کتاب خریدن برایم یک بازی لذتبخش و مهیج است و اغلب اوقات در پیادهرویهایم سر از راستۀ کتابفروشیهای انقلاب در میآورم؛ اما لذت کتاببازی وقتی کامل میشود که کتابهای محبوبم را به دیگران هم معرفی کنم. پس علاوه بر معتاد به کتاب، جانور دیگری با عنوان معتاد به معرفی کتاب را هم به فهرست گونههای کتابخوار بیفزاییم.
معرفی کتاب از بخشهای محبوب رسانههاست. آدمها اگر سراغ کتاب معرفی شده نروند باز هم از اینکه در متنی با یکی دو ایده از هر کتاب آشنا شوند لذت میبرند.
با معرفی کتاب میتوانیم شور و لذتی را که حین مطالعه تجربه کردهایم با دیگران به اشتراک بگذاریم.
نوشتن دربارۀ کتابها، یکی از سادهترین و اثربخشترین راههای تولید محتوا در اینترنت است.
اگر دستی در آتش وبلاگنویسی دارید معرفی کتاب میتواند تأثیر بسیاری در موفقیت سایت شما در گوگل داشته باشد. بخشی از ترافیک سایت من به دلیل مطالبی است که دربارۀ کتابها نوشتهام. از این طریق شما میتوانید دوستانی بیابید که مثل شما کتابی را میستایند.
اما دربارۀ این مطلب:
داشتم فکر میکردم برای آشنایی با یک کتاب به چه نکاتی نیاز است؟ یک معرفی کتاب خوب باید به چه مواردی بپردازد؟ با ارائه چه اطلاعاتی از یک کتاب میتوان خواننده را به مطالعه آن ترغیب کرد؟ خواننده کتاب با چه میزان اطلاعات درباره هر کتابی به نتیجه موردنظر خودش میرسد؟
همۀ این سؤالها باعث شد فهرستی بنویسم که در آن تمام نکاتی را که به نظرم در معرفی کتاب ضروری و مفید هستند بیاورم. به این فهرست مانند چک لیستی نگاه کنید که نمیگذارد نکاتی که در معرفی کتاب مهم است از چشم شما دور بماند. خودتان هم میتوانید مواردی را به آن بیفزایید.
این فهرست هم برای معرفی کتابهای غیرداستانی مفید است، هم برای آثار داستانی. در طراحی این چکلیست سعی شده که حتی اگر مخاطب به خواندن کتاب معرفیشده ترغیب نشد، نکات مفیدی را دریافت کند و حس نکند وقتش تلف شده.
اگر نوشتۀ ما بتواند طوری عمل کند که مخاطب بعد از مطالعه کتاب، دوباره به معرفی ما رجوع کند، موفق بوده و اینگونه مخاطب میتواند نکات تازهای را کشف کند و داستان ما و کتاب را با داستان و برداشت خودش از کتاب مقایسه کند.
با داشتن این چکلیست دیگر لازم نیست هر بار برای معرفی کتابی تازه چرخ را از نو اختراع کنیم؛ این فهرست میتواند نقشه راه ما در معرفی کتاب باشد.
ضمناً ترتیب گزینههای لیست به عهده شماست تا با سلیقه خودتان انتخاب کنید که کدامیک از موارد در ابتدا یا انتهای فهرست باشد، به نظر میرسد که باید نکات ترغیبکنندهتر در ابتدای فهرست قرار بگیرند.
هدف من از طراحی این فهرست این است که با استفاده از آن بتوانیم دربارۀ هر کتاب اطلاعات ساده و مفیدی در اختیار خواننده بگذاریم. نقد کتاب بحث دیگریست.
دربارۀ مرورنویسی این کتاب را هم میتوانید بخوانید: «چگونه مرور کتاب بنویسیم؟» نشر ترجمان
لیست زیر را با در نظر گرفتن کتابهای ترجمهشده نوشتهام، اما برای آثار تألیفی هم کاربرد دارد.
چکلیست معرفی کتاب
نام کتاب:
در این بخش اگر در کنار نام فارسی نام انگلیسی کتاب را هم ذکر کنیم بهتر است. در ضمن، قرار دادن لینک کتاب در سایت آمازون هم مفید است. اگر کتاب عنوان دوم هم دارد آن را هم ذکر کنیم.
تاریخ چاپ نسخه اصلی و نسخۀ ترجمهشده:
برخی از ناشرها از ذکر تاریخ چاپ نسخه اصلی کتاب (که معمولاً در شناسنامه کتاب ذکر میشود) خودداری میکنند، در این صورت بهتر است تاریخ انتشار کتاب را جستجو و درج کنیم. قدیمی یا جدید بودن کتاب از این طریق معلوم میشود.
تعداد صفحات:
در این بخش علاوه بر ذکر تعداد صفحات و حتا قطع کتاب میتوانیم نظرمان را راجع به حجم کتاب اعلام کنیم.
نویسنده:
علاوه بر ذکر نام نویسنده میتوانیم لینک ویکیپدیای انگلیسی یا وبسایت نویسنده را هم قرار بدهیم. در ضمن ارائه بیوگرافی کوتاهی از نویسنده میتواند جذابیت زیادی برای خوانندگان داشته باشد.
مترجم:
در این قسمت میتوان به نام مترجم اکتفا کرد یا میتوانیم برخی از کتابهایی را که قبلاً توسط مترجم ترجمه شده نام ببریم.
کیفیت ترجمه:
این بخش یکی از مهمترین قسمتهای معرفی هر کتاب است که باید حین مطالعه به آن توجه کنیم و بدون هیچ سهلانگاری و بیدقتی و با صداقت کامل نظرمان را بنویسیم.
در کل بهتر است برای کتابی که ترجمه بدی دارد معرفی ننویسیم.
داستان من و کتاب:
در این بخش میتوانیم داستان آشنایی خودمان با کتاب و تأثیری که روی نگرش و رفتار ما داشته است بنویسیم. این بخش میتواند صمیمیترین و خواندنیترین بخش چکلیست باشد.
سایت و پروفایل نویسنده در شبکههای اجتماعی:
لینکهای تکمیلی درباره نویسنده علاوه بر اینکه میتواند برای خوانندگان مفید باشد، شاید باعث شود در رسانههای نویسنده اطلاعات بیشتری دربارۀ کتاب کسب کنیم.
نظر مؤلف یا مترجم:
این بخش میتواند اعتبار و غنای حرفهای بیشتری به معرفی ما بدهد. میتوانیم با مترجم تماس بگیریم یا ایمیل بفرستیم و از او درباره روند انتخاب کتاب و چالشهای ترجمه کتاب سؤال کنیم و بخشهای مهم گفتوگو را در معرفی خودمان ذکر کنیم.
رابطۀ این کتاب با سایر کتابها:
«کتابها از کتابها پدید میآیند.»
این یکی از مهمترین بخشهای معرفی کتاب است که البته به دانش و احاطۀ کافی به موضوع نیاز دارد. یکی از مهارتهای یک کتابخوان و مرورنویس حرفهای این است که بتواند از شباهتها و تفاوتهای کتابی که در دست دارد با سایر کتابهای مرتبط بگوید.
نسخه پیدیاف:
برخی از ناشرها علاوه بر فروش نسخه کاغذی پیدیاف کتاب را روی اپلیکیشنهایی مانند طاقچه یا فیدیبو به فروش میرسانند. قرار دادن لینک پیدیاف کتاب نیز برای علاقهمندان به مطالعه دیجیتال کار را راحتتر میکند.
طرح جلد، فونت و صفحهآرایی:
شاید فکر کنیم گرافیک یک حوزهٔ تخصصی است و نقشی در کیفیت محتوایی کتاب ندارد؛ ولی در فضای حرفهای نشر برای طراحی بصری کتابها وقت و انرژی فراوانی صرف میکنند. اظهار نظر ما دربارهٔ کیفیت چاپ و خوانایی فونت و جلد کتاب نیز میتواند نکات جالبی برای مخاطب داشته باشد و معرفی ما را از دیگران متمایز کند. سلیقه و سواد مناسب برای ارزیابی بصری کتابها با مطالعه در این زمینه و خوب دیدن و دقت کردن حاصل میشود.
این کتاب چگونه به خواننده کمک میکند:
بهتر است برای جواب دادن به این سؤال وقت کافی بگذارید. این یکی از بخشهای کلیدی چکلیست است و برای مخاطب مهم و تعیینکننده است.
کلمات و عبارات کلیدی یا نقشه ذهنی:
حین مطالعه میتوانیم دفترچه یادداشتی کنار دستمان داشته باشیم و فهرستی از کلمات و عبارات کلیدی کتاب را یادداشت کنیم و با مخاطبان به اشتراک بگذاریم. همینطور کشیدن نقشه ذهنی برای کتاب میتواند نکات ارزشمندی را انتقال بدهد.
ستاره:
از 1 تا 5 میتوانیم با توجه به معیاری که برای بخش معرفی کتاب، وبلاگ یا سایت خودمان تعریف میکنیم به هر کتاب ستاره بدهیم. این بخش هم میتواند برای مخاطبان ما جالب باشد.
ناشر:
در این بخش میتوانیم لینک سایت انتشارات را نیز قرار بدهیم. همچنین میشود به سوابق ناشر پرداخت.
قیمت:
شاید کار مخاطب شما را راحتتر کند.
چند جملۀ کوتاه از کتاب:
جملاتی که انتخاب میکنیم باید کوتاه باشند و بهصورت مستقل معنا داشته باشد. حین مطالعه میتوانیم زیر جملاتی که به نظرمان جالب میرسند خط بکشیم، حداقل پنج جمله برای معرفی هر کتاب کافی است.
چند پاره از کتاب:
در این بخش نباید چند صفحه از کتاب را نقل کنیم، بلکه باید بهدقت برخی پاراگرافهای مهم کتاب را نقل کنیم که بتواند معرف کل محتوای کتاب باشد، همچنین در این بخش میشود از متنی که در پشت جلد کتاب آمده بهره گرفت. مقدمه کتاب نیز برای انتخاب محتوای این بخش مفید است.
چکلیست خالی برای کپیکردن:
- نام کتاب:
- تاریخ چاپ نسخه اصلی و نسخۀ ترجمهشده:
- تعداد صفحات:
- نویسنده:
- مترجم:
- کیفیت ترجمه:
- داستان من و کتاب:
- سایت و پروفایل نویسنده در شبکههای اجتماعی:
- نظر مؤلف یا مترجم:
- رابطۀ این کتاب با سایر کتابها:
- نسخه پیدیاف:
- طرح جلد، فونت و صفحهآرایی:
- این کتاب چگونه به خواننده کمک میکند:
- کلمات و عبارات کلیدی یا نقشه ذهنی:
- ستاره:
- ناشر:
- قیمت:
- چند جملۀ کوتاه از کتاب:
- چند پاره از کتاب:
لینکهای پیشنهادی:
124 پاسخ
ممنون از مطلب مفیدتون
من در معرفی کتابهایی که مینوشتم معمولا به بخش داستان من و کتاب و چند پاره از کتاب میپرداختم. از این به بعد با لیست شما سعی میکنم معرفیهای اصولیتی بنویسم. ممنون
چه عالی. زنده باد ملیکای عزیز.
سلام من میخواستم یه کتابی رو معرفی کنم فقط نمیدونم چه جوری اون نکات مثبت جمله یا بهشی از پاره کتاب رو تو معرفیم بگم
سلام
باید نمونه بخونید.
توی همین وبلاگ یه عالمه مطلب هست که توش اینکار انجام شده.
ممنون از اطلاعات خوبتون.
تا جایی که من اطلاع دارم انتشارات امیدسخن توی کافه کتاب خودش از نویسندگانی که بخوان کتاب رونمایی کنن و یا کتابشون رو معرفی کنن به صورت رایگان حمایت می کنه و فضا در اختیارشون میذاره
تشکر فراوان استاد عزیز .مطالب کلیدی و جامع بودند.باارزوی موفقیت برای شما
استاد کتاب «فرهنگ لغت خودمانی» پر از تعاریف خلاقانهس. من چطور باید چند جمله کوتاه ازش انتخاب کنم درحالیکه هیچ جملهای نداره؟ توضیحات نویسنده رو هم که تو بخش قبلی نوشتم. یعنی بیام چندتا از کلماتشو انتخاب کنم و همونا رو بیارم؟ اون وقت بازم شکل و شمایل کاملی نمیگیره بخشِ «چند جمله کوتاه از کتاب».
اینم لینک یادداشتم:
http://saraetemadzadeh.ir/%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF-%D9%84%D8%BA%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C/#:~:text=%D8%AF%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%20%D9%85%D9%86%20%D9%88%20%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%3A,%DB%8C%DA%A9%20%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D8%A8%20%D8%A7%D8%AF%D8%A8%DB%8C%20%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%87%20%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF.
چه سوالای بیهودهای پرسیدمااا. الان اومدم یه کتاب رو طبق این چکلیست معرفی کنم که پاسخای شما رو دیدم. خودم خندهم گرفته از این سوالام و این حجم از سختگیری و موشکافیم تو این مورد. چه وضعشه آخه؟ 😑
😅
استاد اینکه میگید «عبارات کلیدی»، خب به نظرم اگر قراره اونا رو بیاریم، بهتر باشه که یادداشتمون رو سئوشده بنویسیم، نه که بهصورت جداگانه بیاریم. یا حداقل اگر قراره اونا رو جداگانه بنویسیم، پس توی برچسبها اونا رو بیاریم، متنمونم که سئوشدهست و حاوی کلمات کلیدی. نه؟ بهتر نیست؟
چقدر این مدت اشتباه زدهم! به بعضی از این موارد فکر کرده بودم؛ مثل «نظر دادن راجعبه جلد کتاب و گرافیک»، اما تا حدودی اون رو بیهوده میپنداشتم و فکر میکردم که در حوزه محتوا نیست. خوشحالم که امروز یه درس خیلی خیلی قشنگ رو یاد گرفتم. برم که به دوستام آموزشش بدم؛ شاید اونا این یادداشت رو نخونده باشن.
سلام فوق العاده مفید بود
به خصوص لیست خالی پایان مطلب خیلی مفید و کاربردی بودش ممنونم
سپاسگزارم.
سلام و ارادت
من قصدم فروش و معرفی کتاب درسایت های علمی را دارم لطفا راهنمایی بفرمایید مولف هستم و حق نشر كتاب به هر صورت ممکن با خودم هست
نام کتاب بانکداری دیجیتال انتشارات آذرفر 1401
مسیح قاسمی
09132277410
درود آقای قاسمی عزیز
بهرین کار اینه که رسانهی شخصی خودتون رو بسازید و به واسطهی اون با دیگران در تعامل باشید.
این مطلب رو در این رابطه نوشتم:
نکات کلیدی در طراحی سایت شخصی | اگر میخواهید سایت شخصی قدرتمندی داشته باشید حتماً این متن را بخوانید
برای معرفی کتاب دنبال یه مقاله خوب میگشتم. میدونستم در سایت شما چنین مقالهای هست. سرچ کردم اولین مقاله متعلق به شما بود. خیلی خوشحال شدم.
ممنون از مقاله خوب و مفیدتون.
سلام عهدیه جان
چه خوب و خوشحالکننده.
برقرار باشید.
درود عرض وقت بخیر!
تشکر میکنم بابت مطالب ارزشمندی که در اختیارمون گذاشتید.
من ی سوال داشتم گرچه دور از تاپیک هستش،اما ممنون میشم راهنماییم کنید.
من دوست دارم یک کتاب ایرانی(فارسی)رو به زبان انگلیسی ترجمه کنم،ولی تو انتخاب کتاب مشکل دارم،اگر در خاطرتون هست چند تا کتاب خواندنی معرفی کنید تا بتونم ترجمم رو اغاز کنم.کتابی که ارزش صرف وقت رو داشته باشه!
درود سما جان
سپاسگزارم.
اگر قصد انتشار ترجمهی رو دارید باید از نویسنده یا ناشر کتاب اجازع بگیرید.
برای پیشنهاد کتاب اول باید کمی از سلیقهی شما و هدفتون از این کار بدونم.
با درود . مطالعه کتب تنها راه رسیدن به تکامل و سعادت ابدی و… به ویژه جلد اول را به شما و همه دوستداران علم و ادب پیشنهاد و دعوت می نمایم.
باآرزوی بهترینها. book.soltanpanah.ir
book-soltanpanah.blogfa.com
استاد گرانقدرم سلام
خواستم از شما بابت داشتن چنین سایت پرباری تشکر می کنم . چون واقعا نشده بابت مشکلی در خصوص نوشتن و مسائل مرتبط با آن سری به سایت شما بزنم و دست خالی برگردم . و اینکه باافتخار در حال نوشتن معرفی کتاب شما هستم . برقرار باشید.
درود سمیه خانم نازنین
خوشحالم که چنین حسی دارید.
براتون زیباترینها رو آرزو میکنم.
این مطلب عالی بود. در پیجم کتاب معرفی کردن ولی این نکات را در نظر نمیگرفتم. از این به بعد با دقت بیشتر کتاب معرفی میکنم. ممنون از مطلب عالیتون.
زنده باد خانم فزونی نازنین.
سلام و درود استاد کلانتری ارجمند
اطلاعات بسیار خوب و اثربخشی درباره ی معرفی کتاب، مرور نویسی و چک لیست کتاب نوشتید. مثل همیشه ایده ها و مطالب تان عالی و ارزشمند است. مطالبی که در این باره نوشتید همه برایم ملموس شده است. در رشته تحصیلی ام و تجربه کاری که دارم این موارد را بطور عملی کار کردم. خوشحالم که شما به این نکات خوب کلیدی اشاره کرده و نوشتید. در رشته ما بیشتر از کلید واژه استفاده می شود به جای کلمه و عبارت کلیدی. البته عملا یک مفهوم را می رساند.
