چگونه یک داستان را شروع کنیم؟

در سلسلۀ پادکست‌های جدید از شیوه‌های گوناگون شروع داستان می‌گویم و هر بار صفحۀ اول یک داستان را به عنوان نمونه ارائه می‌کنم.

در این پادکست‌ها بعد از خواندن هر نمونه فوراً دست به کار می‌شویم و سعی می‌کنیم حداقل یک پاراگرافِ تمرینی برای شروع داستانی تازه بنویسیم.

این سلسله پادکست‌ها را در کانال تلگرام مدرسه نویسندگی بشنوید، یا صفحۀ‌ من در کست باکس را دنبال کنید.

5 پاسخ

  1. سلام من خیلی دوست دارم داستانی رو شروع کنم و بنویسم یا داستان هر روز خودم رو بنویسم ولی خب بخاطر مدرسه و اینکه تا تقریبا یک سال دیگه کنکور دارم و دوست دارم که هم داستان بنویسم و هم به درسام اما نمیشه، ممنون میشم اگر کمکم کنید و بهم بگید که چکار کنم؟

    1. درود فاطمه جان
      اینا بهانه‌ست.
      نوشتن حتا می‌تونه تو درس‌خوندن کمکت کنه. اولین چیزی که بهت می‌ده آرامشه.
      روزی ده دقیقه هم بنویسی عالیه. یعنی تمام ۲۴ ساعت رو درس می‌خونی که نوشتن رو هووی درس خوندن می‌بینی؟
      بخون و بنویس و لذت ببر. فقط این کارو مستمر انجام بده.

  2. رونویسی باعث شد کم کم به این سمت بیام که روی الگوی داستانا طرح مشابه بریزم و بنویسم. واقعا کمک کرد که یه سری از نقاط ضعفم خصوصا توی صحنه پردازی و ایجاد تعلیق رو بهتر کنم. و چند روزیه که بعد از گوش کردن این پادکست ها روی متنا ریزتر شدم و دارم سعی می کنم اون الگوها رو به جای اینکه تو ذهنم بچرخن بکشم روی کاغذ و تحلیلشون کنم. قبلا فقط به این فکر می کردم که چجوری می تونن همچین چیزی بنویسن؟ حالا دارم دست به کار میشم تا کشف کنم:)

  3. فکر میکنم در این حالت توانمندی روی تکنیک “معنای نهفته” مهمه. درسته؟ همون قانون که 2+2=4 رو سریع به مخاطب یا خواننده نشون ندید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *