تجربهنگاری جلسۀ سیزدهم سمپوزیوم توسعه فردی:
- در این جلسه از چند موضوع مختلف حرف زدیم.
- خریددرمانی نکنیم. به جای تلنبار کردن یک عالمه کتاب روی هم بهتر روی مطالعۀ دقیق چند کتاب خوب تمرکز کنیم. به این جملۀ بدیهی اما جالب، توجه کنید: «کتابهایی که نمیخوانید هیچ تغییری در زندگی شما ایجاد نمیکنند.»
- ممکن است در حال حاضر بنا به هر دلیلی فرصت کاملی برای پرداختن به علایقمان نداشته باشیم. اما یادمان باشد که فردی مانند کافکا، مهمترین شاهکارهایش را بعد از ساعتها کار اداری نوشت. او از صبح تا عصر در شرکت بیمه کار میکرد و فقط شبها فرصت پرداختن به نویسندگی را داشت. مسخ و محاکمه و آمریکا و نیمدوجین داستان کوتاه و صدها نامه محصول همین شبهای پُربار است.
- در بخش بعدی دربارۀ تولید محصول حرف زدیم. پیشنهاد کردم که بهتر است همیشه در حال تولید یک محصول باشیم و به راههای فروش آن فکر کنیم. با این کار همیشه در مسیر درست یادگیری و بهبود مهارتهایمان قرار میگیریم.
- موضوع بعدی نوشتن دربارۀ توسعۀ فردی بود. دربارۀ این نکته سالها پیش هم چیزکی نوشته بودم:
وبلاگی دربارۀ رشد شخصی بنویسید - در نهایت از جستار و جستارنویسی حرف زدیم و با خواندن یک نمونه جستار درخشان (سفر به دیارِ تنآسایی، نوشتۀ پِلین واگنر) این جلسه به پایان رسید.
نقلقول:
« روزها برین حمالی کنین مثل کافکا،
شبها شاهکار خلق کنین بهتر از کافکا.»
-اکبر سردوزامی
با نگرانی نمیتوانیم به چیزی برسیم،
با آرامش شاید.
تمرین:
لینک نوشتۀ جدید خودتان را در این صفحه ثبت کنید (نوشتهای که دربارۀ توسعۀ فردی است). اگر سایت یا پیج ندارید، متن خودتان را در همین صفحه بنویسید.
28 پاسخ
سلام
چرا همه باید بنویسیم؟
آیا نوشتن فقط مخصوص نویسندههای حرفهای است؟
فواید نوشتن برای هر شخص علاقهمند به رشد چیست؟
در این نوشته به این سوالات جواب دادم:
https://www.nastarankashani.ir/241/%da%86%d8%b1%d8%a7-%d9%87%d9%85%d9%87-%d8%a8%d8%a7%db%8c%d8%af-%d8%a8%d9%86%d9%88%db%8c%d8%b3%db%8c%d9%85%d8%9f/
سلام. یادداشت دیگهتی هم قبلاً درباره توسعۀ فردی نوشتم و در پیج و سایتم بارگذاری کردم. خوشحال میشم بخونید و نظرتون رو بفرمایید
لینک مطلب در پیج اینستاگرام
https://www.instagram.com/p/CQ5Smg-plopmNgl86tZ4rzJp5Dh2W0TpqFNg6U0/?utm_medium=copy_link
لینک پست در سایت
https://raziehnorouzi.ir/1549/%d8%aa%d9%88%d8%b3%d8%b9%d9%87-%d9%81%d8%b1%d8%af%db%8c-%d8%aa%d8%a7-%d8%b9%d8%b2%d8%aa-%d9%86%d9%81%d8%b3-%db%8c%d8%a7-%d8%9f/
سلام و عرض ادب خدمت استاد کلانتری
“آدمهای سمی را از زندگی حذف کنید” عنوان مطلبی ست که در صفحه اینستاگرامم پست شد یکی از ۱۰۱ ایده برای توسعه فردی
لینک پست اینستاگرامم هست
https://www.instagram.com/p/CS4uMDcKvUF/?utm_medium=copy_link
سلام و عرض ادب
خدمت استاد کلانتری عزیز
یکی از ۱۰۱ ایده ی من برای توسعه فردی
مطلبی است با عنوان:
“آدمهای سمی را از زندگی حذف کنید”
باعث افتخاره که استاد گرامی و دوستان عزیز نگاهی به این پست در اینستاگرام بیندازند.
سپاس از همراهیتون🙏
https://www.instagram.com/p/CS4uMDcKvUF/?utm_medium=copy_link
درود بر استاد عزیز🌹
اولین فصل از کتاب «مراحل توسعه فردی، راهکارها، اقدامات» تقدیم حضور ارزشمندتان:
https://roya-rashidi.com/2228/%da%a9%d8%aa%d8%a7%d8%a8-%d9%85%d8%b1%d8%a7%d8%ad%d9%84-%d8%aa%d9%88%d8%b3%d8%b9%d9%87-%d9%81%d8%b1%d8%af%db%8c%d8%8c-%d8%b1%d8%a7%d9%87%da%a9%d8%a7%d8%b1%d9%87%d8%a7%d8%8c-%d8%a7%d9%82%d8%af%d8%a7/
عزت نفس و راه تقویت آن
براستی تا چه اندازه، نقش باورها را در زندگی خود قبول داریم؟
همیشه در نقل قول های بزرگترها، از رسانه های اجتماعی مثل تلویزیون، در متن کتابها، در دیالوگ هنرمندان سینمایی، در لابلای حرفهای اطرافیان این عبارت و جمله را شنیده ایم که:
اگر به خودمان ایمان داشته باشیم از عهده هر کاری بر خواهیم آمد. باور به خودمان، به توانایی هایمان باعث می شود که بتوانیم به بهترین نحو کارهای روزمره مان را به سرانجام برسانیم.
این یک جمله کلیدی و تأکیدی موفقیت آمیز است که باید مدام و در هر لحظه به خود یادآوری نماییم:
خودمان را باور داشته باشیم.
برای اینکه بتوانیم عرت نفس خود را تقویت کنیم می بایست:
خود را دوست داشته باشیم،
برای خود ارزش قائل باشیم،
به خود و توانایی های خود ایمان داشته باشیم،
خود را دست کم نگیریم.
افرادی که دارای عزت نفس پایین هستند معمولا ویژگی های بالا را ندارند. مدام از اشتباهی که انجام داده اند ناراحت هستند و خود را سرزنش می کنند، عذاب وجدان می گیرند و خود را نمی بخشند، در بین افراد از ابراز وجود و بیان عقاید خود ضعف دارند و خود را در مقابل دیگران ضعیف تر و ناتوان تر می انگارند.
علت اینکه برخی از افراد براحتی نمی توانند سخنرانی نمایند یا در جمع صحبت کنند همین مسئله یعنی عزت نفس پایین است.
با علم به این آگاهی که همه انسانها ارزشمند هستند و هر کسی به تناسب توانایی های خود در یک زمینه ای توانا است و مهارت دارد ، می تواند نگرش ما را نسبت به خودمان تغییر دهد.
برای اینکه از عزت نفس بالایی برخوردار باشیم باید نگرش صادقانه به خودمان داشته باشیم. پذیرش خود را بالا ببریم بدانیم که هیچ کس کامل نیست و برای بهبود و رشد همه نیازمند تلاش و کوشش و کسب مهارت هستیم.
اگر احساس می کنیم در یک کاری ضعیف هستیم و براحتی ممکن است از عهده اش برنیاییم، بدنبال مهارت آموزی باشیم، در دوره های آموزشی تخصصی شرکت نماییم، بر احساسات خود آگاه باشیم. خودمان را همانجوری که هستیم قبول داشته باشیم، با خود مهربان باشیم و سعی کنیم باورهای غلط و کهنه را که مدام به ما دیگته شده است که نمی توانیم یا ضعیف هستیم دور بریزیم و تلاش کنیم تا باورهای قوی و جدید را جایگزین نماییم.
لازمه این کار تمرین است. صبور باشیم و مطابق دستورالعمل زیر تمرین کنیم:
بخاطر همه کارهایی که انجام داده ایم از گذشته تاکنون از خود تشکر کنیم، سپاسگزار باشیم،
یاد بگیریم به موقع “نه” بگوییم. نیازی نیست همه از ما راضی باشند. هنگامی که با درخواست کسی مواجهه می شویم به خود فرصت فکر کردن بدهیم فورا جواب مثبت یا منفی ندهیم. با خود فکر کنیم اگر از عهده انجام آن کار بر می آییم و رضایت به انجام آن کار داریم پاسخ مثبت دهیم در غیر اینصورت براحتی بگوییم که فعلا امکان انجامش را ندارم، یا شاید بعدا بتوانم اقدامی کنم ولی قول نمی دهم و …
مقصود این است که خود را تحت فشار قرار ندهید و رودربایستی نکنید. خیلی مؤدبانه پاسخ نه را بگویید.
هر شب پنج خصوصیت مثبت خود را یادآوری کنید. خصوصیات و یا کارهایی که از زمان کودکی تاکنون یاد گرفته اید و یا مهارت خوبی که انجام داده اید، کارهای خیرخواهانه یا آموزشی که به دیگران داده اید همه را بنویسید و بقولی نشخوار ذهنی مثبت داشته باشید.
حسن خویی از خود و دیدن زیبایی های خود و متعاقبا کارهای خوب دیگران را به زبان بیاورید و به آنها گوشزد نمایید تا حس خوبی هم در خودتان و هم در دیگران ایجاد نمایید.
سعی کنید همیشه مرتب و آراسته باشید. لباس مناسب با رنگ های شاد بپوشید. جلو آینه به خود نگاه کنید و از زیبایی و رنگ مو و آرایش خود لذت ببرید.
بخشنده و صبور باشید. این کار قدرت شما را زیاد می کند.
بدانید که گذشته ، درگذشته است و سعی کنید گذشتگان خود مثل پدر و مادر که احیانا از آنها ممکن است کدورتی به دل داشته باشید را ببخشید و بدانید که آنها هم قربانی نادانی و ناآگاهی خود شده بودند پس با بخشش آنها قدرت انسان بودن خود را افزایش دهید.
بخاطر کارهای کوچکی که انجام می دهید قدردان باشید و خود را با یک شاخه گل یا دعوت به یک فنجان قهوه تحویل بگیرید.
همانطور که می دانید همه انسانها برای موفق شدن و رسیدن به اهداف خود در زندگی نیاز به دو بال دارند که یکی از آن بال ها “عزت نفس” است.
پس تلاش کنیم که عزت نفس خود را تقویت نماییم تا بتوانیم براحتی به آرزوهای خود جامه عمل بپوشانیم.
✍فریبا نبی زاده
خودشناسی|رشد و توسعه فردی
کتاب ۱۰۱ ایده رو در لب تاپ نوشتم و به خودم تقدیم کردم و حتما به همسرم که تو کار چاپه میدم لااقل یه نسخه برام چاپ کنه که به اسم خودم برای خودم کتابی سرشار از تجربه ۴۰ ساله خودم داشته باشم و هر زمان احساس افسردگی و ناکارآمدی کردم ببینمش و هر سال این کتاب رو تغییر بدم تا جایی که بتونم در حدی بنویسم که به درد دیگران هم بخوره تا اینجای کار متوجه شدم بیشتر جنبه نصیحت گونه داره و من این کار رو همیشه با دیگران میکردم نصیحت ….. و عجیب نیست که جواب نمیداد مردم بیشتر از یک نوشته درقالب پند و اندرز به رفتار خوب ما نیازمندند به لبخند ما به تشویق … به محبتمون و ایجاد سرگرمی و تفریح و تا زمانی که کنار ما هستند شاد بشوند و از ما انرژی و انگیزه بگیرند و نوشتن کتاب و کلا نوشتنهای هدفمند ۵ بار ۵ دقیقه در روز ….در سطح گفتگوی درونی و تخلیه احساسات و … به خود شناسی بیشتر من از خودم منجر شد و در رفتارم و انتخابهام تو زندگیم طوری کمکم کرده که بازخوردش رو در روابطتم و حال درونی خودم میبینم و از استاد کلانتری بسیار ممنونم 🙏🙏🙏فهمیدم که دختر من به جای تربیت به الگوی مناسب نیازداره و وقتی میبینم بلافاصله بعد از من با اشتیاق میشنه پای لب تاپ و صفحه خودش رو باز میکنه به قول خودش میگه دارم نویسندگی میکنم و طوری سریع و مصمم تایپ میکنه و اگه بپرسم چی نوشتی یا میگه مامان فردا برات میخونم یا میگه در مورد کارگرانی مینویسم که خیلی خوب کار میکنند تا برای همه خونه بسازند که همه خونه دار بشن ….هم ته دلم قند آب میشه هم بغضی در گلوم حس میکنم از اینکه چرا باید دغدغه یک کودک ۵ ساله این موضوع باشه …
پس از مدتها دوباره به سایتتون بازگشتم استاد شاهین عزیز.
چقدر این یادداشت چسبید.
«لطفاً خواهشاً خریددرمانی نکنید. ابداً این کار را نکنید.» (خطاب به خودم)
بهگمانم همهمان یک کافکای خسبیده در درونمان داریم که خواستار دزدیدن این وقتهاست. فقط کافیست که بیدارش کنیم 🙂
سلام استاد عزیز
تمرین سیزدهم سمپوزیوم توسعه ی فردی را با زجر فراوان بالاخره به پایان رساندم.
👇😊🌺👇😊🌺👇😊🌺
https://www.faridehfard.ir/713/%d8%aa%d9%85%d8%b1%db%8c%d9%86-%d8%b3%db%8c%d8%b2%d8%af%d9%87%d9%85-%d8%b3%d9%85%d9%be%d9%88%d8%b2%db%8c%d9%88%d9%85-%d8%aa%d9%88%d8%b3%d8%b9%d9%87-%d9%81%d8%b1%d8%af%db%8c/
✍ فریبا نبی زاده
https://faribanabizadeh.ir/1109
بیایید کمالگرا نباشیم.
✍️فریبا نبی زاده شکست، شروع یک موفقیت است!
با شنیدن این جمله از خانم فیلسوف “آین رند” گویی موتور حرکتم بسوی آیندهای درخشان به حرکت درآمد.
” هرکه برای آینده میجنگد، آینده را امروز زندگی میکند“
آینده، فردایی است مبهم و نامعلوم اما امیدی که در وجودمان لانه دارد و نهفته است، همچون جریانی سیال جاری است. باعث میشود تا برای فردای بهتری برای خود و عزیزانمان کوشش و تلاش نماییم و به عبارتی همانطور که نویسنده، خانم “آین رند” گفته، برای آیندهمان بجنگیم.
در واقع این تلاشی که امروز برای آینده خود میکنیم، نویدبخش آیندهای درخشان است و از همین لحظه که اقدام به تلاش میکنیم، نوید مسرتبخش آن، زندگی امروزمان را هم شیرین میکند.
چون انسان با تلاش و کوششی که میکند و امیدی که دارد، بهترینها را برای خودش رقم میزند و مسلم است که هر موفقیتی براحتی حاصل نمیشود بلکه نتیجه همه آن صبوریها، گذشتها، تلاشها، مداومتها و سختیها باعث رشد و پیشرفت میشود و در واقع حس خوب بودن را به انسان میدهد که تو توانایی و میتوانی بهترینها را از آن خود نمایی.
این حس مفید بودن باعث میشود که امیدمان به آینده روزبهروز بیشتر شود و در ادامه این کوشش، پشتکار بیشتری به خرج دهیم چون میدانیم که لازمه رسیدن به آینده درخشان و موفقیت، اقدام و عمل کردن است. ادامه مطلب را در سایت به نشانی زیر بخوانید. https://faribanabizadeh.ir/1121
سلام و وقت به خیر
این پست از «کتاب خواستن توانستن»
اثر بنجامین هاردی طی خوانش کتابخوانی با مهر و ماه تهیه شده است و محتوای آن، بیان تجربهٔ شخصی من از این کتاب است که گاهی در قالب نقاشی و گاهی در قالب متن بیان شده است.
به نظرم وقتی از توسعه فردی صحبت میکنیم، توجه جدی به محیط پیرامونمان مسیر را برایمان هموارتر میسازد.
امیدوارم مطالب برای دوستان مفید باشد.
https://www.maryamjouyandeh.com/1167/%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d9%86-%d8%aa%d9%88%d8%a7%d9%86%d8%b3%d8%aa%d9%86-%d9%86%db%8c%d8%b3%d8%aa/
سلام. مطلب زیر را دقیقاً با هدف به اشتراک گذاری در اینجا نوشتم. امیدوارم مفید باشد و خوشحال خواهم شد که نظرات دوستان را دربارۀ آن بخوانم.
https://meemalef.ir/generals/personal-development/
https://fatemehaziminia.ir/1509/%d8%b1%d8%b4%d8%af-%d9%88-%d8%aa%d9%88%d8%b3%d8%b9%d9%87-%d9%81%d8%b1%d8%af%db%8c/
سلام جناب کلانتری ممنون میشم اگه مطلب توسعه فردی رو در سایتم مطالعه کنید و در صورت نیاز راهنمایی کنید
سلام
در این مدت که روی کتاب ۱۰۱ نکته توسعه فردی کار می کنم، به این نتیجه رسیدم که تمام نکاتی که نوشتم، منجر به یک نتیجه یکسان می شن و اون داشتن احساس و حال خوبه.
اگه نوشتم:”بخندین، کتاب بخونین، آدمهای سمی رو از زندگیتون حذف کنین، موسیقی گوش بدین، ورزش کنین، به سلامتیتون اهمیت بدین و…” همه و همه باعث ایجاد یک نتیجه می شن: حال خوب
اگه حالت خوب باشه، خلاقیتت هم افزایش پیدا می کنه، انگیزت زیاد می شه، می تونی بهتر کارهات رو انجام بدی و امید در تک تک لحظه هات پدیدار می شه.
حالت که خوب باشه، هدفت رو آسونتر پیدا می کنی و مسیر رسیدن به هدف هم برات روشن می شه. شاید در شرایط کنونی داشتن حال خوب بهترین و البته
سخت ترین کاری باشه که می تونیم انجام بدیم ولی همین نکات کوچک رو اگه بکار ببریم، کم کم حالمون بهتر می شه و در نتیجه از زمانمون هم بهتر استفاده می کنیم.
مدتها بود که دنبال کار حقیقی و هدف اصلی زندگیم می گشتم، اینکه برای چه کاری به دنیا اومدم و ماموریتم در این دنیا چیه و چه کاری باعث احساس رضایتمندی عمیق در من می شه. این مسئله اضطراب زیادی برای من ایجاد می کرد، تا اینکه سعی کردم در هر شرایطی روی داشتن حال خوب تمرکز کنم و کارهایی رو که برای توسعه فردی نوشته بودم انجام بدم تا حالم بهتر بشه.
به تدریج وقتی احساس بهتری در خودم ایجاد کردم هدفم برام روشن شد، متوجه شدم که تنها کاری که همیشه دلم می خواست انجامش بدم، نوشتنه. همیشه کم و بیش می نوشتم اما سالها بخاطر تحصیل و کار، اون جوری که دلم می خواست نتونسم به کار نوشتن برسم. شاید خوب ننویسم، اما الان هدف و مسیرم کم کم داره برام روشن می شه. الان می دونم که این کاریه که باید انجامش بدم و تلاش می کنم هر روز مهارتهام رو ارتقا بدم و پیشرفت کنم و حس خوبم رو همیشه حفظ کنم تا مسیر همواره برام روشن باشه.
با سلام و ادب
ضمن تشکر از استاد نازنینم و دوستان جان بابت حضور در این دوره کاربردی و تعالیمی که در کنار شما عزیزان میآموزم لینکی را که در اینجا درج می کنم یادداشت کوتاهی است که امروز درخصوص غفلت نورزیدن از یادداشتهای روزانه نوشتهام. https://masoomesourgi.ir/1119/%d8%a7%d8%b2-%db%8c%d8%a7%d8%af%d8%af%d8%a7%d8%b4%d8%aa-%d9%86%d9%88%db%8c%d8%b3%db%8c-%d8%b1%d9%88%d8%b2%d8%a7%d9%86%d9%87-%d9%88-%d8%a7%db%8c%d8%af%d9%87%e2%80%8c%d9%86%da%af%d8%a7%d8%b1%db%8c/
سلام
تو روزایی که با اخبار منفی احاطه شدیم خوندن این مطلب میتونه
مفید باشه
http://www.nazaninimani.ir/238/%d8%af%d9%88%d8%b1%db%8c-%d8%a7%d8%b2-%d8%a7%d8%ae%d8%a8%d8%a7%d8%b1/
https://masoomesourgi.ir/1030/%d8%af%d8%b1-%d8%ac%d8%b3%d8%aa%d8%ac%d9%88%db%8c-%d8%ae%d9%88%d8%af/
درجستجوی خویش، مقاله ای درباره خودشناسی
«احساس گناه»مانعی برای رشد و توسعه فردی
https://www.maryamjouyandeh.com/2130/%d8%a7%d8%ad%d8%b3%d8%a7%d8%b3%d9%80-%d9%90-%da%af%d9%8f-%d9%86%d9%80-%d8%a2-%d9%87%d9%80/
برچسبگذاری جعبههای ذهن: نیازی برای یادگیری عمیق
http://procheasta.ir/%d8%a8%d8%b1%da%86%d8%b3%d8%a8%e2%80%8c%da%af%d8%b0%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%ac%d8%b9%d8%a8%d9%87%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b0%d9%87%d9%86-%d9%86%db%8c%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c/
یکی از بهترین جلسات سمپوزیوم
متاسفانه بخاطر شرایط کاری هیچ کدوم از جلسات را نتونستم انلاین ببینم
اما لذت میبرم بعد از یک روز کاری فشرده پای این جلسات مینشینم
سپاس از مطلب پر از ایده و انگیزه تون …من این مطلب رو چند روز اخیر در قسمت توسعه فردی وبلاگم به روز کردم …
http://sepidehalipour.ir/1400/05/25/%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA-%D8%B5%D9%85%DB%8C%D9%85%DB%8C-%D9%82%D8%AF%DB%8C%D9%85%DB%8C
دو سه سال پیش با مفهومی به نام توسعه فردی آشنا شدم. خود مفهوم برام جالب بود اما تصور می کردم باز هم از اون ابداعات نخبگان جامعه سرمایه داری ست که از انسان ها بیشتر و بیشتر کار بکشن در جهت منافع خودشون و برای سرعت بخشیدن هر چه بیشتر به چرخ های این ماشین غول پیکری که در خدمت اقلیتی از مردم دنیا به پیش می تازد . وقتی اون چند تا ویدیوی آموزشی رو تماشا کردم نگاهم عوض شد به کارهام و برنامه هام نظم تازه ای بخشیدم و کارهام رو به نحو متفاوت تری نسبت به قبل انجام دادم کتاب های مورد علاقه ام رو هم جور دیگه ای خوندم تا اینکه امسال به این دوره شما برخوردم . برام اتفاق بسیار میمون و مبارکی بود تمام جلسات رو ( به غیر از یه جلسه) اول صبح حضور داشتم چون برنامه روزانه خودم از ساعت 5 شروع میشه و سمپوزیوم ساعت 7 برام هیچ مشکلی نبود. به مدد مباحث این کلاس و ایده های نابی که ارایه میشه شکل و شمایل برنامه های روزانه ام باز هم تغییر کرده . بجای 101 ایده توسعه فردی 107 تا نوشته ام و دارم اونها رو بسط می دم و لذت می برم این کار باعث شده در مورد هر کدوم عمیقا فک کنم و مطالب پراکنده ذهنم رو در مورد اون اصول به شکل منسجمی بیان کنم.
از اینکه در سمپوزیوم توسعه فردی از تنبلی و تن آسایی ستایش می شود و از خواب کافی صحبت به میان می اید بسیار خوشحال می شوم چون در مورد این مباحث کم کتاب نخونده ام و به گمونم هم تن آسایی و هم خواب کافی جزو اصول توسعه فردی ام بوده اند و درست به همین خاطر هستش که علیرغم علاقه خاصی که به لایوهای ساعت 11 بعضی ها ( بخونید شاهین) دارم هیچ کدوم رو به شکل لایو به معنی واقعی کلمه تماشا نکرده ام چون 10/30 ساعت خوابمه. بماند که معمولا فردای همون روز یواشکی نسخه ضبط شده رو تماشا می کنم .
تا یادم نرفته تشکر می کنم از شما که ایده های بسیار بزرگ و تاثیرگذاری رو توی سمپوزیوم مطرح کردید ایده هایی که اگه بگم هر کدوم می تونه جامعه ای رو متحول بکنه اغراق نکرده ام .
چه نیازی بالاتر از کنشگری خلاق _و در عین حال فعال _در جامعه پر درد ما؟
چه چیزی واجب تر از راه درست فکر کردن در برابر کلیشه های مبتذل تفکر ؟
چه امری ضروری تر از توسعه فردی برای نسل جوان جویای کار در جامعه بحران زده ما؟؟
بخاطر همه اینها و صدها مورد ریز و درشت دیگر ممنونم .
و به قول اون آقا: زنده باد
سلام.
داشتن الگو درجنبه های مختلف زندگی ،مسیررشد کوتاه ترمی کنه.اگربخاطر هزینه آموزش امکان برای شرکت وآموزش دیدن نباشه،فایل های رایگان زیادی دردسترس هست. ولی درطول سال قسمتی از درامدحتی اندک کنارگذاشته بشه وبرای آموزش فقط دنبال مسکن نباشیم که آرامش موقت به همراه دارد. خدایاشکرت ازآفرینش استادکلانتری عزیزم
استاد جان یکمکی دور هوا شد این مطلب منم از زمان استفاده کردم و کلی مطلب نوشتم.😅
http://mohammadjavadzare.ir/1651/00-5-25/
http://mohammadjavadzare.ir/1695/00-5-26/
http://mohammadjavadzare.ir/1700/00-5-27/
https://www.instagram.com/p/CSpaW71K9tI/?utm_medium=copy_link
مرسی از استاد و دوستان برای برگزاری جلسه خوب سیزدهم سمپوزیم توسعه فردی با موضوعات چالشی و انتقادی و آموزنده
لینک نوشته جدید من درباره شکرگزاری مدرن در زندگی روزمره جهت تمرین این جلسه تقدیم دوستان میگردد. https://aliandishmand.com/191/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%DA%86%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%88-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D8%B9%D8%A7%D8%AF%D8%AA-%D8%B4%DA%A9%D8%B1%DA%AF%D8%B2%D8%A7/
چگونه به برنامۀ خود وفادار بمانیم؟
https://zahrabeytsayah.ir/%da%86%da%af%d9%88%d9%86%d9%87-%d8%a8%d9%87-%d8%a8%d8%b1%d9%86%d8%a7%d9%85%db%80-%d8%ae%d9%88%d8%af-%d9%88%d9%81%d8%a7%d8%af%d8%a7%d8%b1-%d8%a8%d9%85%d8%a7%d9%86%db%8c%d9%85%d8%9f/
سلام دوستان.
به نظر من داشتن نظم، یکی از مؤلفههای اصلی برای رشد و توسعۀ فردیه. برای همین اولین لینکی که اینجا قرار میدم لینک یکی از پستهای سایم درباره دورۀنظم شخصی و کارخلاقانۀ آقای کلانتری هست که یه دورۀ عالی بود. نکات مهمی از این دوره رو در این یادداشت نوشتم. امیدوارم شما هم استفاده کنید.
https://raziehnorouzi.ir/1555