نویسندگی: اصول و مسائل
ایمیل: info@madresenevisandegi.com
Facebook
Twitter
Instagram
RSS
لوگوی شاهین کلانتری
  • وبلاگ
  • درباره‌ی من
  • وقت نویسنده
  • کانال تلگرام من
  • نظرات جدید
  • مدرسه نویسندگی
  • آموزش نویسندگی
    • اصول نویسندگی
    • تولید محتوا
    • عادت نوشتن
    • رادیو
  • کلاس‌‌ها
    • کلاس آنلاین نویسندگی
    • کلاس حضوری نویسندگی
    • کارگاه تمرین نوشتن
    • آموزش کپی‌ رایتینگ
  • رسانه‌ها
    • مدرسه نویسندگی
    • اینستاگرام شاهین کلانتری
    • اینستاگرام مدرسه نویسندگی
    • کانال تلگرام
    • کالج پول
    • جمله‌ورزی
  • نامه
  • پرسش‌و‌پاسخ

خانه‌ی هستی | دانلود دومین وبینار زبان‌آور

1401-08-22شاهین کلانتریوبینار زبان‌آور12 دیدگاه

بشنوید:

https://file.shahinkalantari.com/fm/data/User/admin/home/zabanavar/02-zabanavar-shahinkalantari.m4a

دانلود فایل صوتی وبینار 

 

  • پاره‌ای از کتاب «خانه‌ی هستی»، نوشته‌ی حمید صاحب‌جمعی، نشر ثالث:

فیلسوف آلمانی نیچه گفته‌ای دارد به این مضمون که اثر واقعاً بدیع آفریدگار دستور زبان بود. در نگاه اول، چنین گفته‌ای اغراق‌آمیز به نظر می‌رسد. اما، آن‌گونه که در بخش اول این کتاب بررسی شده است، خواهیم دید که این ادعا نه تنها گزافه‌گویی نیست که در واقع بازتاب و بازنمود حقیقتی است ژرف و انکارناپذیر.

در زمینه‌ی نقش بنیادین زبان در شکل‌گیری اندیشه و هستیِ آدمی سخن بسیار به میان رفته است. از افلاطون در دوران باستان گرفته تا فیلسوفان دوره‌ی معاصر، مسئله‌ی اهمیت زبان در ساختار اندیشه و در پیوند انسان با جهان هستی مودر بحث و بررسی بوده و نظریه‌های بسیاری در این زمینه ارائه شده‌اند. دو نمونه از این نظریه‌ها، یکی از دوران باستان و دیگری از زمانه‌ی ما، طیف گسترده‌ی تفکر در این حوزه را آشکار می‌کند. افلاطون، در زبانی بسیار اندیشه‌برانگیز و پُرمعنا، می‌گوید که «اندیشه گفت‌وشنود درونیِ روح است با خود»؛ و فیلسوف آلمانیِ معاصر هایدگر معتقد است که «زبان خانه‌ی هستی است». به عبارت دیگر، اندیشه فراورده‌ی گفت‌وشنود مداومِ روح است با خود که در قالب زبان شکل می‌گیرد. از آن‌جا که هستیِ آدمی در اندیشه‌ی او متجلی و متجسم است، پس در واقع هستیِ ما در زبان ما خانه دارد. بدین قرار، بیرون از قلمرو زبان، حضور و شناختِ هستیِ آدمی ناممکن است. نظر برخی فیلسوفان این است وجود زبان حتی از شکل‌گیریِ اندیشه پیشی می‌گیرد و بر آن مقدم است؛ یعنی قالب زبان باید در ابتدا فراهم باشد تا اندیشه بتواند در آن شکل بگیرد. همه‌ی اندیشه‌ها فراورده‌ی گفتگویِ درونیِ ذهن با خود هستند؛ و ذاتِ گفتگو، چه در گفتار و نوشتار یا در سکوت، زبانی است. به عبارت دیگر، در وسیله‌ی زبان است که ما از وجود اندیشه آگاه هستیم. پس زبان واسطه‌ای است که از طریق آن آکاهیِ ما با هستیِ ما پیوند می‌خورد.

آنچه موجب ویژگی انسان در قیاس با سایر موجودات زنده است، گفت‌وشنود ابدیِ او با خود است. از طریق این گفت‌وشنود و فراخوانیِ انسان‌های دیگر در این مکالمه‌ی درونی است که دروازه‌های جهانِ هستی به روی انسان گشوده می‌شوند و رابطه‌ی او با انسان‌های دیگر برقرار می‌شود. زبان وسیله‌ی جهانشمولی است که در آن تفهمیم و تفاهم صورت می‌گیرد، و انسان‌ها تجربه‌ی مشترک خود از حیاتِ این-جهانی را در آن بازگویی می‌کنند. به گفته‌ی گادامر، زبان واسطه‌ای است که در آن «من» و «جهان» به هم می‌رسند و تلعق‌پذیریِ آغازینِ‌ خود را در آن به ظهور می‌رسانند.

همه‌ی ادراکات وابسته به تفسیر هستند، و همه‌ی تفسیرها به‌واسطه‌ی زبان تحقق می‌پذیرند. بدین ترتیب، آگاهیِ ما از خود و از جهان هستی، در هر لحظه و در لحظه‌های بی‌کران، در وسیله‌ی زبان صورت می‌گیرد. به گفته‌ی گادامر، «آنچه فهمیدنی است زبان است»، این بدان معنی است که ماهیت زبان آن‌گونه است که در خود و به‌ خودیِ خود قابل فهم است، یعنی به ذات دیگری برای کسب ماهیت نیازمند نیست. آنچه در زبان می‌آید ماهیت از پیش فرض شده و ار پیش داده شده‌ای نیست، بلکه هر کلمه حُکم و قاطعیتِ ذاتی دارد. در جریان تدریجیِ آموختن زبان است که قابلیت اندیشیدن نیز به‌تدریج رشد می‌کند و درواقع انسان پا به جهان می‌گذارد و در محدوده‌ی جامعه‌ی انسانی می‌بالد. بیان اندیشه، محدود به توانمندی در کاربرد زبان است. به گفته‌ی ویتگنشتاین، «محدودیت‌های زبان من به‌ معنی محدودیت‌های جهانِ من است».

یگانگی و ویژگی انسان در نظام آفرینش، در قیاس با سایر مخلوقات، توانمندی او در اندیشیدن، یعنی درواقع توانمندی او در ساخت‌بندیِ زبان است، این توانمندی، همچنین موجب وجه‌تمایز مابین انسان‌هاست. چیرگی در بیان اندیشه مستلزم چیرگی در کاربرد زبان است و بیان خِرد و اندیشه است که موجب سرافرازی و سرآمدی آدمی است. پس زبانِ نارسا نماینده‌ی اندیشه‌ی نارسا، و زبان زلال و شفاف نشانه‌ی اندیشه‌ی زلال و شفاف است. خردمندی را نمی‌توان به کسی نسبت داد که توانمندی بازنمود ان را در قالب زبان گفتاری یا نوشتاری ندارد، زیرا خِرد تنها در متجلی است. هرگز نمی‌توان حکم دارد که فلان شخص انسان خردمند و متفکری است، افسوس که توانایی بیان آن را ندارد!

  • موضوعی برای تمرین نوشتن: من و زبان
    در این رابطه: منبع اصلی ایده‌های خوب

اطلاعات لازم برای شرکت در جلسات آینده‌ی وبینار رایگان زبان‌آور:
وبینار روزانه‌ی زبان‌آور

پست قبلی در مسیر زبان‌آورشدن | دانلود اولین وبینار زبان‌آور پست بعدی خوراک ذهنیِ لازم برای استمرار در مسیر نوشتن | دانلود سومین وبینار زبان‌آور

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید

فرزانه فولادی
1401-08-26 1:07 ب.ظ

ممنون استاد با الهام از شما نوشتم.
با چه زبانی فکر می‌کنید؟😎

در این باره بخوانید:
👇👇👇👇👇👇👇👇

http://farzanehfoolady.ir/?p=1175

و حتما😉😉😉😉

نظر و لایک هم بدهید .

پاسخ
افسانه سابقی
1401-08-23 9:59 ب.ظ

سلام…نوشتن، زبان ذهن و افکار من است.
ممنون استاد

پاسخ
شاهین کلانتری
1401-09-16 9:48 ب.ظ

درود بر شما.

