«چگونه یک کتاب را بلاگ کنیم؟» این عنوان کتابی از نینا امیر است.
شاید برایتان جالب باشد که خود کتاب «چگونه یک کتاب را بلاگ کنیم» هم به صورت تدریجی در یک وبلاگ منتشر شده است.
احتمالن شما هم بارها عزم نوشتن کتاب داشتهاید اما هر بار به دلایلی آن را به تعویق انداختهاید. کتاب نینا امیر روش فوقالعادهای ارائه داده که با انجام آن میتوانیم شاهد نگارش تدریجی کتابمان باشیم.
در واپسین سطر مقدمۀ این کتاب آمده است:
«اجازه دهید نینا امیر به شما نشان دهد که چگونه می توان با استفاده از دو ابزار قدرتمند بلاگ کردن و انتشار مستقل کتاب، وارد صنعت نشر و چاپ شد و به عنوان یک نویسنده رشد کرد.»
پارهای از کتاب «چگونه یک کتاب را بلاگ کنیم؟»
بنویسید، منتشر کنید و کارتان را ارتقاء دهید
هر بار یک پست
نویسنده: نینا امیر
چرا من وبلاگنویسی در مورد نوشتن کتاب را با وبلاگنویسی شروع کردم؟
در ژانویه 2009 نوشتن این وبلاگ را شروع کردم. در آن زمان کلی پروژه ناتمام در زمینه کتابهای غیرداستانی داشتم(حداقل هفت یا هشت کتاب) و با اینکه تخصص من در زمینه کتابهای غیر داستانی است. همزمان روی یک رمان هم کار میکردم.
پس چرا وبلاگنویسی را برای نوشتن یک کتاب دیگر آغاز کردم؟ چرا باید یک کتاب را جلوی چشم همه شروع میکردم؟ چرا باید همه شاهد این میبودند که در حال پیشرفت هستم یا نه؟ آیا نگارش کتاب را تمام میکنم یا نه؟ و اصلا چرا باید مخاطبان شاهد نسخه اولیه کتاب میبودند؟
این کار را کردم چون بلاگ کردن یک کتاب نمایانگر یک ایده فوق العاده است. نه تنها بلاگ کردن سریع ترین و آسانترین راه برای کتاب نوشتن را ارائه میدهد، بلکه تکنولوژی بلاگ کردن برای نویسندگان مشتاق فرصت ترقی دادن خود و کتابشان را در حین نوشتن ایجاد میکند. این بدان معناست که نویسندگان برای خود مجموعهای از مخاطبان پیگیر پیدا میکنند که با اینکه مطالب را در پست های وبلاگ خواندهاند اما بعد از چاپ کتاب نیز حتماً نسخه چاپی آن را میخرند.
چرا یک کتاب را به سبک سنتی ننویسیم و به سبک قدیم به چاپ نرسانیم؟
امروزه اگر می خواهید یک کتاب موفق تولید کنید باید خلاقتر باشید، منظور از کتاب موفق کتابی است که بالاتر از میانگین مخاطبان به فروش برود. شما باید خودتان معرف کارتان به مردم باشید و کتابتان را بازاریابی کنید. شاید باید شرکت انتشاراتی خودتان را تأسیس کنید. استفاده بهینه از تکنولوژی آنلاین به شما اجازۀ این را می دهد تا این کارها را به راحتی و با هزینه کم و اندکی تلاش انجام دهید.
تکنولوژی حاکم نحوه مطالعه مردم را تغییر داده است. ما در عصر اینترنت زندگی میکنیم، اکثر ما بیشتر زمان خود در شبانهروز را در اینترنت میگذرانیم. در واقع مطالعه کردن نیز آنلاین شده است، پس چرا آنلاین ننویسیم و آنلاین منتشر نکنیم؟
روشهای دیگر به چاپ رساندن کتاب هزینهبر است، اما بلاگ کردن کتاب رایگان است. میتوانید کتاب خود را در پستهای مختلف منتشر کنید.
