گرافیک

یک مهارت لازم و درخشان برای همه

فرقی نمی‌کند در چه حوزه‌ای فعالیت می‌کنیم، چه نویسنده باشیم، چه مهندس، گرافیک مهارتی است که حتی اگر تسلط و شناخت نیم‌بندی هم در داشته باشیم، چند سر و گردن بالاتر از بقیه جلوه می‌کنیم.

مثلاً یکی از دلایل علاقۀ من به محمدرضا شعبانعلی و گروه متمم، دقت و سلیقۀ درخشان آن‌ها در گرافیک و طراحی است. خوشحالم که مطرح‌ترین برند آموزشی حوزۀ مدیریت و توسعۀ فردی کشور اهمیت گرافیک را به‌خوبی دریافته است.

وقتی گرافیک خوبی داریم مخاطب اعتماد بیشتر و حس بهتری نسبت به ما پیدا می‌کند.

منظور من از گرافیک، بلد بودن فتوشاپ نیست. اغلب افرادی هم که خودشان را گرافیست می‌نامند در اصل فتوشاپیست هستند. بدون تسلط بر فتوشاپ هم می‌توانیم دید گرافیکی خودمان را توسعه بدهیم. فتوشاپ یا این‌دیزاین فقط یک ابزار هستند.

یک گام عملی و مفید برای آشنایی با گرافیک، خیره شدن به شاهکارهای گرافیکی جهان است و دقیق‌تر شدن روی لوگوها، آگهی‌ها و جلد کتاب‌ها.

مثلاً من شیفته آثار رضا عابدینی هستم و هرازگاهی آثار او را از تماشای آثار او حظ بصر می‌برم.

گالری آثار رضا عابدینی

چگونه نویسنده شویم؟ | دریافت کتاب قدرت نوشتن |کانال مدرسه آنلاین نویسندگی در تلگرام

10 پاسخ

  1. اتفاقا در بحث سئو هم استفاده از تصاویر مرتبط با متن مقالات سایت بسیار توصیه شده. این کار میتونه به انتقال بهتر مفاهیم و تعامل بهتر با کاربر کمک کنه. به سختی می توان محتوایی که در آن حداقل یک تصویر استفاده نشده باشه رو محتوایی کامل و غنی نامید.
    آقای “احمد اردیبهشت” که اتفاقا از همکاران خودتون هم هستن در کتابشون به نام “عملیات سئو” در این مورد میگن: ” در صورتی که در وب سایتتان به خوبی بر روی تصاویر کار کنید، می توانید ورودی قابل توجهی از بخش جستجوی تصاویر گوگل به دست آورید. در حال حاضر مهم ترین پارامتری که گوگل در رتبه بندی تصاویر به آن توجه دارد، ((اختصاصی بودن تصویر!)) است. ” پس بهتره ما هم به جای کپی کردن تصاویر تکراری جستجوی گوگل، کمی بیشتر وقت بگذاریم و تصاویر اختصاصی خودمون رو طراحی کنیم. حتی اگر به یک هویت بصری یکپارچه و هماهنگ برای تصاویر سایت و شبکه های اجتماعی مون هم فکر کنیم که چه بهتر.

    1. سلام علی عزیز
      چقدر خوب که به این موضوع توجه کردی.
      بله، این موضوع خیلی مهمه، و متاسفانه تو فضای وب فارسی به این مسئله توجه زیادی نمیشه.
      مرسی به خاطر نوشتن این موضوع.
      سلامت باشی.

  2. فکر می کنم نوشتن حتما در کنارش علم بینایی یا همان بصری را می خواهد … لازمه ی نوشته خوب گرافک خوب است …به شخصه وقتی کتابی به دست می گیرم که گرافیک روی جلد آن حتی، که فقط موقع باز کردن آن به چشم می اید خواندن کتاب را برایم لذت بخش تر می کند ودر خرید کتاب یک گرافیک خوب است که شخص را به خود جلب می کند … و در مورد دنیای وب صد البته که اینگونه است …

  3. گرافیک هنریِ که همه از اون بهره می برند ولی اکثرا نمی دونند که دقیقا گرافیک یعنی چی، این من رو ناراحت می کنه چون رشتم گرافیک هستش و انتظار دارم حداقل اطرافیانم بدون توضیح من از گرافیک اطلاعاتی داشته باشن.
    همونطور که گفتید گرافیک، بلد بودن فوتوشاپ و این دیزاین و … نیست، اونها یک ابزار هستند، ابزاری که یک گرافیست برای ایجاد یک اثر هنری از اونها استفاده می کنه. من گرافیک رو دوست دارم چون از نظر من تصویر تاثیر گذار تر هر چیز دیگری هست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *