شماره‌ی تماس مسئول دفتر: 09388101739
ایمیل: info@madresenevisandegi.com
Facebook
Twitter
Instagram
RSS
لوگوی شاهین کلانتری
  • وبلاگ
  • درباره‌ی من
  • کانال تلگرام من
  • نظرات جدید
  • مدرسه نویسندگی
  • آموزش نویسندگی
    • اصول نویسندگی
    • تولید محتوا
    • عادت نوشتن
    • رادیو
  • کلاس‌‌ها
    • کلاس آنلاین نویسندگی
    • نویسنده-کارآفرین
    • کارگاه آنلاین تولید محتوا
    • کلاس حضوری نویسندگی
    • آموزش کپی‌ رایتینگ
  • رسانه‌ها
    • مدرسه نویسندگی
    • اینستاگرام شاهین کلانتری
    • اینستاگرام مدرسه نویسندگی
    • کانال تلگرام
    • کالج پول
    • جمله‌ورزی
  • جملات کوتاه
  • نامه
  • لینک
  • پرسش‌و‌پاسخ

کابینت نویسندگی | برنامۀ آبان ماه

۱۴۰۰-۰۷-۱۰شاهین کلانتریتولید محتوا, کارگاه تولید محتوا14 دیدگاه

سومین کارگاه تولید محتوا با جمله‌ای از آناییس تِن شروع شد:

«نویسنده قرار نیست آنچه همه می‌توانند بگویند بگوید
او از چیزی می‌گوید که
دیگران قادر به گفتن آن نیستند.»

مروری بر تمرین‌های جلسۀ سوم:

تمرین ۱

دکمه از من، کُت از شما

در اولین تمرین این کارگاه همگی دربارۀ عنوان «کابینت محتوا/نویسندگی» نوشتیم.

گاهی اوقات برای شروع نوشتن فقط به یک تیتر نیاز داریم، بقیه کار را ذهن ما به راحتی انجام می‌دهد، به‌ شرط آنکه آزادنویسی را جدی بگیریم.

پیشنهاد: دو کلمۀ نامربوط را هم بچسبانید. عبارت شکل گرفته را به عنوان تیتر یک مطلب تازه در نظر بگیرید. حالا برای دکمه‌ای که ساخته‌اید، کُت بدوزید.

تمرین ۲

یک مثلث بسازید

در این تمرین با استفاده از شکل مثلث به توصیف و تشریح یک موضوع می‌پردازیم.

به طور مثال «مثلث نویسندگی» می‌تواند شامل سه ضلع «خواندن»، «نوشتن» و «منتشر کردن» باشد. حالا ما باید توضیح بدهیم چرا مثلث نویسندگی از این سه ضلع تشکیل شده، اضلاع مثلث چه پیوندی دارند و توجه درست و همزمان به هر سه ضلع چه نتایج و دستاوردهایی دارد.

تمرین ۳

این پاراگراف ارائه شد و ادامۀ آن را از خودمان نوشتیم:

زندگی همه‌اش بازی است. بچه‌ها با ترکه بازی می‌کنند و توپ و بادبادک. بزرگ‌ها با فکرهایشان، فرقش این است که بچه‌ها جدی می‌بینند بزرگ‌ها جدی می‌گیرند. بزرگ‌ها به بچه‌ها می‌خندند و بچه‌ها بزرگ‌ها را قهرمان می‌دانند…
پاراگراف اول کتاب غصه‌ای و قصه‌ای، نوشتۀ محمود کیانوش

 

تمرین ۴

با روش متفاوتی به نوشتن کتاب غیرداستانی خودمان ادامه دادیم.

در این تمرین دربارۀ موضوع کتاب حداقل ۲۰ سؤال نوشتیم.

سپس بنا شد به برخی از این سوالات جواب بدهیم و پاسخ‌ها را به متن کتاب بیفزاییم.

تمرین ۵

دربارۀ طرح یک داستان ایده‌پردازی کردیم.

این‌بار طرحی دربارۀ «عشق» نوشتیم.

 

در دقایق پایانی این کارگاه فراخوان دومین دورۀ کارگاه محتوا هم اعلام شد. دومین دورۀ کارگاه تکرار دورۀ اول نیست. بنابراین اعضای دورۀ اول نیز کماکان می‌توانند در این گارگاه شرکت کنند. ضمن اینکه اگر شما تازه می‌خواهید به این دوره بپیوندید هیچ مانعی وجود ندارد.
برای پیوستن به دومین کارگاه تولید محتوا روی لینک زیر کلیک کنید:

دومین کارگاه تولید محتوا 

 

کامنت‌های این مطلب به تجربیات اعضای کارگاه در دومین جلسۀ این رویداد اختصاص دارد.