پاسخ
زينب قهرماني
1401-08-23 7:15 ب.ظ

سلام عالی بود. من بعد تموم شدن وبینار رفتم تو سایت خود شما کلمه‌ی زبان را جستجو کردم. نتایج جالب بود. لینک رو سیو کردم که مطالبش رو بخونم.
https://shahinkalantari.com/?s=%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86+
امروز که لینک رو زدم این مطالب رو آورد:
خانه‌ی هستی | دانلود دومین وبینار زبان‌آور ۱۴۰۱-۰۸-۲۲
در مسیر زبان‌آورشدن (دانلود اولین جلسه‌ی وبینار زبان‌آور) ۱۴۰۱-۰۸-۲۱
زبان‌آور باش ۱۴۰۱-۰۷-۱۴
زبانکاری چیست؟ دلیل علاقه‌ی یداله رویایی به زبان ۱۴۰۱-۰۴-۳۱
آموزش دستور زبان فارسی | فعل: شخص (مفرد-جمع) ۱۴۰۰-۱۱-۱۶
آموزش دستور زبان فارسی | فعل (زمان و شخص) ۱۴۰۰-۱۰-۲۳
آموزش دستور زبان فارسی | گزاره ۱۴۰۰-۱۰-۱۷
آموزش دستور زبان فارسی | نهاد و گزاره ۱۴۰۰-۱۰-۱۵
آموزش دستور زبان فارسی | انواع جمله ۱۴۰۰-۱۰-۱۳
آموزش دستور زبان فارسی | جمله ۱۴۰۰-۱۰-۱۱

پاسخ
سارا اعتمادزاده
1401-08-23 1:18 ب.ظ

امروز داشتم کتاب می‌خوندم. (از گفتن نام کتاب می‌پرهیزم؛ چون…)
اولن که کاملن مشخصه که نویسنده‌ی این کتاب، نویسنده نیست؛ یه شغل دیگه داره. چرا؟ از برخورد شلخته‌اش با زبان مشخصه. این شخص خیلی سعی کرده که در عین کتابی‌صحبت کردن، راحت و محاوره‌ای بیان کنه، اما نتونسته و نثر غیرروانی رو تحویل داده.
سومین نکته اینه که کتاب سعی کرده آموزشی باشه، اما تمامن پرحرفیه.
چهارمین نکته: بعضی جملات کتاب مدام تکرار شدن؛ یعنی این کتاب ۲۳۶ صفحه‌ای، پر از جملات تکراری و فاقد ارزشه. فکر می‌کنم بعضی جملات کتاب حکم سیاهی‌لشکر رو دارن؛ در حالیکه حالا می‌فهمم که کلمات، بازیگران اصلی متن ما هستن.
یکی دیگه از نکات اعصاب‌خردکن دیگه‌ش هم اینه که بعد از کلی پرحرفی، تازه یادش میاد که بگه من اهل کجام و اینا، بعدش در فصل اول یادش میاد که داستان خودش و شکل‌گیری کتاب رو بگه. می‌دونید اینجای کتاب که رسیدم یاد چی افتادم؟ یاد شاهراه تاثیرگذاری. بعدش متوجه علت آوردن «داستان شاهین کلانتری» در مقدمه‌ی کتاب شدم. در واقع داستان، پیوند شاهین رو با محتوا از کودکی تا به الان ترسیم می‌کرد، که همین علتی ترغیب‌کننده برای خوندن کتاب بود.
من درباره‌ی این کتاب با دوست غیرنویسنده‌ام، که دغدغه‌ی پرجرات‌بودن رو داشت، صحبت کردم؛ هردو متفق‌النظر بودیم که کتاب کوشیده تلنگرگونه باشه، اما موفق عمل نکرده.
در بعضی قسمتای کتاب ما میبینیم که کال‌تواکشن صورت گرفته، اما حتا یه کادر کوچیک نمادین هم برای پاسخگویی به اون کال‌تواکشنه گذاشته نشده.
قصد دارم این کتابو تا انتها بخونم، با وجودیکه تا صفحه‌ی ۶۰امش اینهمه نکات ریزودرشت دیدم.
حرف من اینه که چطور کسیکه به‌گفته‌ی خودش سخنرانه و کارگاه‌های ۱۵هزار نفری حضوری و غیرحضوری‌ای رو برگزار کرده، چنین برخورد شلخته‌ای با زبان داره؟ من که در کارگاه‌های ایشون حضور نداشتم و سخنرانی ایشون رو هم ندیدم اما مطالعه‌ی ۶۰ صفحه از کتاب کافی بود تا بفهمم جرات پوچ ارزشی نداره، بلکه لازمه که پشتِ جرات ما مهارت، دانش، سواد و آگاهی نهفته باشه.
وقتی درباره‌ی این مطلب با دوستم هم‌اندیشی کردم، جمله‌ی دیروز وبینار رو شخصی‌سازی و تکرار کرد:
«تو زمانی می‌تونی تلنگر بزنی که زبان‌آور باشی، و زمانی می‌تونی زبان‌آور باشی که صاحب اندیشه باشی.»
❗اصلنم معلوم نبود که درباره‌ی کدوم کتاب حرف زدم😅

