ست گادین را دوست دارم، از نویسندگانی است که افکارش ارزش پیگیری دارد.
از آن دست نویسندههایی که آثارشان سطر به سطر راه می دهند به افکار خلاقانه، طوری که اگر حین خواندن دفترچهای کنار دست داشته باشی پس از مطالعه از سیل تداعی ها و ایده هایی که یادداشت کرده ای شگفتزده می شوی.
اما درس بزرگی که من از ست گادین گرفتم نظم اوست، بلا استثنا وبلاگش را هر روز تازه می کند و مداومت او در وبلاگنویسی و تولید محتوا شگفتانگیز است.
شاید متنهایی که مینویسد خیلی کوتاه باشند اما خوب میدانم این نوع کوتاهنویسی قدرت قلم بالایی میطلبد. همانطور که خودش در انتهای کتاب شیب اشاره میکند: نوشتن کتابهای کوچک کار سختی است.
از او در ایران دو کتاب گاو بنفش و شیب منتشر شده، اما کتاب های ارزشمند بسیاری دارد که امیدوارم روزی شاهد ترجمه مطلوبی از آنها به زبان فارسی باشیم.
کتاب شیب او تنها کتابی بود که دو مفهوم تمایز و تمرکز را به شکل موثری به من آموخت.
15 پاسخ
کتاب به جعبه دست بزن – ست گادین – ترجمه صدف حکیم زاده – چاپ اول 1397
این کتاب جدید ست گادین است
كتاب مهره حياتي او منتشر شده
عالي است
حفظ و استمرار وبلاگ نویسی روزانه کار ساده ای نیست. هنوز دارم تلاش می کنم این عادت رو ایجاد کنم در خودم ولی موفق نشدم کاملا منظم بنویسم. ممنون این پست یادآوری دوباره ای برای من بود.
سلام مائده جان
بله این کار دشواره. و تا فکر کنم تا آخرش هم دشوار بمونه.
اما در دل این دشواری هست که کیفیت کار ما روز به روز بیشتر میشه.
اصولاً احتمال اینکه یه کار سخت، نتایج روشنی داشته باشه خیلی زیاده. چون معمولاً بقیه سریع جا میزنن. یعنی اگه تلاش کنی میتونی خوب دیده بشی.
چیزی که در این آدم ب چشم می خوره عشق به کارش هست
جوری که بیزینس ها و سایت هایی که لانچ کرده رو اکثرا ب شرکت های بزرگ فروخته و کماکان روزانه نویسندگی می کنه.
شاهین جان
سلام
اتفاقا اولین بار کوتاه نویسی های نوشته هایت توجه مرا به خودش جلب کرد، بعدتر که دقت کردم دیدم خواننده میتواند پیام و اصل حرفت را در همان چند خط دریافت کند.
بعد از چند روز با وبلاگ ست گادین آشنا شدم و دیدم نوشته های او هم چنین ویژگی را دارد. (مهندسی معکوس بود؛) )
برخلاف بیشتر وبلاگ هایی که تا کنون خوانده بودم. این روزها که بیشتر به این مساله فکر میکنم میبینم کاملا حق با توست. واقعا کوتاه نویسی قلم ماهرانه ای میخواهد!
کتاب شیب را باید بخوانم حتما.