 

برچسب ها: آموزش تولید محتوا, تولید محتوا, کارگاه تولید محتوا
پست قبلی تو کدام داستان را می‌نویسی؟ پست بعدی فیلم کوتاهی که کلاس درس نوشتن فیلم‌نامه کوتاه است

مطالب پیشنهادی

من عاشق نویسندگی‌ام اما...

من عاشق نویسندگی‌ام اما…

۱۳۹۷-۰۴-۱۳شاهین کلانتری

دلیل وبلاگ‌نویسی اسکات آدامز | چرا عاشق وبلاگ‌نویسی‌ام؟

۱۴۰۰-۰۶-۲۴شاهین کلانتری
محتوا

۱۸ ساعت تولید محتوا در روز

۱۳۹۸-۰۸-۲۲شاهین کلانتری

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید

توران محمودی
۱۴۰۰-۰۷-۳۰ ۳:۰۱ ب.ظ

تمرین ساختن مثلث ایده جالبی بود که توانستم یک مثلث را کامل توضیح دهم ولی چند تا مثلث دیگه هم ساختم که بعداً در مورد آن ها بنویسم اینکه تلاش کنیم نقطه اشتراک ها را برای هدفی مشخص پیدا کنیم و آن ها را گسترش دهیم هیجان انگیز است. تمرین چهارم هم خیلی خوب بود و سوال های را نوشتم که برایم مشخص شد در رابطه با نوشتن کتابم سراغ چه موضوعاتی بروم و در چه نقاطی ضعف دارم و باید بیشتر مطالعه کنم.

پاسخ
سوده رحمانیان
۱۴۰۰-۰۷-۲۰ ۳:۲۴ ب.ظ

در جلسه سوم کارگاه محتوا مباحث بسیار جالبی بیان شد . کابینت نویسندگی ، مثلث نویسندگی ، ادامه دادن به یک پاراگراف بسیار جذاب ، نوشتن سوالات کلی و جزئی درباره یک کتاب غیر داستانی و مبحث آخر خلق ایده های داستانی .
من تمامی تمرینات رو انجام دادم . بسیار لذت بردم . یکی از تمریناتم درباره مثلث فیزیک رو در سایتم منتشر کردم . من این موضوع رو انتخاب کردم چون درسی هست که روزانه ساعت زیادی رو به اون اختصاص می دم . بسیار برام شیرین بود پرداختن به موضوع از سه جنبه متفاوت .
لینک آن : https://soodehrahmanian.ir/1504/%d9%85%d8%ab%d9%84%d8%ab-%d9%81%db%8c%d8%b2%db%8c%da%a9/.
من تمامی تمرینات رو انجام می دم اما ویرایش و انتشار اون کمی زمان بر هست .
اما سعی میکنم حتما ویرایش و منتشر کنم .

پاسخ
گلی
۱۴۰۰-۰۷-۱۹ ۲:۱۹ ب.ظ

دراین کارگاه از طرح مثلث ایده پردازی
بسیار خوشحال شدم .همیشه برایم جالب بود که در روانشناسی هم چنین مثلثی برای ارتباط موثر وجود دارد،انگار باید برای انتخا ب هدفی درست این سه ضلع همیشه به هم وصل باشد وشکل مثلث کامل،من دراینجا مثلث شادی را وصف کردم.۱. درحال زندگی کردن
۲. ساده گرفتن
۳. لبخند زدن
برای من این سه اصل مثلث شادی را می سازد.
ممنون استاد چیزهایی را درکلاس تجربه می کنم که فوق العاده است.
حلوای تن تنانی تا نخوری ندانی

پاسخ
بنیامین نوری
۱۴۰۰-۰۷-۱۸ ۱۰:۰۶ ق.ظ

سلام
این هم حاصل تمرین مثلث که امروز منتشر شد:😉
http://benyaminnoori.ir/%d8%b3%d9%87-%d8%b6%d9%84%d8%b9-%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86/#more-177

پاسخ
زینب ریگی
۱۴۰۰-۰۷-۱۴ ۶:۵۴ ب.ظ

با سلامی پر از عشق

در سومین جلسه‌ی پربار کارگاه تولید محتوا بار دیگر به این نکته‌ مهم پی بردم که اگر بقیه‌ی ساعات روز با همین متد اجبارِ ده دقیقه نوشتن پیش بروم، آرزوی نویسنده‌شدن دیگر محال نخواهد بود.
برای خودم عجیب است که در این ده‌ دقیقه‌ها چطور همه‌ی موانع ذهنی و بهانه‌ها کنار می‌روند و من با چه سرعتی متن‌های طولانی را شکل می‌دهم.

در جلسه‌سوم فقط تمرین اول که باید درباره کابینت نویسندگی می‌نوشتم کمی دچار سردرگمی شدم. اما بعد متوجه شدم شاید در موقعیت دیگری بتوانم بهتر از عهده‌ی نوشتن متن درباره‌ی واژه‌های خلاقانه بربیایم.

تمرین ۲ که فوق‌العاده بود. من خیلی سریع توانستم سه ضلع یک موضوع را نامگذاری کنم، شاید چون قبلاً درباره‌ی موضوعم که توسعه‌ی فردی بود نوشته بودم.

تمرین سوم خیلی بامزه بود. من ادامه‌ی متن را فلسفی نوشتم.حوزه‌ای که فکر نمی‌کردم هیچ‌وقت بتوانم درباره‌ی ان بنویسم.

تمرین چهارم هم که دارد از من یک نویسنده می‌سازد. ۲۰ سوال در متن کتاب غیر داستانی‌ام. روش خلاقانه‌ای که می‌تواند بخش کوتاهی از کتابمان باشد.

تمرین پنجم هم که معرکه بود: نوشتن خلاصه‌ داستانی عاشقانه در ده دقیقه.

یعنی هر تمرین جذاب‌تر از تمرین قبلی است و اینکه قرار است در ده دقیقه متنی را شکل دهم احساس می‌کنم خیلی خلاق‌ترم می‌کند.

پاسخ
رضوانه علیدوست
۱۴۰۰-۰۷-۱۳ ۱۰:۳۴ ق.ظ

تمرین های این جلسه خیلی خوب و خلاقانه بودن، طوریکه هر کدومشو میخواستم شروع کنم فکر میکردم چیزی ننویسم اما وقتی شروع میکردم به نوشتن دیگه دوست نداشتم ده دقیقه نوشتنم تموم بشه و نوشته جالبی بدست میومد. بجز تمرین آخر که به ایده پردازی موفقی از داستان عشق نرسیدم! کل دقایق کلاس برام حس خوشایندی از نوشتن داشت. تشکر از جناب شاهین کلانتری عزیز بابت این جلسات باهمنویسی

پاسخ
مهدیه خورشید
۱۴۰۰-۰۷-۱۳ ۶:۲۱ ق.ظ

اینکه هر جلسه کلاس با تمرینات متفاوتی رو به رو هستیم یک پدیده خیلی جذاب هست. چالش این نوع تمرینات باعث میشه از دایره امن‌مون بیرون بیایم و مسیرها، واژگان و موضوعات جالب و جذابی برای نوشتن پیدا کنیم.
البته که بعضی از تمرینات مثل تمرین مثلث صرفا مناسب نویسندگی نیست و میشه برای برنامه‌ریزی خیلی از امور ازش استفاده کرد.
سپاس🌻

پاسخ
راضیه رضوی
۱۴۰۰-۰۷-۱۲ ۶:۱۲ ب.ظ

سلام و وقت بخیر🌻
من سعی می‌کنم همیشه به‌صورت آنلاین در جلسات حضور داشته باشم. تمرین‌هایی که ارائه می‌کنید علاوه‌بر اینکه لذت‌بخش‌اند بسیار کاربردی هم هستند. مثلا تمرین مثلث ساختن برای موضوع‌های مختلف باعث می‌شه اون موضوع در ذهن واکاوی و به‌صورت منظم بخش‌بندی بشه. مثلث ساختن برای فصل‌بندی موضوعی که قراره به‌صورت کتاب غیرداستانی بنویسم بسیار راهگشا بود و شاید هر فصل رو هم مثلث بسازم و با این روش کتاب رو کامل کنم.
به تمرین سوال‌نویسی به‌شدت علاقه دارم. با استفاده از سوال‌نویسی می‌شه برای هر موضوعی نوشت، هرقدر هم که احساس کنیم حرفی براش نداریم. با این روش مسئله روشن و واضح می‌شه و در دل سوال‌ها، به جواب می‌رسیم. من هر زمان ذهنم قفل می‌کنه، با دسته‌کلید سوال‌نویسی اون رو باز می‌کنم😍
سپاس از شما جناب کلانتری عزیز که انواع ایده‌های نوشتن رو در اختیار ما می‌ذارید🦋🌻

پاسخ
زهرا صلحدار
۱۴۰۰-۰۷-۱۲ ۵:۲۶ ب.ظ

کارگاه تولید محتوا و این با هم نویسی خیلی برام لذت بخشه. توی زمان کم میشه ایده ی اولیه رو نوشت و بعدا گسترشش داد. به شخصه ترجیح میدم آنلاین همیشه حضور داشته باشم چون حسش کاملا متفاوته با وقتی که آفلاین تمرین ها رو انجام بدی. من تمرین سوم که ادامه ی متنی رو باید بنویسیم و تمرین آخر که نوشتن طرح داستان هست رو بیشتر دوست دارم.

پاسخ
عهدیه فزونی
۱۴۰۰-۰۷-۱۲ ۲:۵۰ ب.ظ

در تمرین اول و دوم دستم کند بود،از خودم ناامید شدم .تمرین سوم را که انجام دادم حالم بهتر شد وبا اشتیاق کلاس را ادامه دادم ،دست وذهنم سرعت گرفتدو آرامش از نوشتن را بدست آوردم.نوشتن گروهی را دوست دارم وقتی فکر میکنم همزمان بامن دوستان دیگر هم می نویسند انرژی میگیرم.باید مطالعه ام را بیشتر کنم تا در نوشتن ذهنی فعال تر داشته باشم.ذهنم مثل فردی ایست که تازه به باشگاه میرود و ورزیده نیست باید بانوشتن وتمرین ورزیده شود.

پاسخ
ناعمه
۱۴۰۰-۰۷-۱۱ ۹:۳۵ ب.ظ

شرایط کاری من به شکلی هستش که شرکت در کارگاه تولید محتوا بصورت آنلاین همیشه برام مقدور نیست. این جلسه وقتی فایل ضبط‌شده رو گوش دادم آقای کلانتری کلی حرف زد که فوق‌العاده به من انگیزه داد جدی‌تر باشم تو کارم. هرچند باز هم خیلی از جلسات رو ممکنه نتونم آنلاین باشم، اما با اینکه تا همین الآنم کارگاه خیلی برام جدی‌ بود، از امروز جدی‌تر شده برام! چند بار گوش دادم یه قسمت‌هایی از صحبت‌ها رو.

ممنون از این‌همه جدیت و تلاش🌷🌿

لینک پست بلاگم درباره کابینت نویسندگی:
https://procheasta.ir/%da%a9%d8%a7%d8%a8%db%8c%d9%86%d8%aa-%d9%86%d9%88%db%8c%d8%b3%d9%86%d8%af%da%af%db%8c%d8%9b-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%d8%b1%d8%b3%e2%80%8c-%d8%ad%d8%b1%d9%81%d9%87%e2%80%8c/

پاسخ
زهرا بیت سیاح
۱۴۰۰-۰۷-۱۱ ۸:۱۰ ب.ظ

۱٫از دوختن کت برای دکمه لذت بردیم و آموختیم که لازم نیست از سر و ته چیزی که می‌خواهی بنویسی آگاهی کامل داشته باشی فقط کافی است یک جرقه را بچسبی و بنویسی و جلو بروی.
۲٫راستش چند وقتی بود که تولید چرک‌نویسم کم شده بود اما در این سه جلسه یادم آمد که چقدر از کشتی گرفتن با کلمات و رها کردن قلم لذت می‌بردم. اول باید نوشت ویرایش برای وقت دیگر است.
۳٫برای مثلث اول دچار ایست ذهنی شدم. اما بعد که مشغول نوشتن شدم کم‌کم هر سه ضلع تشکیل شد و توانستم درمورد موضوعی که نمی‌دانستم از کجا شروعش کنم به یک نتیجه‌ای برسم.
۴٫ادامه دادن آن پاراگراف را هم دوست داشتم. آدم احساس می‌کند می‌تواند از خودش جدا شود و از زبان دیگری سخن بگوید. حالا که از زبان کس دیگری است پس کمتر مقاومت می‌کنم.
۵٫هرجایی که گیر کردی و قلمت نچرخید خودت را سؤال باران کن.

پاسخ
Yas
۱۴۰۰-۰۷-۱۱ ۱:۳۱ ب.ظ

با اینکه نمیتونم سرکلاس انلاین باشم ولی تمرینایی که میدین رو انجام میدم کاملا ،
واقعا عالیه
دارم تلاش میکنم از همه ی تمرینایی که چه تو این کلاس و چه تو کلاسای دیگه دادین نهایت استفاده رو ببرم و همشون رو دنبال کنم
ممنون از زحماتتون 👌🙏🌺

پاسخ
زهرا اسحاقی
۱۴۰۰-۰۷-۱۱ ۱۱:۵۱ ق.ظ

این جمع و این دوره من را به یاد دانشگاه می‌اندازد، تمرین‌ها خیلی خلاقانه طراحی شده‌اند و به اعضای دوره سر نخی می‌دهند تا موضوع نوشتن را جور دیگر آغاز کنند و پیش ببرند.

یک وقت‌هایی همگام با تمرین‌ها پیش می‌روم و از روند راضی‌ام ولی یک وقت‌هایی موقع نمره دادن به میزان لذت در پایان هر تمرین، مایوسانه به نمره‌ای زیر پنج بسنده می‌کنم.
اما همه‌ی این‌ها برای من شرایطی به وجود آورده که در کنار جمعی مشتاق و با مدرسی خلاق که به شدت به او ایمان دارم حضور بیابم و یک جورهایی جبران کم کاری‌های دوره‌ی دانشجویی‌ام شود که از بودن در آن جمع استفاده‌ی کامل را نبردم.

(اگر تمرین‌ها سخت یا گیج‌کننده به نظر می‌رسد مایوس نشوید، قرار نیست همیشه ساده باشد) برگرفته از حرف‌های آقای کلانتری، درست زمانی که در فکرم می‌گذشت که یک جای کار میلنگد و این جمله نجاتم داد!

پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

من عاشقِ انجیر خیس‌خورده و نوشتنم

پیشنهاد مطالعه

چگونه نوشتن را راحت‌تر شروع کنیم؟ نوشتن چیست؟
چگونه نوشتن کتاب را شروع کنیم

آخرین دیدگاه‌ها

  • شاهین کلانتری در فهرست کلمات و اصطلاحاتی که دوست ندارم
  • امیررضا صفری در فهرست کلماتی که با یک واو به شکل آهنگینی به هم وصل می‌شوند
  • فاطمه در فهرست کلماتی که با یک واو به شکل آهنگینی به هم وصل می‌شوند
  • آزادمهر دانش در فهرست کلمات و اصطلاحاتی که دوست ندارم
  • آزادمهر دانش در فهرست کلماتی که با یک واو به شکل آهنگینی به هم وصل می‌شوند
  • لیلاالسادات ازغندی در فهرست کلماتی که با یک واو به شکل آهنگینی به هم وصل می‌شوند
  • سید هادی هادیان در فهرست کلماتی که با یک واو به شکل آهنگینی به هم وصل می‌شوند
  • فاطمه فرخی در فهرست کلماتی که با یک واو به شکل آهنگینی به هم وصل می‌شوند
  • سمانه در فهرست کلماتی که با یک واو به شکل آهنگینی به هم وصل می‌شوند
  • زهره در فهرست کلمات و اصطلاحاتی که دوست ندارم

دریافت خبرنامه اختصاصی:

با عضویت در خبرنامه، هر هفته گزارشی از پست‌های سایت و مطالب مهمی که به تازگی خوانده‌ام، دریافت خواهید کرد.
loader

جدیدترین مطالب:

  • دوره‌ی پریشانکاری
  • نشان زیبایی | از شعرهای محبوبم
  • فهرست کلماتی که با یک واو به شکل آهنگینی به هم وصل می‌شوند
  • فهرست کلمات و اصطلاحاتی که دوست ندارم
  • و هفت‌سالگی | نویسندگی: اصول و مسائل
  • فهرستی از عمیق‌ترین و بدترین اشتباهات دنیای نویسندگی
  • آیا شما هم به تدریس علاقه دارید؟ | درباره‌ی نویسنده‌مدرس شدن
  • گا‌ه‌شمار روزانه | چگونه با نوشتن زندگی کنیم؟
  • ماجرای نردبان نویسندگی چیست و چگونه هر روز از آن بالا برویم؟
  • از مدرسه نویسندگی چه خبر؟ فراخوان کلاس‌های جدید
  • وبینار روزانه‌ی اهل نوشتن (حضور برای همه آزاد و رایگان است)
  • آفوریسم چیست؟ | درباره‌ی گزین‌گویه و گزین‌گویه‌نویسی
  • نوشته‌های شما | آدم‌ها، کارها، لینک‌ها
  • کریستین بوبن چرا و چگونه می‌نویسد؟ | دانلود ۲۵مین وبینار زبان‌آور
  • تبدیل یادداشت‌ روزانه به اثر ادبی | دانلود ۲۴مین وبینار زبان‌آور
  • پنج نامه‌ی متفاوت | دانلود ۲۳مین وبینار زبان‌آور
  • کتاب «زبان، گفتگو، حقیقت» | دانلود ۲۲مین وبینار زبان‌آور
  • ساده‌ترین تمرین نوشتن | دانلود ۲۱‌مین وبینار زبان‌آور
  • گفت‌وگوهای دوره‌ی وبلاگ‌نویسی
  • چگونه مانیفست بنویسیم؟ | دانلود بیستمین وبینار زبان‌آور
  • دیالوگ‌نویسی برای ایده‌یابی | دانلود نوزدهمین وبینار زبان‌آور
  • تاریخ جایگزین در داستان‌نویسی | دانلود هجدهمین وبینار زبان‌آور
  • نگرش‌های محدودکننده در نویسندگی | دانلود هفدهمین وبینار زبان‌آور
  • فصل تازه‌ی کانال مدرسه نویسندگی در تلگرام
  • از «می‌خوام»‌ به «دارم»
  • یک سؤال و صد جواب | دانلود شانزدهمین وبینار زبان‌آور
  • شروع برنامه‌‌ی گسترس دایره‌ی واژگان | دانلود پانزدهمین وبینار زبان‌آور
  • ده سال، رایگان انجامش بده | دانلود چهاردهمین وبینار زبان‌آور
  • کتاب «شفاف بیندیش» | دانلود سیزدهمین وبینار زبان‌آور
  • از کانت تا کامنت | دانلود دوازدهمین وبینار زبان‌آور

دانلود رایگان کتاب:

مجلۀ عشق نوشتن:

آموزش تولید محتوا:

تولید محتوا