ممنونم از مطالب خوب و ارزشمند تان.
سلام خانم دانش نازنین
من چقدر خوشبختم که دوست نازنینی چون شما دارم.
همیشه از اینکه در لایوها حضور دارید خوشحال میشم.
و درسته، کلیدواژه زیباتر هم هست. من این اصطلاح رو به خاطر رایج بودنش در فضای سئو و وب نوشتم.
ارادتمندم.
چقدر این مطلب مفید بود. تازه برام روشن شد که چجوری باید برای کتاب ها یه معرفی خوب بنویسم. خیلی خیلی ممنون. بزودی توی سایتم معرفی کتاب رو براساس این چک لیست می نویسم.
زنده باد زهرا جان.
سلام
من میخواستم تو وبلاگ کتاب معرفی کنم و یا دربارۀ بخشهایی از اون کتاب بنویسم. فهرست شما خیلی به من کمک کرد. بسیار ممنونم
چه خوب فاطمه عزیز.
سلام استاد ارجمند
من مولف کتابم میخواستم اگه کسی دوست داشت تو سایتش منتشر کنه و یا ترجمه
ای کاش بیشتر این مدلی بنویسی شاهین جان
ما نیاز به این جور محتواها داریم
اینقدر مطلب خوب بود که با خودم گفتم شاید بد نباشه یه سری محتوای ویدیویی درباره کتاب هایی که خوندم بگیرم و منتشر کنم و اصلا یه کانال یوتوب هوا کنم
مطلب خوب این چنین میکنه
تبدیل میشه به انگیزه برای حرکت موثرتر یک آدم مثل من.
سلام شاهین جان
من نویسنده هستم اولین کتابم رو چاپ کردم مشخصات کتابم رو برات میزارم با لینک دانلود پی دی اف کتاب و صفحه خرید نسخه مکتوب کتاب رو میزارم از طریق هر کدوم از لینک ها کتاب رو تهیه و مطالعه کن و نظرت رو درباره کتاب به ایمیلم بفرست.مرسی
مشخصات کتاب:
نام کتاب:سر گذشت 10 طنز پرداز به یاد ماندنی برتر جهان
ناشر:آموزشی تألیفی ارشدان
نویسنده:امیرعباس حاتم زاده
زبان:فارسی
تعداد صفحات:125 صفحه
شابک:7-937-251-622-978
سال نشر:1399
نوبت چاپ:اول
لینک دانلود: ttps://www.uplooder.net/files/48adbcdf1b873a79b323c25281503e31/فایل-پی-دی-اف-کتاب.pdf.html
سایت خرید نسخه مکتوب کتاب: https://arshadan.net/books/1402/%D8%B3%D8%B1%DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA-10-%D8%B7%D9%86%D8%B2-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D9%87-%DB%8C%D8%A7%D8%AF-%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D8%B1-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86
توضیحات کتاب:
بازیگری نوعی از موسیقی است و بازیگر نوازنده ی آن است …شناخت سبک ها و فضاهای نمایشی و داستانی مانند دستگاه ها و نت های موسیقی هستند …
درود استاد عزیز چقدر عالی بود حتما زین پس در معرفی کتاب لحاظ میکنم 🍃🍃سپاس ازمهرتون
زنده باد آتنا جان
سلام وقتتون بخیر
ممنون از این راهنمایی های خیلی خوب
فقط یه بخشی رو من متوجه نشدم
میشه راجع به “نقشه ذهنی” کمی توضیح بدین؟
سلام فاطمه عزیز
اگه دربارۀ نقشۀ ذهنی سرچ کنید به اسم «تونی بوزان» میرسید.
کشیدن نقشه ذهنی شیوهای برای شکل سروسامان دادن به افکاره.
انگار که مرکز یک فکر رو به عنوان تنۀ یک درخت در نظر میگیرم و موضوعات فرعی رو هم به عنوان زیر شاخهها.
تو گوگل سرچ کنید تا تصاویر مرتبط با نقشه ذهنی رو ببینید.
آها چه جالب!
خیلی ممنونم.
چقدر جالب؛ بدون اینکه از چنین روشی آگاه باشم، همین نمودار حبابی رو روی کاغذ آوردم و هرچیزی که درباره خودم به ذهنم میرسید رو توی دایرهها نوشتم. دایره مرکزی هم اسم خودم بود: سارا.
سلام استاد شاهین عزیز..آیا کلاس آموزش نویسندگی به زودی برپا می کنید ..اگر بله .زمان و ساعت وهزینه کلاس .میشه بگویید.در ضمن من کتاب نوشته ام اما بدون چاپ .فعلا ..می خواهم کلاس ثبت نام کنم ..میشه توضیحی بدین .تشکر.
درود فاطمه عزیز
از طریق لینک زیر میتونید تو کلاس شرکت کنید:
کلاس آموزش نوشتن خلاق
بازم خسته نباشی.آقا شاهین ..راستش من هیچ بلد نیستم وبلاگ پی دی اف .من بجز واتساپ اونم که دیر به دیر سری بهش میزنم .کاملا این سیستمها را بلد نیستم چرا دوروغ بگم ..اما دهنم آب می افته وقتی شما استاد و بقیه دوستان خیلی راحت برای خودشان سایت درست میکنندوکتاب.خودشون را به نمایش میگذارند ..بازم کمک فکریم کن .من هیچ بلد نیستم .اما از خودم تعریف کنم کتابهای خوشمزه ایی مینویسم .لطفا راهنماییم کنید .
فاطمه عزیز
همه از روز اول همه چیز رو بلد نیستن.
وقت میذارن و به تدریج یاد میگیرن.
شما هم با جستجو و مطالعه و تمرین میتونی یاد بگیری.
سلام آقاشاهین .راستش من کتاب نوشتم اما هیچ کدام را هنوز چاپ نکردم .یکی از کتابهایم را مایلم شما انتشارش کنی در سایت خودت .آیا درست مطلب خودم را رساندم .ممنون میشم نظرت را بگویی .
سلام فاطمه عزیز
روی وبلاگ خودتون منتشر کنید.
من هم میتونم بهتون لینک بدم.
استاد معمولا چه ساعاتی جواب می دین.
درود فاطمه عزیز
معمولاً چند روز یکبار در چند نوبت جواب میدم.
سلام استاد .من کتاب داستان نوشتم منتهی هنوزچاپ نکردم.آیا میتوانم در سایت شما بگذارم .لطفا راهنماییم کنید
فاطمه عزیز
اینجا داستان منتشر نمیکنیم.
میتونید برای خودتون یه وبلاگ بسازید و نوشتههاتون رو منتشر کنید.
تو این دو مطلب در این رابطه توضیح دادم:
وبلاگ نویسی
شغل نویسندگی
مطلب جالبی بود فقط متوجه نشدم مثلا من الان یک کتاب تاریخی بتازگی چاپ کردم خودم باید معرفیش کنم؟
سلام
این مطلب دربارۀ نوشتن مرور برای کتابهاست.
بحث بازاریابی کتاب جداست.
در رابطه با بازاریابی کتاب میتونید این مطلب رو بخونید:
شغل نویسندگی و تولید محتوا | یک روش برای نوشتن و چاپ کتاب: انتشارات کوچک خودتان را راهاندازی کنید
منم یه کتاب نوشتم
شاهین کلانتری توی واتساب بهم پیام بده تا معرفیش کنم میخوام کتابم معرووف شه
درود زینب عزیز
من خیلی پرتم از واتسآپ.
اینجا بنویسید بهتره.
سلام
مقاله تان بسیار مفید و خوب بود
دمتون گرم. 🌹🌹😘😘
سلام مصطفی جان
بینهایت ممنونم از محبتت.
موفق باشی و برقرار
سلام من یک کتاب نوشتم به اسم ایمان میخوام معرفی بشه لطفا اگر کسی پاسخ گو هست بگید
بهاره عزیز
این مطلب رو بخونید:
شغل نویسندگی
بعد اگر سوالی بود برام بنویسید.
سلام من معمولا توی معرفی کتاب ها دارم فعالیت میکنم مایلم درخدمتتون باشم برای معرفی کتابتون
سلام شاهین جان
من واقعا از سایتت مثل یک دایره المعارف استفاده می کنم. امروز می خواستم درباره کتابی که به تازگی خوانده ام در سایتم بنویسم و سریع در سایت تو جستجو کردم و این چک لیست عالی را دیدم خواستم تشکر کنم از این مطلب فوق العاده ات و رفتم که یک معرفی خوب از کتاب دانسته هایت را عملی کن بنویسم.
سلام به روی ماهت گیلدا جان
چه خوشحالم که شدم کامنتت رو دیدم.
راستی چند وقته کمتر تو اینستا فعالی یا من کمتر میبینم؟
شاهین جون دیوونتوم
عزیز دلی هادی نازنین
تو بخش دوستان من به سایتت لینک دادم.
کتاب مرد عسلی هم داستان و هم رنگ آمیزی می باشد و در طراحی کتاب الگوی رنگ آمیزی وجود ندارد تا بچه ها با خلاقیت خود رنگ آمیزی کنند.داستان بسیار زیبا و مفید می باشد.
سلام میخواستم کتاب مرد عسلی که برای بدغذایی بچه ها نوشته شده را معرفی کنید
معرفی کتاب زنبورداری تجربی
کتاب یاد شده پیشه زنبورداری را به زبانی ساده و نثری روان و ادبی همراه با تصاویر رنگی روایت می کند و به صورت فشرده و کاربردی این حرفه تولیدی را آموزش می دهد.
با سپاس
رادمنش
۰۹۱۳۱۸۱۱۱۴۶
دوست عزیز ممنون بابت مطلب مفید و خوبتان.
به نظر من یکی از راههایی که میتواند به افزایش سرانه مطالعه کمک کند وجود یک اپلیکیشن است که محتوای صوتی خوب و کاربردی داشته باشد بهاین صورت که شما میتوانید از زمانهای تلف شده خود به نحو احسنت و تنها با گوش دادن به این کتابهای صوتی استفاده کنید به طور مثال زمانی که داخل ماشین و یا در ترافیک هستید.
یکی از اپلیکیشنهایی که کتاب الکترونیکی و صوتی خوب و مفید دارد اپلیکیشن خوانا است که برنامههایی هم برای افزایش سرانه مطالعه در آیندهای نه چندان دور دارد.
باعث سرافرازی است که از وبسایت و اپلیکیشن ما دیدن فرمایید.
http://www.khanabooks.com
من كتاب هزار و يك شب و گرفتم از سايتتون …. جالب بود كتاب رو بخش بخش كردن و هر شب يه قسمت و يه داستان و گوش ميدم … جالب اينجاست محتوا رو كم نكردن و كامله .. اين لينكش اگر كسي دوست داشت دنبال كنه
https://khanabooks.com/Books/%D9%83%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%B5%D9%88%D8%AA%D9%8A-1001-%D8%B4%D8%A8-%D8%B4%D8%A8-1-%D8%AD%DA%A9%D8%A7%D9%8A%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%B9%D9%81%D8%B1%D9%8A%D8%AA-%D8%AD%DA%A9%D8%A7%D9%8A%D8%AA-%D9%BE%D9%8A%D8%B1%D9%85%D8%B1%D8%AF-%D9%88-%D8%BA%D8%B2%D8%A7%D9%84_228508
با سلام
دوست عزیز مطلب بسیار مفید و کاربردی برای بنده بود. لطفا در مورد افزایش سرانه مطالعه و چگونگی به وقوع پیوستن این مهم نیز مطلب بگذارید.
یکی از راههایی که به نظر من میتواند به افزایش سرانه مطالعه کمک کند وجود یک اپلیکیشن است که محتوای صوتی خوب و کاربردی داشته باشد بهاین صورت که شما میتوانید از زمانهای تلف شده خود به نحو احسنت و تنها با گوش دادن به این کتابهای صوتی استفاده کنید به طور مثال زمانی که داخل ماشین و یا در ترافیک هستید.
یکی از اپلیکیشنهایی که کتاب الکترونیکی و صوتی خوب و مفید دارد اپلیکیشن خوانا است که برنامههایی هم برای افزایش سرانه مطالعه در آیندهای نه چندان دور دارد.
باعث سرافرازی است که از وبسایت و اپلیکیشن ما دیدن فرمایید.
http://www.khanabooks.com
سلام اطلاعات خوبی بود. من یک کتاب نوشتم و الان می خوام ادامش بدم.نام شخصیت هاش خارجی هست الان یکی بهم گفته چون اسم شخصیت هاش خارجیه چاپش نمی کنند الان من نمی دونم چکار کنم لطفا منو راهنمایی کن
بنویس امیر عزیز
به این چیزا فکر نکن.
هیچ اشکالی نداره.
فقط به بهتر کردن رمانت فکر کن.
سلام میخوام خودم کتاب که نوشتم چاپش کنم وقانونی ثبت بشه به اسم خودم و فعلا ترکیه هستم .اما راهشو نمیدونم باید چجوری ثبتش کنم.لطفا رهنمایی کنید
سلام رفیق
خب، این کار رو باید از طریق یک ناشر انجام بدید. و اصلاً نیازی هم به حضورتون در ایران نیست.
بسیاری از نویسندههای ایرانی، از سراسر دنیا کتابشون رو میفرستن و تو ایران چاپ میشه. و حتی به طور منظم حق چاپ هم میگیرن.
ممنونم بابت راهنماییتون عالی بود
سلام می خواستم کتاب “در همین چند قدمی ” را نیز معرفی کنید کتابی است خاطره گونه که در زمینه زندگی با معلولیت را به شکل طنز تلخ نشان می دهد
سلام.
من ی کتاب روانشناسی میخوام معرفی کنم در یک محفل دوستانه.
لطفا راهنمایی م کنید.
سلام خدمت جناب کلانتری از متممی های دوست داشتنی.
کتاب ارتباط بدون خشونت زبان زندگی از مارشال روزنبرگ رو میخوام در یک محفل معرفی کنم.
البته اکثرا آشنا هستند و میخوام ی ارائه خوب باشه.لطفا چنتا نکته مهم از کارهایی که باید بکنم و نباید بکنم رو برای من بگو.
سپاس فراوان
محمد عریز
این کتاب بینظیره.
به نظرم سعی کن این کتاب رو با مصادیق اون تو ایران شرح بدی و بگی که خوندن کتاب چظوری میتونه تو فضای ایران بهشون کمک کنه.
فکر کنم اینجوری بیشتر ترغیب بشن و مطالب رو عملی تر بدونن.
یکی از بهترین مطالبی بود که در وبسایتتان خواندم
همیشه دغدغه معرفی کتاب داشتم و دارم. قبلا در وبلاگBookclub.blogfa.com می نوشتم. الان هم در وبسایت خودم. همیشه حس می کردم معرفی ام خیلی نقص دارد اما نمی دانستم چگونه برطرف کنم. با تمام این اوصاف این مطلب شما بسیار کاربردی و مفید بود و از این به بعد در معرفی هایم این نکات را در نظر خواهم گرفت
سپاس فراوان
محسن عزیز
خیلی خیلی خیلی خوشحالم از اینکه این روزها داری فعالانه مینویسی.
از خوندن کامنت هات هم خیلی خوشحال میشم.
مشتاقم تا نوشته های تو دربارۀ کتاب ها رو بخونم.
سلام ممنون بابت مطالب مفید تون
خوشحال میشم سایت من رو که در زمینه کتاب آموزشی هست رو به مخاطبان معرفی کنید و فکر میکنم نسبت به بازار قیمتهای خیلی کمی برای آنها در نظر گرفتم با توجه به تورم. اما سعی کرده ام قیمتها عادلانه باشد و برای کل کتابها تخفیفاتی درنظر گرفته ام. انشاالله بزودی پیشرفت عظیمی خواهیم کرد به لطف خدای مهربان
انتقاد یا پیشنهادی داشتین با جان و دل میپذیریم
شعار ما: فروشگاه ما و مشتریان ما خاص هستند.
http://Www.danestanyha.com
همش توی نتیم وقت میشه کتاب بخونیم؟؟؟ بنظرم همه داریم ادای کتابخون ها رو در میاریم. کله مون توی گوشی و لپ تاپه. کتابخونه ای گفتن یادداشت برداری و بحث و مباحثه ای .
آفرین، درست میگی.
متاسفانه این بلا سر همۀ ما اومده و امیدوارم سریعتر به خودمون بیایم.
سلام شاهین گرامی
بینهایت ممنونم از این چک لیست کاربردی و مفیدت
برای من که در حال حاضر دارم در زمینه معرفی کتاب در دو سایت تهیه و تولید محتوا می کنم بسیار ارزشمند بود. ازت ممنونم
سلام مائده جان
خیلی خیلی خیلی خوشحالم که داری به شکل جدی تو حوزه محتوا فعالیت میکنی.
و میدونم که به جاهای خیلی خوبی میرسی.
بسیار جالب بود
به نظرتون این شیوه برای ارائه (موضوع: معرفی کتاب) جوابگو هست؟
ممنونم خاطره عزیز
بله میتونه کمکتون کنه.
من کتاب «چگونه مرور کتاب بنویسیم» رو هم بهتون معرفی میکنم.
با سلام و تشکر از مطالبی که نوشته اید. با توجه به نکاتی که در اینجا آورده اید بنده قبلاً مواردی را به طور کلی در سایت خود اعمال نموده و می خواستم نظر دوستان و شما بزرگوار را نیز بدانم که چگونه است، سایتی را که دارم. با تشکر. سلطان پناه. آدرس سایت «www.book.soltanpanah.ir».
سلطان پناه عزیز
پیشنهاد میکنم یه مقدار بیشتر بنویس تا بشه کارت رو بهتر ارزیابی کرد.
ضمناً خوبه یه قالب دیگه برای سایتت انتخاب کنی تا مطالب بهتر خونده بشن.
برقرار باشی.
کتاب فردا بر پایه تحقیقات جامع علمی و بر پایه تجربیات موفق پروژههای بزرگ دنیا در این حوزه پیاده سازی شده است.
این سیستم توسط یک مجموعه تخصصی نشر و پخش کتاب با عنوان انتشارات کتاب دانشگاهی به فعالیت میپردازد و از اینرو با مراکز و مؤسساتی که به صورت غیر تخصصی وارد حوزه کتاب شدهاند تفاوت دارد.
در کنار خدمات خرید و فروش کتاب، توزیع کتب منتشر شده ناشران و مؤلفان و مترجمان نیز به عنوان یکی از فعالیتهای تخصصی کتاب فردا مطرح است
شما لطف دارید شاهین جان
خوشحال میشم اگر کافهبوک رو به مخاطبان خودتون معرفی کنید.
و اینکه اگر ایدهای یا پیشنهادی برای کافهبوک دارید، از ما دریغ نکنید.
با احترام
باعث افتخار است.
اجازه بدید یک خلاصه از ایده راه اندازی کافهبوک رو خدمتتون عرض کنم:
من خودم (سروش فتحی) تازه داشتم مطالعه کتاب رو به شکل جدی دنبال میکردم و برای انتخاب کتاب همیشه از دوستانم، از فروشندگان کتاب، بعد از صفحات اینستاگرام و… کمک میگرفتم. بعد از مدتی دیدم یک وبسایت که فقط در زمینه معرفی کتاب کار کنه و به افراد در انتخاب کتاب کمک کنه وجود نداره، به همین خاطر از طریق چند دوست یک سایت خیلی ساده راهاندازی کردم و تا به امروز جلو اومدم… امیدوارم بتونم این کار رو هم ادامه بدم و به افراد در انتخاب کتاب کمک کنم.
باعث افتخاره که کار ما تونسته نظر مثبت شما رو جلب کنه. من هم خوشحال میشم بیشتر با شما آشنا بشم و از راهنماییهای شما استفاده کنم.
با احترام
سروش فتحی عزیز
ایده ای بکر و جذابی رو برای کار کردن انتخاب کردید.
من هر کمکی از دستم بیاید در خدمت هستم.
به امید دیدار شما. به زودی
سلام.
ما در وب سایت کافه بوک کار معرفی کتاب انجام میدیم و معمولا کتاب ها رو در چند بخش معرفی می کنیم. اما این مطلب تلنگر خوبی بود که کتاب ها رو به شکل مفصل تر و بهتر معرفی کنیم.
البته یکی از مواردی که ما جدیدا در معرفی استفاده می کنیم استفاده از اینفوگرافیک برای خلاصه کتاب هاست. امیدوارم با این کار تاثیر مثبتی ایجاد کنیم.
خوشحال میشیم به سایت ما سری بزنید و نظر خودتون رو بیان کنید. ( http://www.kafebook.ir )
با احترام.
کارتون رو دوست دارم.
مایلم بیشتر باهاتون آشنا بشم.
** معرفی یک کتاب فروشی خاص :
حتماً میدانید که جامعهی ما با فرهنگ کتاب و کتابخوانی چندان رابطهی دوستانهای ندارد. اما دلیل اصلی کملطفی به این یار مهربان چیست؟ مسلماً جواب این سؤال، بیعلاقگی ما ایرانیها نسبت به داستانها، یادگیری آموزههای جدید و پرورش قوهی تخیل نیست، چراکه فرهنگ و تاریخ ادبی پربار و منحصربهفردمان، نشان از جایگاه بلند و ارزشمند ادبیات، بهویژه ادبیات داستانی، در زندگی مردمان این دیار کهن دارد.
به نظر میرسد که ما تنها نمیدانیم که چطور باید از میان خیل عظیم کتابهای موجود در بازار، کتابی باب میل و طبق سلیقهی خودمان پیدا کنیم و سرعت روزافزون زندگی و مشغلههای فراوان، فرصت آزمون و خطا برای پیدا کردن کتاب موردعلاقهمان را از ما گرفته است.
اما با ایران کتاب، آزمون و خطایی در کار نخواهد بود. بهترین و تحسینشدهترین کتابهای سراسر این کرهی خاکی در انواع سبک های گوناگون گرد هم آمدهاند تا برای کسانی که تمایل به آشنایی با آثار ارزشمند ادبی دارند، هیچ دغدغهای وجود نداشته باشد.با انتخاب از میان آثار متنوع و دستچین شدهی ایران کتاب، میتوانید مطمئن باشید که کتابی که در دست دارید، ارزش زمانی که برای آن صرف میکنید را دارد.
ایرانکتاب، رسالت خود را ارائهی اطلسی جامع از برترین کتابها و معتبرترین جوایز ادبی سراسر دنیا میداند و بر آن است تا با خلق آرمانشهری ادبی، بهترینها را در اختیار علاقهمندان قرار دهد.
بنا به گفتهى بورخس: “بهشت، جايى شبيه به يك كتابخانهى بزرگ است.” اگر با بورخس هم نظر هستيد حتماً با ما همراه شوید .
خیلی چکلیست جالبی بود. من هروقت دنبال سوالی در زمینه نویسندگی هستم بالاخره یکطوری یا در حرف هاتون یا در سایتتون، پیداش میکنم.
بنظرم پر کردن همۀ این چکلیست یک کم متن معرفی را طولانی کند ولی اگر هربار به یک روش جدید، از چندتاش استفاده کنیم جالبتر میشود.
مثلا یکبار با نقشه ذهنی، یک بار چند جمله، یک بار داستان آشنایی.
باز هم ممنون از این دستهبندی عالی.
شکیبا جان
حتماً معرفی کتاب هایی که میخونی بنویس. اینجوری چیزهایی خیلی بیشتری از کتاب ها دستگیرت میشه و بقیه رو هم تو یادگیری خودت شریک میکنی.
سلام
خیلی عالی و کاربردی بود. خیلی ممنونم.
ممنونم بیتا جان.
سلام خسته نباشید.ببخشید درخصوص کارآمدی وتاثیرگذاری معرفی کتاب های مذهبی چه پیشنهادی دارید؟
سلام
به نظرم کتاب «چگونه مرور کتاب بنویسیم؟» رو مرور کنید.
خیلی خوب و مفید
ولی کاش مثالی هم قرار میدادید که بهتر متوجه موضوع شویم
باتشکر از شما
سلام خسته نباشید
من یه داستان تخیلی زیبایی را درست کردم که می خوام بعنوان یه کتاب بنویسمش ولی بعضی وقتا فک می کنم که چگونه معرفیش کنم که مردم بخواننش که این موضوع زیاد منو ناراحت کرده برای همین اگه کسی نظری چیزی داره ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام امیرارسلان عزیز
روند دیده شدن، طولانی و گاهی طاقت فرساست.
ولی اگر یه نویسندۀ واقعی و سرسخت باشد خسته نمیشید.
ضمناً اینترنت کار رو خیلی راحت تر کرده.
یه نگاهی به سایت نوگام بندازید.
شاهین جان خیلی خوب بود. من به شخصه خیلی استفاده بردم و الان اولینش را نوشتم. راستش نه دقیقا به همین استایل ولی خب خیلی تقلب کردم ازت:)
به کار من خیلی آمد. ممنونم از به اشتراک گذاشتن این مطلب واقعا مفید بود.
موفق باشی.
چقدر عالی علیرضا جان.
سایتت چه اسم و گرافیک جالبی داره.
بیشتر بنویس.
سپاس شاهین جان
تازه شروع کردم همه تلاشمو میکنم جا نزنم!
وب سایت خیلی خوبی داری. امشب دارم میخونمش خیلی خوب مینویسی.
سلام.ببخشید معرفی یک کتاب در رده ی ادبیات هم نیاز به گفتن نام نویسنده است؟یا باید به تفسیر مطالب کتاب پرداخت؟
سلام، بله قطعاً
سلام خوب بود اما به این نکات اشاره نشد:
۱.انگیزه نوشتن کتاب توسط نویسنده چیست ؟
۲.این کتاب را برای چه افرادی مفید است
۳.این کتاب چه بخش اززندگی ما رابهبود میبخشد
آفرین
اول از همه برای معرفی یه کتاب باید اون کتاب خودتورو هیجان زده کنه …
البته اگه نشد هم نشد
چند تا فن بازاریابی بلد باشی حله!!
بذار یه خاطره از کلاس داستان نویسی تعریف کنم باهم کیف کنیم:
✳کتاب سنن النبی یه کتابیه که طرح قشنگی نداره تازه صفحه بندی و همه خصوصیات ظاهریش داااغونه
من به دلایلی باید این کتابو میخوندم ویه خلاصه ارائه میدادم ؛ ازطرفی تکلیف کلاس نویسندگی هم این بود که باید یکی از کتابهای سیر مطالعاتی اونا روکه سنن النبی جزوش نبود رو میخوندیم
آخر جلسه هم هرکس توی سه دقیقه کتابشو معرفی میکرد که کسل کننده ترین قسمت کلاس بود
حالا فکرشو بکنید که من کتاب کسل کننده ای برای معرفی داشتم ، خودم کسل بودم ، دربخش کسل کننده کلاس بودم و ازهممممه بدترررر! نفر آخر بودم آ هیشکی حالشا نداشت حرفا منا گوش بده …
ولی
توی اون جلسه تمام نکات منفی کتاب رو کنار گذاشتم و بزرگترین حسن کتاب رو به صورت اغراق آمیز و بالحنی هیجان زده وبرانگیخته شروع کردم به صحبت کردن درموردش …
باااورتون نمیشه که همه برام دست زدن و معرفی کتابم بهترین معرفی کتاب اون جلسه شد …
اینه …👌👌👌
سلام شاهین جان – ممنون بابت پست خوبت
نمیدونم چقدر با سایت گودریدز آشنا هستی ولی تو این سایت تمام موارد مربوط به معرفی کتاب لحاظ شده و اکثر کتابهای موجود در دنیا را در این سایت میشه پیدا کرد
سلام
مخلصم فواد گل
بله سایت گودریدز فوق العادست.
سلام شاهين جان
از شما ميخواهم
به عنوان يك نويسنده
بهترين نمايشنامه اي كه خوانده اي را جهت اجرا معرفي كني بهم
سه پاس
پوریا جان
من شیفتۀ شاهکار آنتوان چخوف «مرغ دریایی» هستم.
زیبا بود من نهایت استفاده را بردم . من در وبلاگ خودم کار اصلی ام معرفی کتاب های تخصصی نرم افزار است . از این به بعد از راهکار تو استفاده می کنم . ممنونم که به جزئیات خوبی فکر کرده ای و نوشته ای .
سلام سعید نازنین
خوشحالم که برات مفیده بوده.
منتظر پست های خوب تو هستم.
سلام
مقداری از یک داستان بلندی را نوشتم
من اصلا کلاس نرفتم
دوست دارم بهم کتابی درباره فن نویسندگی معرفی کنید ؟!
یا یک مقاله هر چیزی که مربوط به نویسندگی است ؟
مینا جان
لینکهای زیر میتونن برات مفید باشن:
نقشه راه نویسندگی
بهترین کتاب ها