ارتباط با مدرسه نویسندگی: 09388101739
ایمیل: info@madresenevisandegi.com
Facebook
Twitter
Instagram
RSS
لوگوی شاهین کلانتری
  • وبلاگ
  • درباره‌ی من
  • کانال تلگرام من
  • نظرات جدید
  • مدرسه نویسندگی
  • آموزش نویسندگی
    • اصول نویسندگی
    • تولید محتوا
    • عادت نوشتن
    • رادیو
  • کلاس‌‌ها
    • کلاس آنلاین نویسندگی
    • نویسنده-کارآفرین
    • کارگاه آنلاین تولید محتوا
    • کلاس حضوری نویسندگی
    • آموزش کپی‌ رایتینگ
  • رسانه‌ها
    • مدرسه نویسندگی
    • اینستاگرام شاهین کلانتری
    • اینستاگرام مدرسه نویسندگی
    • کانال تلگرام
    • کالج پول
    • جمله‌ورزی
  • جملات کوتاه
  • نامه
  • لینک
  • پرسش‌و‌پاسخ

حکایت‌های عجیب و غریب

۱۴۰۰-۰۲-۲۸شاهین کلانتریسمپوزیوم نویسندگی103 دیدگاه

تجربه‌نگاری روز هفتم سمپوزیوم نویسندگی:

  • بخش اول جلسۀ امروز به صحبت دربارۀ «مطالعۀ مؤثر» اختصاص داشت.
  • یادگیری موثر مهارتی است که آموختن آن برای نویسندگان ضروری به نظر می‌رسد.
  • از این گفته شد که بهتر از بعد از خواندن کتاب، چند لحظه‌ای مکث کنیم و آنچه خوانده‌ایم به خاطر بیاوریم.
  • کمی هم دربارۀ تاثیر مثبت انواع خاصی از موسیقی بر یادگیری صحبت شد و قرار شد قطعاتی از «باخ» را بشنویم.
  • بخش دوم به آشنایی با «دانیل خارمس» اختصاص داشت. قرار شد چند تا از داستانک‌های خارمس در کتاب «امروز چیزی ننوشتم» را بخوانیم.

سمپوزیوم نویسندگی

از میان نقل‌قول‌های جلسۀ امروز:

۱) مطلب را بخوانید.
۲) کتاب را کنار بگذارید (یا فایل را متوقف کنید) و تلاش کنید هر چه مطالعه کرده‌اید به یاد بیاورید.
۳) دوباره مطلب را مرور کنید.
هر بار چه مقدار از مطالب در ذهنتان باقی می‌ماند؟
دنبال چیزی بگرد که فراتر از آن چیزی باشد که ممکن است پیدا کنی.
-دانیل خارمس

تمرین:

یک حکایت یا داستانک عجیب و غریب بنویسید و در این صفحه ثبت کنید.

برچسب ها: سمپوزیوم نویسندگی
پست قبلی جرقه‌هایی برای نوشتن | گزین‌گویه‌هایی از روبر برسون پست بعدی بهترین تمرین

مطالب پیشنهادی

نامه‌هایی که رشدمان می‌دهند

۱۴۰۰-۰۳-۲۵شاهین کلانتری

پرسشنامۀ اختصاصی شما

۱۴۰۰-۰۳-۱۱شاهین کلانتری

دو نوع داستان

۱۴۰۰-۰۲-۲۱شاهین کلانتری

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

103 دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید

رقیه شبانی
۱۴۰۰-۰۴-۰۱ ۵:۳۲ ب.ظ

من پشت کامپیوترم نشسته بودم و داشتم در مورد مطلب جالب و مهمی می نوشتم که برق رفت بنابراین تصمیم گرفتم تا برق رفته اتاقمو با جارو برقی تمیز کنن ولی جاروبرقی کار نمی کرد چون برق رفته بود. خب تصمیم گرفتم از فرصت استفاده کنم و برم دوش بگیرم ولی جالبه چرا یادم نبود آب با پمپ به طبقه چهارم میرسه و با برق کار می کنه و اگر برق قطع بشه مسلماً آب هم قطع می شه.
با خودم گفتم نمی تونم آهنگ گوش بدم و یا فیلم نگاه کنم پس تا برق ها قطع هستن باید کارای عقب موندمو انجام بدم، بنابراین رفتم اتاقم تا کمدمو مرتب کنم که یهو دیدم درب کمد باز نمی شه و کلیدش هم روی درب نبود، من واقعا کلافه شدم و خواستم همونجا بخوابم ولی همون لحظه برق اومد و خواستم برم به کارم برسم که دوباره بصورت غیرمنتظره ای برق رفت و من اون روز هر بار خواستم بخوابم یا کاری انجام بدم بصورت غیرمنتظره ای برقا یا میومدن یا می رفتند.
بنابراین بدون توجه به قطع شدن برق و یا اومدنش خواستم بخوابم که شنیدم کسی با دستش داره در می زنه آخه برق نبود و آیفون کار نمی کرد، بنابراین رفتم درو باز کنم ولی کسی پشت در نبود و فقط صدای باد میومد، گفتم حالا که تا دم در اومدم برم بیرون قدم بزنم و هوایی تازه کنم متوجه شدم کفشام نیستن، خواستم بشینم و به کارایی که این هفته قراره انجام بدم فکر کنم ولی صدای مرد همسایه که بلند بلند داشت حرف می زد حواسمو پرت کرد، جالبه من اون روز امکان فکر کردن هم نداشتم و ناخودآگاه همونجا خوابم برده بود.

پاسخ
زهرا احمدی
۱۴۰۰-۰۳-۱۶ ۱۱:۲۹ ق.ظ

۱- صبح که از خواب بیدار شدم، نه خانه‌ای بود، نه تختی‌. اصلا من کجا گیر کرده بودم. این من بودم یا شخص دیگری. آنجا کجا بود. دوباره به‌خواب رفتم. به‌خاطر پرخوری شب گذشته انگار حالم دست خودم نبود.
۲- باخ داشت موسیقی می‌نواخت. شاخ بزکوهی بزرگی دستش بود. خودش هم باورش نمی‌شد می‌تواند اینگونه هنرمندانه بنوازد. برای خودش خرذوق شده بود که آن‌سوی باغ، گاو و الاغ و خرگوش نیششان تا بناگوش باز بود و کف زمین پهن شده بودند. آخر باغ در دستانش بزکوهی داشت که هی فشارش می‌داد تا صدایی تولید کند.
۳- استاد سرکلاس می‌خواست ادبیات تدریس کند. فراموش کرده بود کتاب‌هایش را بیاورد. همه به ریش او خندیدند، کلاس را ترک کرده و رفتند. استاد کشوی میز را دوباره باز کرد. کتاب‌ها همه در قفسه پایینی و زیر تیکه‌ای کاغذ بود.
۴- مادر ناهار غاز شکم‌پر پخته بود‌. پدر چنگال را برداشت که تیکه‌ای گوشت برداشته و با غذایش بخورد. ناگهان صدای *آخ* آمد. غاز بلند شد، همه محتویات داخل شکمش را روی سفره ریخت، با نوکش دست‌های پدر را گاز گرفت و از پنجره فرار کرد.
۵- ماشین مشکی لاکچری چشمش را گرفته بود. به ماشین نزدیک شد. با مهارت تمام آن را باز کرد. تا آمد نفس راحتی بکشد، صدای گوش‌خراشی فریاد زد *دززززززززد*.
دزد بیچاره یک پا هم قرض گرفت و محل را ترک کرد. طفلک خبر نداشت صدا، حقه‌ای بیش نبود‌.

پاسخ
مهدوی
۱۴۰۰-۰۳-۰۶ ۱۰:۲۴ ق.ظ

یک صبح از خواب برخواست . همه چیز یادش آمد جز اسمش ؛ به همین راحتی ! نمیدانست چه صدایش می کردند کمی به خودش فشار آورد . بلاخره در جریان حوادث کسی صدایش کرد و او فهمید مهربان صدایش می کنند . اما انگار اولین باری بود که آن اسم را می شنید . احساس بیگانگی زیادی با آن اسم داشت . مصداق کامل پوچی و بی معنایی . مهربانی را دوست نداشت . راستش از مهربانیش خیری هم ندیده بود . حتی این ها را هم به یاد می آورد از اخرین باری که زیر دندان گرگی بی رحم دست و پا زده بود . همان گرگ هایی که نقطه ضعفش را شناخته بودند . میل به دوست داشته شدن ، با ارزش بودن . همیشه وقتی راه می رفت چیزهایی یا کسانی به خودش آویزان بودند فقط برای آنکه به او معنا و ارزش بدهند . او حتی برای خودش هم معنایی پیدا نکرده بود . به هر طرف و از هر جهت نگاه می کرد پوچی بود . جواب همه سوال هایش به خب که چه! ختم می شد . با همان نقطه ضعف دلش را بردند و بد به همان دل زخم های کاری زدند که زمانی به خودش آمد و هیچ مرهمی در بین ..میلیارد انسان جهان نیافت . اسم مهربان را که از زبان اطرافیانش شنید . چیزی نگفت چشمانش را روی هم گذاشت و تا می توانست به سوی مقصدی نامعلوم دوید . خودش هم نمیدانست به کدام سو می رود . او می رفت تا نبودن تا نیست شدن تا انتهای جایی که هیچ بنی بشری در آن نباشد . همه ش رفته بود دلش همدمم رفیقش همسرش شریکش عشقش عاشقش و همه کسی که آن همه چیز نداشته ای که به او ارزش میداد را داشت . همه که رفته بود همه زندگی مساوی با هیچ شد . یادش نبود این واژه بی رحم قربانی کننده مهربانی را ، اما با تمام وجود فریاد زد رها ! شاید حتی در آن زمان هیچ اسمی در خلطرش نبود فقط یک کلمه رها رها او فقط می دانست میخواهد رها باشد.

پاسخ
مرضیه عطار
۱۴۰۰-۰۳-۰۴ ۱۱:۴۲ ب.ظ

تمرین: داستانک
امروز صبح وقتی کتاب شعر‌م را باز کردم سفید بود، هیچ کلمه‌ای در آن نوشته نشده‌‌بود. اولش فکر کردم خیالاتی شده‌ام، تصمیم گرفتم کتاب را ببندم و قدری بنویسم، اما خودکارم روی کاغذ ننوشت چند بار امتحان کردم با خودکارهای متفاوت، روانویس، مداد اما فایده‌ای نداشت.
به سراغ کتابخانه‌ام رفتم تمام کتابهایم سفید شده‌بودند حتی عنوان‌ها هم از روی جلد کتابها محو شده‌بودند. تمام دفتر‌هایم، نوشته‌هایم، شعرهایم کاملاً سفید بودند انگار از ابتدا هیچ چیز روی آنها نوشته‌نشده‌است، حتی روزنامه‌ای که روز گذشته خریده بودم هم یک کاغذ سفید لوله‌شده‌ بیش نبود. آیا واژه‌ها از دنیای من رفته بودند!؟
سراسیمه از اتاقم بیرون آمدم از راهرو که عبور می‌کردم خودم را در آینۀ جلوی درب ورودی خانه ندیدم، بر‌گشتم دوباره به آینه نگاه کردم خودم را ندیدم، من هم مانند واژگانم نامرئی شده‌بودم.

پاسخ
پیمان مشگینی
۱۴۰۰-۰۳-۰۴ ۶:۰۸ ب.ظ

هدفون رو گذاشتم روی گوشم وبا یک سیم اونو وصل وصل کردم به موبایلم داشتم به صحبت های استاد کلانتری گوش میدادم که یکدفعه متوجه شدم از گوش سمت چپم صدا میاد ولی از گوش سمت راستم صدا نمیاد از هرچی باهاش ور رفتم دیدم درست نمیشه هدفن رو گرفتم بردم جایی که اینطور چیز هارو تعمییر میکنند موضوع را رو برای اون تعمیر کار تعریف کردم ان تعمیر کار هم اون هدفن رو گرفت ودوتا مشت محکم به هدفنم زد گفت بگیر ببر درست شد . من هدفون رو گرفتم وهمان جا امتحان کردم دیدم درست شده . بعد گرفتم واوردمش خونه گذاشتم روی گوشم دیدم این بار هر دو کوشیش کار نمیکنه . این بار خودم دست به کار شدم وبجای دوتا مشت محکم چهارتا مشت محکم بهش وارد کردم دیدم این هدفن از وسط دوتیکه شد بعدش بهترین کار رو در این دیدم اون رو بندازمش توی سطل زباله و این کار رو کردم ولی یک خورده فکر کردم که چرا این اتفاق افتاد یک دفعه متوجه این شدم که سیم رابطی رو که باید به گوشی وهدفون وصل میکردم به گوشی وصل کردم ولی به هدفن وصل نکرد ه بودم.

پاسخ
عبدالحسین
۱۴۰۰-۰۳-۰۳ ۸:۱۳ ب.ظ

خواب ترس آلود
شبی مراد در خواب بود نیمه شب از خواب بیدار شد و احساس کرد دستش سنگین شده انگار دست نبود یک تیکه سنگ بود که به کتفش بسته بودند. مراد ترسید
و فکر کرد نیمی از تنش مرده است.
بعد گفت فعلا که خوابم میاد و نمتونم کاری کنم
صبح بیدار شد و دید مسئله‌ خاصی نبوده.