ویدیوهایی دربارۀ نویسندگی:

نوشتن تی وی

جمله‌ورزی:

شاهین بلاگ

بایگانی شمسی

  • بهمن ۱۴۰۱ (۵)
  • دی ۱۴۰۱ (۷)
  • آذر ۱۴۰۱ (۲۵)
  • آبان ۱۴۰۱ (۲۸)
  • مهر ۱۴۰۱ (۱۷)
  • شهریور ۱۴۰۱ (۱)
  • مرداد ۱۴۰۱ (۴)
  • تیر ۱۴۰۱ (۱۳)
  • خرداد ۱۴۰۱ (۱۲)
  • اردیبهشت ۱۴۰۱ (۴)
  • فروردین ۱۴۰۱ (۱۲)
  • اسفند ۱۴۰۰ (۸)
  • بهمن ۱۴۰۰ (۱۵)
  • دی ۱۴۰۰ (۲۴)
  • آذر ۱۴۰۰ (۲۹)
  • آبان ۱۴۰۰ (۱۶)
  • مهر ۱۴۰۰ (۲۵)
  • شهریور ۱۴۰۰ (۲۸)
  • مرداد ۱۴۰۰ (۲۹)
  • تیر ۱۴۰۰ (۲۸)
  • خرداد ۱۴۰۰ (۳۰)
  • اردیبهشت ۱۴۰۰ (۲۹)
  • فروردین ۱۴۰۰ (۲۹)
  • اسفند ۱۳۹۹ (۱۷)
  • بهمن ۱۳۹۹ (۹)
  • دی ۱۳۹۹ (۲۵)
  • آذر ۱۳۹۹ (۴)
  • آبان ۱۳۹۹ (۱۰)
  • مهر ۱۳۹۹ (۱۷)
  • شهریور ۱۳۹۹ (۱۳)
  • مرداد ۱۳۹۹ (۷)
  • تیر ۱۳۹۹ (۱۳)
  • خرداد ۱۳۹۹ (۳)
  • اردیبهشت ۱۳۹۹ (۵)
  • فروردین ۱۳۹۹ (۱۲)
  • اسفند ۱۳۹۸ (۱۷)
  • بهمن ۱۳۹۸ (۱۴)
  • دی ۱۳۹۸ (۱۷)
  • آذر ۱۳۹۸ (۲۴)
  • آبان ۱۳۹۸ (۲۷)
  • مهر ۱۳۹۸ (۲۹)
  • شهریور ۱۳۹۸ (۱۹)
  • مرداد ۱۳۹۸ (۲۲)
  • تیر ۱۳۹۸ (۲۵)
  • خرداد ۱۳۹۸ (۱۱)
  • اردیبهشت ۱۳۹۸ (۱۰)
  • فروردین ۱۳۹۸ (۲۶)
  • اسفند ۱۳۹۷ (۲۳)
  • بهمن ۱۳۹۷ (۲۰)
  • دی ۱۳۹۷ (۱۸)
  • آذر ۱۳۹۷ (۱۸)
  • آبان ۱۳۹۷ (۱۵)
  • مهر ۱۳۹۷ (۱۸)
  • شهریور ۱۳۹۷ (۱۳)
  • مرداد ۱۳۹۷ (۱۵)
  • تیر ۱۳۹۷ (۲۳)
  • خرداد ۱۳۹۷ (۲۲)
  • اردیبهشت ۱۳۹۷ (۲۵)
  • فروردین ۱۳۹۷ (۲۲)
  • اسفند ۱۳۹۶ (۲۲)
  • بهمن ۱۳۹۶ (۲۵)
  • دی ۱۳۹۶ (۲۸)
  • آذر ۱۳۹۶ (۲۴)
  • آبان ۱۳۹۶ (۲۹)
  • مهر ۱۳۹۶ (۲۶)
  • شهریور ۱۳۹۶ (۲۵)
  • مرداد ۱۳۹۶ (۳۱)
  • تیر ۱۳۹۶ (۲۹)
  • خرداد ۱۳۹۶ (۳۴)
  • اردیبهشت ۱۳۹۶ (۴۲)
  • فروردین ۱۳۹۶ (۳۱)
  • اسفند ۱۳۹۵ (۲۵)
  • بهمن ۱۳۹۵ (۲۳)
  • دی ۱۳۹۵ (۲۲)
  • آذر ۱۳۹۵ (۲۰)
  • آبان ۱۳۹۵ (۲۹)
  • مهر ۱۳۹۵ (۱۷)
  • شهریور ۱۳۹۵ (۲۱)
  • مرداد ۱۳۹۵ (۲۱)
  • تیر ۱۳۹۵ (۶)
  • خرداد ۱۳۹۵ (۱)
  • اردیبهشت ۱۳۹۵ (۲)
  • فروردین ۱۳۹۵ (۲)
  • اسفند ۱۳۹۴ (۶)
  • بهمن ۱۳۹۴ (۴)

موضوعات:

  • 10 جمله (22)
  • 101 جمله (2)
  • آفوریسم (5)
  • آموزش دستور زبان فارسی (6)
  • آموزش ساخت محصول آموزشی (2)
  • آموزش نویسندگی (71)
  • آنافورا (4)
  • از تدریس (8)
  • از نوشتن (430)
  • استراتژی محتوا (74)
  • استعاره (2)
  • استعاره‌هایی که با آن‌ها زندگی می‌کنم (1)
  • اطلاع رسانی (12)
  • اون می‌گه (1)
  • این آدم‌های دوست‌داشتنی (4)
  • این شکسته‌ها (2)
  • با شما نبودم (29)
  • با هم بنویسیم (4)
  • با و بی حوصله (5)
  • باشگاه تولیدکنندگان محتوا (3)
  • باورهای من (6)
  • برای اعضای دورۀ آنلاین لذت نویسندگی (1)
  • برگزیده‌ها (17)
  • برند شخصی (2)
  • بهترین لینک‌های هفته (1)
  • بهره وری (26)
  • پادکست (28)
  • پادکست بهترین عادت (1)
  • پادکست شاهین کلانتری (3)
  • پادکست محتواتیم (5)
  • پادکست مهم (1)
  • پاره‌ها (2)
  • پرت و پلا (1)
  • پرسش و پاسخ (5)
  • پست‌های چندصدایی (1)
  • پیاده روی (14)
  • تبلیغ نویسی و کپی رایتینگ (6)
  • تجربه‌ی شرکت در کارگاه تمرین نوشتن (1)
  • تسلط کلامی (9)
  • تعریف‌های تازه (18)
  • تفکر نقادانه (1)
  • تکنولوژی (5)
  • تکنیک تبلیغ نویسی (5)
  • تکه‌های طلایی هفته (7)
  • تلگرام (7)
  • تلگرامات (7)
  • تمرین (23)
  • تمرین افزایش دایره لغات (12)
  • تمرین نویسندگی (36)
  • توسعه فردی (274)
  • تولید محتوا (111)
  • توییتر من (1)
  • تیتربازی (1)
  • جستار هفته (1)
  • جستارنویسی (2)
  • جملات کوتاه (57)
  • چالش جستارک (3)
  • چرا باید زیادتر حرف بزنیم؟ (1)
  • چگونه نویسنده شویم؟ (4)
  • حرف کتاب (2)
  • خرده‌گفته (1)
  • خلاقیت (79)
  • داستان (17)
  • داستان دوست (6)
  • دل نوشته ها (30)
  • دهه هشتادی ها (2)
  • دوست (5)
  • دیالوگ روز (1)
  • دیجیتال مارکتینگ (12)
  • رابطه (23)
  • رادیو کاماک (1)
  • رادیو نویسندگی (21)
  • رادیونوشته (1)
  • رسانه‌سازی (7)
  • رویاها (9)
  • ریزنوشته‌ها (1)
  • زندگی (11)
  • سبک زندگی (15)
  • سبک‌های نویسندگی (2)
  • سخنرانی (3)
  • سمپوزیوم توسعه فردی (16)
  • سمپوزیوم نویسندگی (21)
  • سوال (7)
  • شاعرانه‌ها (12)
  • شاهین کلانتری (1)
  • شاهین‌شو (3)
  • شبکه های اجتماعی (6)
  • شعر (11)
  • شعر نوشتن (1)
  • شکسته‌نویسی (5)
  • شما و شاهین (1)
  • عشق (5)
  • فروش (1)
  • فکر و تفکر (9)
  • فهرست‌ها (5)
  • فیلم (3)
  • فیلم نامه نویسی (3)
  • فیلمسازی (6)
  • قدرت (1)
  • قصه گویی (3)
  • قلم‌انداز (17)
  • کارتون و کاریکاتور (17)
  • کارگاه تولید محتوا (7)
  • کارگاه کلمات (20)
  • کانال مهارت های نویسندگی در تلگرام (4)
  • کتاب الکترونیکی (8)
  • کتاب قدرت تکرار (17)
  • کتاب و کتابخوانی (134)
  • کسب و کار (15)
  • کشکول کلانتری (24)
  • کلاس کپی رایتینگ (4)
  • کلاس نویسندگی (7)
  • کلمات قصار (13)
  • کلمه (26)
  • کلمه‌برداری (8)
  • گروه‌سازی (1)
  • گزارش زندگی (1)
  • گفت‌وگوی روزانه درباره‌ی نوشتن (2)
  • لینک های خوب (20)
  • مجلۀ عشق نوشتن (2)
  • محتواتیم (1)
  • محتواگران (1)
  • مدرسه نویسندگی (6)
  • مدیریت پروژه (1)
  • مسترکلاس نویسندگی (7)
  • مصاحبه (8)
  • مصاحبه با علی اکبر قزوینی (3)
  • معرفی کتاب (12)
  • مقالات گروهی (1)
  • مقالۀ هفته (5)
  • مهارت های نویسندگی (188)
  • مواد خام برای تولید محتوا و جستارنویسی (1)
  • مواد خام تولید محتوا و جستارنویسی (1)
  • موفقیت (22)
  • مونولوگ‌های شکسته (5)
  • نامه (10)
  • نامه ها (3)
  • نامه‌های شاهین کلانتری (1)
  • نانومحتوا (1)
  • نثرهای یومیه (31)
  • نخستین سطرها (1)
  • نسیم نیکلاس طالب (3)
  • نظرت برگزیدۀ هفته (3)
  • نقل قول (156)
  • نکته‌ها و تکه‌ها (1)
  • نگرش (3)
  • نمایشنامه‌نویسی (3)
  • نوشتار پولساز (1)
  • نوشتن TV (6)
  • نوشتن کتاب (4)
  • نوشته‌های شما (1)
  • نویسندگی آنلاین (23)
  • نویسندگی استراتژیک (1)
  • نویسندگی خلاق (8)
  • نویسندگی کودک و نوجوان (1)
  • نویسندگی مثبت نگر (3)
  • هر روز یک دفتر شعر (4)
  • هزار و یک ایده (124)
  • همۀ کتاب‌های نویسندگی (2)
  • هوش کلامی (5)
  • وبلاگ نویسی (75)
  • وبینار اهل نوشتن (1)
  • وبینار زبان‌آور (26)
  • ولاگ (8)
  • ویدیو (20)
  • یادداشت روز (85)
  • یادگیری (43)
  • یک کار تازه (2)
  • یوتیوب آموزش نویسندگی (1)
© ۱۳۹۴-۱۴۰۱ | این وب‌سایت برای شاهین کلانتری است. | طراحی و پشتیبانی: سعید قائدی