اگر کتاب شما کارآمد و خوب باشد و وبلاگتان شما بازدید زیادی داشته باشد، احتمالاً تعداد خوانندههای شما از خوانندههای یک کتاب کاغذی بیشتر خواهد بود. فکر کنید صد نفر، هزار نفر، ده هزار نفر یا حتی صد هزار نفر کتاب شما را در وبلاگتان بخوانند، آیا این برای یک نویسنده هیجان انگیز و راضی کننده نیست؟ به عنوان یک نویسنده احساس موفقیت نمیکنید؟
امروزه وبلاگ ها بهترین راه برای ایجاد جایگاهی مناسب برای نویسنده هستند. وبلاگی که توسط هزاران نفر خوانده میشود خیلی راحتتر ناشران را برای چاپ یک ایده خوب ترغیب میکند. این حتی بدین معناست که کتاب «ناشر: مولف»* شما فروش خوبی نیز خواهد داشت. اغلب ناشران علاقه دارند نویسندگان مشتاق به کار وبلاگ کردن بپردازند چون ابزاریست برای داشتن یک کتاب موفق. پس برای یک نویسنده مشتاق واجب است که به ارائه آثار خود در قالب یک وبلاگ بیندیشد.
*self publish
دانلود کتاب چگونه یک کتاب را بلاگ کنیم
ویدیویی در همین رابطه:
(این ویدیو با فعال کردن شیلترفکن قابل مشاهده است.)
28 پاسخ
درود استادجان
خیلی ممنون برای راهنماییهاتون. منم سایت دارم و سعی کردم فعال باشم؛ ولی نمیدونم چرا در اینجا و از شما میخوام یه سلام ویژه به آقای قائدی برسونید😄
یه مدته احساس میکنم بزبز قندیم از نوع شنگولشون. انقدری که گفتم بذار خودم طراحی سایت رو یاد بگیرم😂
چقدر این پی دی اف هاتون عالین در هر زمینه ای که دارید واسه من خیلی کاربردی بوده. تنتون سلامت و قلمتون مانا استاد گرامی
😍😍😍👏👏👏🌺🌺🌺
سلام استاد.
وقتون بخیر.
ممنون از مطلب کاربردی و مفیدتون
استاد منم نتونستم دانلود کنم.
درود
امروز لینک رو اصلاح میکنم حتمن.
سلام استاد جان
وقتتون بهخیر
استاد کلانتری در اولین لایو ساعت ده صبح به موضوع بلاگ کردن کتاب اشاره کردید و خوندن این پست رو پیشنهاد دادید.
مطالب این پست بسیار مفید و ترغیبکننده هست ممنونم ازتون.
راستی استاد جان لینک دانلود کتاب ظاهرن ایراد داره. ممنون میشم خودتون هم چک کنید من هم با گوشی و هم لپتاپ چک کردم و متأسفانه نتونستم دانلود کنم.
و یک سؤال:
در پستی که اختصاص میدیم به بلاگ کردن کتابمون آیا نیاز هست در عنوانِ اصلی، بلاگ هم بنویسیم؟ مثلن بلاگ کتابِ دیدن یا نه؟
ممنون
سلام مریم جان
ممنونم که اطلاع دادی.
لینک اصلاح شد.
ببین میتونی دانلود کنی.
تونستم دانلود کنم.
ممنون استاد جان.
درود بر شما آقای کلانتری عزیز
بسیار مطلب مفیدی برای من بود که بارها عزم نوشتن کتاب رو داشتم تلاش هام نتیجه نداد و به وبلاگ نویسی روی آوردم وبلاگ نویسی خیلی شیرین و جذاب است
سلام ایلیا جان
چه خوب
اگه دوست داشتی لینک وبلاگت رو برام بذار.
سلام عالی بود. من بین انتشار نوشته ها داخل وبسایت یا در قالب پست اینستاگرام، وسواس دارم! اینستا در لحظه مخاطب های بیشتری میده اما گوگل در طولانی مدت و مخاطب های ماندگار تر! نمیدونم تفکرم درسته یا نه؟ نظر شما چیه؟ 🙂
سلام مریم عزیز
این مطلب رو بخونید:
مزایای مهم داشتن وبلاگ و وبسایت
سلام
چرا دانلود نمیشه کتاب ؟
آزمایش کردم باز. هیچ مشکلی نداره. به راحتی دانلود میشه.
سلام استاد کلانتری عزیز این نوشته جدید منه https://vrgl.ir/aUenS
سلام آقای کلانتری واقعا ممنون از راهنمایی خوبتون منم میخوام خاطره هایی را که دارم وبلاگی کنم ولی همش میترسم برا خواننده جذابیت نداشته باشه چون نمیدونم از کجا و چطور شروع کنم از شما کمک میخواهم …بسیار متشکرم
سلام سهیلا جان
حتماً این کار رو بکن.
اگه میتونی یکی از خاطره های خودت رو همینجا برام بنویس. ترست میریزه!
من چقدرلذت می برم ازین متنایی که میزاریدانگارعاشق شدم بسیارممنونم آقای کلانتری عزیزوهمه ی دوستانی که درمسیرنویسنگی قدم برداشته اند.
اینجاکه کنارشماحضورپیداکردم نعمت بسیاربزرگی نصیبم شده خداربسیارسپاس…
سلام مهدی جان
خوشحالم که اینجا هستی.
روی کمک من حتماً حساب کن.
موفق باشی
شاهین جان، بسیار ایده فوق العاده ای است، واقعاً هیجان زده شدم، حتماً استمرار را در ارائه مطالب حفظ کن
این را امتحان کرده ام. خیلی خوبست. پارسال همین موقعها سر چت کردن با یک دوست افتادم به تعریف خاطرات قدیمی دانشکده. دوستم خیلی هیجان زده شد و بعد با تشر گفت: تو چرا وقتت را با ننوشتن هدر میدهی؟
من هم جامه بدریدم و نعره بزدم و شروع کردم هر روز صبح زود نوشتن. امید اولیه ام این بود که بیتا ذوق کند. اما وقتی مژگان و سودابه و… خیلی های دیگه که وبلاگم را میخواندند نیز ذوق کردند جرات کردم که نوشته ها را برای استادانم هم ارسال کنم. برایم آن همه استقبال باور کردنی نبود. یعنی فکر نمیکردم خواندن ماجراهای شخصی من برای دکتر فلان و دکتر بهمان جاذبه داشته باشد. اما به شدت تشویق شدم و با نگاه محترمانه ترم به کتاب، نوشته هایم غنی تر شد. نوشتم و نوشتم و نوشتم. و الان کتاب در مرحله داوری برای چاپ شدن در نشر دانشگاه است.
زنده باد.
شاهین کلانتری عزیز
از خوندن این متن خیلی خوشحال شدم. ایده فوقالعادهای به نظرم. اون هم بعد از توصیههایی که درباره نوشتن یک کتاب از ست گادین که در متمم خوندم.
مشتاقانه منتظر ادامه این سری از نوشتههاتون هستم.
طاهره خباری گرامی
منم از مطالعه سر فصل های این کتاب واقعا لذت بردم. به نظرم خیلی کاربردی و مفیده.
راستی من هم توصیه های ست گادین رو خیلی دوست داشتم.
🙏🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
سلام!
درود بر همت و پشتکار شما!
من اولین بار بود که با اصطلاح «بلاگ کردن کتاب» مواجه شدم. ایده خلاقانه و تامل برانگیزیه.
مشتاقانه منتظر قسمت بعدی این مطلب هستم.
سلام سعید جان
شما همیشه به من لطف داری
امیدوارم از قسمت های بعدی این مطلب هم لذت ببری.