پاسخ
مریم صالحی
۱۴۰۰-۰۳-۲۹ ۹:۰۴ ق.ظ

دزد اشتباهی
به سمت ماشینم که روبه روی یک آپارتمان پارک شده بود رفتم. کلید را داخل قفل چرخاندم وروی صندلی نشستم. سوئيچ را چرخاندم ماشین استارت زد و روشن شد، چند متری بیشتر جلو نرفته بودم که دیدم یک نفر از تراس طبقه اول آپارتمان شروع به داد و فریاد کرد، آقا نگه دار. دززززد. من هم مات و مبهوت بی‌خبر از همه جا نگاهی به اطرافم انداختم.
وسایلی که داخل داشبورد بود در نظرم غریب آمد.به علامت سوال که بالای سرم به پرواز در آمده بود خیره شدم. از ماشین پیاده شدم و شماره پلاک را چک کردم. بله ماشین من نبود. و مردی که سراسیمه با لباس راحت خانگی دوان دوان سمت من می آمد. به راستی دزد که بود؟

پاسخ
شهرزاد میراشرفی
۱۴۰۰-۰۳-۰۳ ۵:۵۹ ق.ظ

دعوای قلم وکاغذ
قلم بین دستانم حرف می زد. کاغذ هم صحبت هایش را تایید یا رد می کرد. نمی فهمیدم چه می گویند. فقط نوشتم. بحث شان بالا گرفت. آخر هم با هم دعوایشان شد. کتک کاری کردند. قلم که حسابی اعصابش خط خطی شده بود کاغذ بی پدر را پاره و مچاله به زباله دان فرستاد.

پاسخ
شهرزاد میراشرفی
۱۴۰۰-۰۳-۰۳ ۵:۴۶ ق.ظ

سرنوشت کرم
کرم تپل بیچاره از پیله تنیدن می ترسید. تا آخر عمر سینه خیز رفت تا ترکید. شاید هم خشک شد و به باد رفت. اصلا شاید هم لقمه کلاغ شد. من چه می دانم.

پاسخ
شهرزاد میراشرفی
۱۴۰۰-۰۳-۰۳ ۵:۳۵ ق.ظ

آسمانی
دم دم های صبح ستاره ای از پشت پنجره اتاقم به داخل پرید و روی میز تحریر غلتید. با نگرانی به من نگاه کرد. بعد هر دو با نگرانی به ساعت دیواری خیره شدیم. ستاره را لای کتاب گذاشتم. شب به پشت بام رفتم و با تیر و کمان به آسمان پرتابش کردم.

پاسخ
آزاده عبدالمنافی
۱۴۰۰-۰۳-۰۲ ۵:۴۰ ب.ظ

سال ها پیش،مردی زنی زیبا را به همسری اختیار کرد وکدخدا آن ده به آن مرد گفت که تو باید همسرت را طلاق بدهی وآن زن برای من شود تا من یک کره شتر زیبا از او بدنیا بیاورم وآن مرد به ناچار زن خود را طلاق داد وآن زن شد همسر کدخدا وپس از چندی پسری بدنیا آورد وبعد از مدتی کدخدا از دنیا رفت وتک پسر هر روز که بزرگتر میشد نشانه ای از یک انسان با عقل در او کمتر دیده میشد وآن پسر نوجوان وجوان شد ومادرش اورا پیش،طبیب برد برای درمان ومتاسفانه آن پسر مشکلی داشت که هیچ نشانه ای حسی از مردبودن در او پیدا نکرد وبه مادرش،گفت هیچ وقت نمیتواند ازدواج کند وسالها گذشت ومادر از دنیا رفت وآن پسر اجازه نمیداد مادرش را به خاک بسپارن میگفت باید پیش خودم باشد یا در حیاط خانه خودم به خاک سپرده شود وگذشت سالیان سال از زندگی پسر والان پیر مردی ۷۰ ساله ولی سالم اما خیلی زندگی متفاوتی از بقیه انسان ها دارد .
این مرد هر شب با سگ خود در بیرون خانه خودش،روی زمین خاکی میخوابد ودر خانه اش هیچ چراغی روشن نمیکند وهر روز حدود ۵۰ کیلومتر پیاده روی میکند به طور مثال از روستا به شهر میرود وزندگی خیلی عجیب وباور نکردنی دارد

پاسخ
فریده فرد
۱۴۰۰-۰۳-۰۱ ۶:۳۵ ب.ظ

داستانک
عالمِ راستگو
درشهری دورافتاده، عالمی هرشب مردم را درمیدان اصلی شهر جمع میکرد و برایشان سخن میگفت.
هرشب افرادی بیشتری که از حسن شهرت و فضائل اخلاقی او باخبر شده بودند، پای منبرش می‌نشستند و در مورد مسائل مختلف از وی سوال کرده ومی‌آموختند.
شبی از شبها، جوانی از بین جمع بلند شد و گفت:
_ آقا لطفا امشب از راستی و راستگویی و خصوصیت شخصِ راستگو برایمان بگویید.
عالم بعد از چند لحظه سکوت ، بدون حرفی از سکویی که وسط میدان برای سخنرانی او درست کرده بودند، پایین آمد وبی درنگ از آنجا دور شد.
جوان که بسیار متعجب شده بود، کنجکاوانه به دنبال او رفت و با خواهش و التماس، علت سکوت وی را پرسید. عالم در حالیکه سرش را از انداخته بود گفت :
_پاسخ شما را نمیتوانستم با جمله ای بیان کنم که راستگویی ام زیر سوال نرود. و این سکوت تنها جمله ای بود که از راست بودنش مطمئن بودم.
شاید این حکایت هم راستگویی نویسنده را زیر سوال برده باشد.

پاسخ
مهدیه السادات سالاری
۱۴۰۰-۰۳-۰۱ ۳:۴۸ ب.ظ

حکایت نویسی:
«روز یک روز دو»
۱
آدمک گفت:« لطفاً کمی آهسته‌تر!»
ساعت پوزخندی زد و تندتر دوید.
آدمک امّا تا به قرارش برسد، شب شده بود و محبوبش میان آدمهای شلوغ و تاریک شهر، او را نیافت و رفت…
+
۲
آدمک گفت:« لطفاً سریعتر!»
ساعت پوزخند زد و بی‌خیال سلّانه سلّانه قدم برداشت.
آدمک تا به قرارش برسد، پیر و رنجور و شکسته شده بود و محبوبش حتّی در روشنایی روز هم او را نشناخت و رفت…

پاسخ
مژگان نشاط
۱۴۰۰-۰۳-۰۱ ۱۰:۰۰ ق.ظ

تمرین حکایت عجیب و غریب.
در هر جمعی که وارد میشد، او را به بیرون هدایت میکردند،  به پسرک میگفتند:” برو سرگرم بازی‌ات شو، در این جمع به این حرف ها گوش نده.”
پسرک از این برخوردهای متعدد خسته شد و به خدای خود شکوِه کرد:” خدایا کی من را به آن  چاه جادویی می اندازی، تا بزرگ شوم و هرجا که دلم خواست بتوانم بروم؟.”
پسرک هرچه منتظر ماند خبری نشد، دیگر کاسه‌ی صبرش لبریز شد، تا اینکه خودش برای پیدا کردن آن چاه معجزه آسا، دست به کار شد.
بلاخره یک چاه پیدا کرد و خود را درآن چاه انداخت.
روز اول به سختی گذشت اما امیدِ بزرگ شدنش، به او صبرو تحمل میداد.
از چاه که درامد، بزرگ و حتی پیر شده بود.
همه تعجب کردند و باخود گفتند:” اگر  آن چاه پیر می‌کند، حتما جوان هم میکند.”
همه به دنبال چاه گشتن و جالب اینکه بیشتر جست و جو گرها، پیر مردها بودند، آن چاه را پیدا کردند و خود را در آن چاه،انداختند، اما دیگر بیرون نیامدند و اثری از آنها  به‌جا نماند.

پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

« قبلی 1 2

من عاشقِ انجیر خیس‌خورده و نوشتنم

پیشنهاد مطالعه

چگونه نوشتن را راحت‌تر شروع کنیم؟ نوشتن چیست؟
چگونه نوشتن کتاب را شروع کنیم

آخرین دیدگاه‌ها

  • شاهین کلانتری در رسانه‌سازی: چالش ۷ روزه‌ی راه‌اندازی و توسعه‌ی‌ سایت آموزشی-۱
  • شاهین کلانتری در کلمه‌ی سال ما
  • شاهین کلانتری در چگونه همیشه به موضوعات مهم فکر کنیم؟+نمونه‌ی چک‌لیست
  • شاهین کلانتری در کلمه‌ی سال ما
  • وحید رضوی نسب در کلمه‌ی سال ما
  • شاهین کلانتری در ۱۰۰ جمله در روز دسته‌ به دسته با نظم ترتیب اینجا نشسته
  • شاهین کلانتری در کلمه‌ی سال ما
  • مرضیه صادقیان در کلمه‌ی سال ما
  • علیرضا انواری در ۱۰۰ جمله در روز دسته‌ به دسته با نظم ترتیب اینجا نشسته
  • شیما در کلمه‌ی سال ما

دریافت خبرنامه اختصاصی:

با عضویت در خبرنامه، هر هفته گزارشی از پست‌های سایت و مطالب مهمی که به تازگی خوانده‌ام، دریافت خواهید کرد.
loader

جدیدترین مطالب:

  • ۱۰۰ جمله در روز دسته‌ به دسته با نظم ترتیب اینجا نشسته
  • کلمه‌ی سال ما
  • فهرست عجیب‌وغریب
  • فهرست فهرست‌ها
  • فهرست عملکرد من
  • از مدرسه نویسندگی چه خبر؟ فراخوان کلاس‌های جدید
  • چگونه همیشه به موضوعات مهم فکر کنیم؟+نمونه‌ی چک‌لیست
  • منوی رستوران نویسندگی
  • جملات کوتاهی درباره‌ی نوشتن و نویسندگی
  • موضوع برای نوشتن | ۳+۴۰ سوژه و ایده برای نوشتن متن‌های داستانی و غیرداستانی
  • فهرستی از عمیق‌ترین و بدترین اشتباهات دنیای نویسندگی
  • نکات کوچکی درباره‌ی نگارش
  • فهرست مصاحبه‌های الهام‌بخش
  • اسم این کتاب‌ها را دوست دارم
  • فهرستی درباره‌ی اهمیت فهرست‌ها
  • فهرست کلمات تازه
  • شعرهایی که می‌خوانم
  • پیشنهادی برای آغاز سال نو | کلمه‌ی سال من
  • نقطه‌ی شروع تولید محتوا به عنوان یک متخصص
  • چرا نوشتن سخت‌تر می‌شود؟
  • قصه‌های روزانه‌ی من
  • فهرست مهم‌ها
  • درباره‌ی شرکت در مسابقات نویسندگی | نظر جعفر مدرس صادقی
  • عشق و نفرت
  • درس‌هایی از مقایسه‌ی ترجمه‌ها
  • از علی باباچاهی چه می‌آموزیم؟
  • استمرار یعنی چی؟
  • چگونه از تمرین نوشتن لذت بیشتری ببریم؟ | پاسخ ۵ نویسنده
  • تکرار و ترغیب
  • پیشنهادی ظریف و شفاف

دانلود رایگان کتاب:

مجلۀ عشق نوشتن:

آموزش تولید محتوا:

تولید محتوا

ویدیوهایی دربارۀ نویسندگی:

نوشتن تی وی

جمله‌ورزی:

شاهین بلاگ

بایگانی شمسی

  • فروردین ۱۴۰۲ (۲)
  • اسفند ۱۴۰۱ (۳۰)
  • بهمن ۱۴۰۱ (۸)
  • دی ۱۴۰۱ (۵)
  • آذر ۱۴۰۱ (۲۵)
  • آبان ۱۴۰۱ (۲۸)
  • مهر ۱۴۰۱ (۱۶)
  • شهریور ۱۴۰۱ (۱)
  • مرداد ۱۴۰۱ (۴)
  • تیر ۱۴۰۱ (۱۳)
  • خرداد ۱۴۰۱ (۱۲)
  • اردیبهشت ۱۴۰۱ (۴)
  • فروردین ۱۴۰۱ (۱۱)
  • اسفند ۱۴۰۰ (۸)
  • بهمن ۱۴۰۰ (۱۵)
  • دی ۱۴۰۰ (۲۴)
  • آذر ۱۴۰۰ (۲۹)
  • آبان ۱۴۰۰ (۱۶)
  • مهر ۱۴۰۰ (۲۵)
  • شهریور ۱۴۰۰ (۲۷)
  • مرداد ۱۴۰۰ (۲۸)
  • تیر ۱۴۰۰ (۲۸)
  • خرداد ۱۴۰۰ (۳۰)
  • اردیبهشت ۱۴۰۰ (۲۹)
  • فروردین ۱۴۰۰ (۲۹)
  • اسفند ۱۳۹۹ (۱۷)
  • بهمن ۱۳۹۹ (۹)
  • دی ۱۳۹۹ (۲۵)
  • آذر ۱۳۹۹ (۴)
  • آبان ۱۳۹۹ (۱۰)
  • مهر ۱۳۹۹ (۱۷)
  • شهریور ۱۳۹۹ (۱۳)
  • مرداد ۱۳۹۹ (۷)
  • تیر ۱۳۹۹ (۱۳)
  • خرداد ۱۳۹۹ (۳)
  • اردیبهشت ۱۳۹۹ (۵)
  • فروردین ۱۳۹۹ (۱۲)
  • اسفند ۱۳۹۸ (۱۷)
  • بهمن ۱۳۹۸ (۱۴)
  • دی ۱۳۹۸ (۱۷)
  • آذر ۱۳۹۸ (۲۳)
  • آبان ۱۳۹۸ (۲۷)
  • مهر ۱۳۹۸ (۲۹)
  • شهریور ۱۳۹۸ (۱۹)
  • مرداد ۱۳۹۸ (۲۲)
  • تیر ۱۳۹۸ (۲۵)
  • خرداد ۱۳۹۸ (۱۱)
  • اردیبهشت ۱۳۹۸ (۱۰)
  • فروردین ۱۳۹۸ (۲۶)
  • اسفند ۱۳۹۷ (۲۳)
  • بهمن ۱۳۹۷ (۲۰)
  • دی ۱۳۹۷ (۱۸)
  • آذر ۱۳۹۷ (۱۸)
  • آبان ۱۳۹۷ (۱۵)
  • مهر ۱۳۹۷ (۱۸)
  • شهریور ۱۳۹۷ (۱۳)
  • مرداد ۱۳۹۷ (۱۵)
  • تیر ۱۳۹۷ (۲۳)
  • خرداد ۱۳۹۷ (۲۲)
  • اردیبهشت ۱۳۹۷ (۲۵)
  • فروردین ۱۳۹۷ (۲۲)
  • اسفند ۱۳۹۶ (۲۲)
  • بهمن ۱۳۹۶ (۲۴)
  • دی ۱۳۹۶ (۲۸)
  • آذر ۱۳۹۶ (۲۴)
  • آبان ۱۳۹۶ (۲۹)
  • مهر ۱۳۹۶ (۲۶)
  • شهریور ۱۳۹۶ (۲۵)
  • مرداد ۱۳۹۶ (۳۱)
  • تیر ۱۳۹۶ (۲۹)
  • خرداد ۱۳۹۶ (۳۴)
  • اردیبهشت ۱۳۹۶ (۴۲)
  • فروردین ۱۳۹۶ (۳۱)
  • اسفند ۱۳۹۵ (۲۵)
  • بهمن ۱۳۹۵ (۲۳)
  • دی ۱۳۹۵ (۲۲)
  • آذر ۱۳۹۵ (۲۰)
  • آبان ۱۳۹۵ (۲۹)
  • مهر ۱۳۹۵ (۱۷)
  • شهریور ۱۳۹۵ (۲۱)
  • مرداد ۱۳۹۵ (۲۱)
  • تیر ۱۳۹۵ (۶)
  • خرداد ۱۳۹۵ (۱)
  • اردیبهشت ۱۳۹۵ (۲)
  • فروردین ۱۳۹۵ (۲)
  • اسفند ۱۳۹۴ (۶)
  • بهمن ۱۳۹۴ (۴)

موضوعات:

  • 10 جمله (22)
  • 101 جمله (2)
  • آفوریسم (5)
  • آموزش دستور زبان فارسی (6)
  • آموزش ساخت محصول آموزشی (2)
  • آموزش نویسندگی (75)
  • آنافورا (4)
  • از تدریس (9)
  • از نوشتن (438)
  • استراتژی محتوا (74)
  • استعاره (2)
  • استعاره‌هایی که با آن‌ها زندگی می‌کنم (1)
  • اطلاع رسانی (12)
  • اون می‌گه (1)
  • این آدم‌های دوست‌داشتنی (4)
  • این شکسته‌ها (2)
  • با شما نبودم (29)
  • با هم بنویسیم (4)
  • با و بی حوصله (5)
  • باشگاه تولیدکنندگان محتوا (3)
  • باورهای من (6)
  • برای اعضای دورۀ آنلاین لذت نویسندگی (1)
  • برگزیده‌ها (17)
  • برند شخصی (2)
  • بهترین لینک‌های هفته (1)
  • بهره وری (28)
  • پادکست (28)
  • پادکست بهترین عادت (1)
  • پادکست شاهین کلانتری (3)
  • پادکست محتواتیم (5)
  • پادکست مهم (1)
  • پاره‌ها (2)
  • پرت و پلا (1)
  • پرسش و پاسخ (5)
  • پست‌های چندصدایی (1)
  • پیاده روی (14)
  • تبلیغ نویسی و کپی رایتینگ (6)
  • تجربه‌ی شرکت در کارگاه تمرین نوشتن (1)
  • تسلط کلامی (9)
  • تعریف‌های تازه (18)
  • تفکر نقادانه (1)
  • تکنولوژی (5)
  • تکنیک تبلیغ نویسی (5)
  • تکه‌های طلایی هفته (7)
  • تلگرام (7)
  • تلگرامات (7)
  • تمرین (23)
  • تمرین افزایش دایره لغات (12)
  • تمرین نویسندگی (36)
  • توسعه فردی (279)
  • تولید محتوا (111)
  • توییتر من (1)
  • تیتربازی (1)
  • جستار هفته (1)
  • جستارنویسی (2)
  • جملات کوتاه (57)
  • چالش جستارک (3)
  • چرا باید زیادتر حرف بزنیم؟ (1)
  • چگونه نویسنده شویم؟ (4)
  • حرف کتاب (2)
  • خرده‌گفته (1)
  • خلاقیت (79)
  • داستان (17)
  • داستان دوست (6)
  • دل نوشته ها (30)
  • دهه هشتادی ها (2)
  • دوست (5)
  • دیالوگ روز (1)
  • دیجیتال مارکتینگ (12)
  • رابطه (23)
  • رادیو کاماک (1)
  • رادیو نویسندگی (21)
  • رادیونوشته (1)
  • رسانه‌سازی (7)
  • رویاها (9)
  • ریزنوشته‌ها (1)
  • زندگی (11)
  • سبک زندگی (15)
  • سبک‌های نویسندگی (2)
  • سخنرانی (3)
  • سمپوزیوم توسعه فردی (16)
  • سمپوزیوم نویسندگی (21)
  • سوال (7)
  • شاعرانه‌ها (12)
  • شاهین کلانتری (1)
  • شاهین‌شو (3)
  • شبکه های اجتماعی (6)
  • شعر (14)
  • شعر نوشتن (1)
  • شکسته‌نویسی (5)
  • شما و شاهین (1)
  • عشق (5)
  • فروش (1)
  • فکر و تفکر (9)
  • فهرست‌ها (33)
  • فیلم (3)
  • فیلم نامه نویسی (3)
  • فیلمسازی (6)
  • قدرت (1)
  • قصه گویی (3)
  • قلم‌انداز (17)
  • کارتون و کاریکاتور (17)
  • کارگاه تولید محتوا (7)
  • کارگاه کلمات (20)
  • کانال مهارت های نویسندگی در تلگرام (4)
  • کتاب الکترونیکی (8)
  • کتاب قدرت تکرار (17)
  • کتاب و کتابخوانی (136)
  • کسب و کار (16)
  • کشکول کلانتری (24)
  • کلاس کپی رایتینگ (4)
  • کلاس نویسندگی (7)
  • کلمات قصار (13)
  • کلمه (27)
  • کلمه‌برداری (8)
  • کلمه‌ی سال (1)
  • گروه‌سازی (1)
  • گزارش زندگی (1)
  • گفت‌وگوی روزانه درباره‌ی نوشتن (2)
  • لینک های خوب (20)
  • مجلۀ عشق نوشتن (2)
  • محتواتیم (1)
  • محتواگران (1)
  • مدرسه نویسندگی (6)
  • مدیریت پروژه (1)
  • مسترکلاس نویسندگی (7)
  • مصاحبه (8)
  • مصاحبه با علی اکبر قزوینی (3)
  • معرفی کتاب (12)
  • مقالات گروهی (1)
  • مقاله‌ی گروهی (1)
  • مقالۀ هفته (5)
  • مهارت های نویسندگی (188)
  • مواد خام برای تولید محتوا و جستارنویسی (1)
  • مواد خام تولید محتوا و جستارنویسی (1)
  • موفقیت (22)
  • مونولوگ‌های شکسته (5)
  • نامه (10)
  • نامه ها (3)
  • نامه‌های شاهین کلانتری (1)
  • نانومحتوا (1)
  • نثرهای یومیه (33)
  • نخستین سطرها (1)
  • نسیم نیکلاس طالب (3)
  • نظرت برگزیدۀ هفته (3)
  • نقل قول (156)
  • نکته‌ها و تکه‌ها (1)
  • نگرش (3)
  • نمایشنامه‌نویسی (3)
  • نوشتار پولساز (1)
  • نوشتن TV (6)
  • نوشتن کتاب (4)
  • نوشته‌های شما (1)
  • نویسندگی آنلاین (23)
  • نویسندگی استراتژیک (1)
  • نویسندگی خلاق (8)
  • نویسندگی کودک و نوجوان (1)
  • نویسندگی مثبت نگر (3)
  • هر روز یک دفتر شعر (4)
  • هزار و یک ایده (124)
  • همۀ کتاب‌های نویسندگی (2)
  • هوش کلامی (5)
  • وبلاگ نویسی (75)
  • وبینار اهل نوشتن (1)
  • وبینار زبان‌آور (26)
  • ولاگ (8)
  • ویدیو (20)
  • یادداشت روز (85)
  • یادگیری (43)
  • یک کار تازه (2)
  • یوتیوب آموزش نویسندگی (1)
© ۱۳۹۴-۱۴۰۱ | این وب‌سایت برای شاهین کلانتری است. | طراحی و پشتیبانی: سعید قائدی