پاسخ
شاهین کلانتری
1401-09-16 9:46 ب.ظ

پاسخ
فرزانه کردلو
1401-08-23 12:42 ق.ظ

سلام
وقت‌تون بخیر

نظر من در مورد «رابطه من و زبان»:

https://jahanfekr.ir/?p=4800&

پاسخ
اکرم سلطانی
1401-08-23 12:04 ق.ظ

زبان نفهم معلوم نیست این کلمه از کجا امده برای دلسوزی به حیوانات به انها میگوییم زبان نفهم و وقتی ادمها حرف ما را تایید یا درک نکنند هم زبان نفهم میگوییم در بازار میگیم به زبان مشتری حرف بزن وقتی متوجه حرف کسی نشویم هم میگوییم به زبان ادمیزاد حرف بزن ودر کل هر کس زبان خودش را دارد زبان بسته ،زبان دراز و شیرینی زبان

پاسخ
افسانه همت جو
1401-08-22 8:13 ب.ظ

سلام استاد وقتتون بخیر.
وقتی راجع به رابطه خودم با زبان مینوشتم با نکته ای که خیلی وقت بود تو ذهنم وول می خورد مواجه شدم. من زبانم زبان ترکی هست. وقتی دارم به یه زبون دیگه می نویسم حالا هر زبانی، انگار دارم تو زمین کس دیگه ای بازی می کنم و این مال من نیست. اون حس خوبی که موقع نوشتن زبان خودم بهم دست میده تو زبان دیگه مسلما نخواهد بود واینو هممون تجربه کردیم. می خوام بدونم اگه بخوام بیشتر فوکوسم رو زبان خودم باشه باید چیکار کنم؟ یا اون فیزیوتراپی زبان که میفرمایین برا هر زبان باید بصورت جدا اتفاق بیافته؟

پاسخ
شاهین کلانتری
1401-09-16 9:37 ب.ظ

پاسخ
علیرضا نادری
1401-08-22 6:46 ب.ظ

رابطه من و زبان به رابطه من با خودم برمی‌گردد. به روزهایی که خودم را نمی‌شناختم. اصلا وجود نداشتم. جسمی بودم متحرک در تلاش برای زنده ماندن. روزها می‌گذشت تا در نهایت روز موعود فرا رسید و من زبان را، خودم را ملاقات کردم. در تنها ترین دوران تنهایی خودم به سر می‌بردم. چه شد و از کجا شروع شد را به خاطر نمی‌آورم. تا قبل از آن حتی یکبار هم به نوشتن فکر نکرده بودم. شروع کردم به نوشتن در نُت موبایل. از خودم، از وضعیتی که در آن به سر می‌بردم و از زندگی که چه بی‌رحمانه با من کنار می‌آمد. روزها گذشت و من بیشتر با زبان آشنا شدم. با خودم. وقتی می‌نوشتم خودم را بیشتر می‌دیدم. زندگی را بهتر لمس می‌کردم و احساس خوبی داشتم. حالا چهار سال است که زبان اینجاست، در کنارم نشسته و با لبخند به من نگاه می‌کند. من سعی می‌کنم او را بهتر بفهمم و او من را بیشتر به خودم نزدک‌تر می‌کند. زبان گوش من برای شنیدن خودم و چشم من برای دیدن دنیای اطرافم شده است.

پ‌ن: نمی‌دانم چه شد که نُت موبایلم پاک شد و دیگر هرگز نتوانستم اولین کلمات اسرار آمیزم را ببینم. چقدر حیف شد. امان از تکنولوژی. البته اگر تکنولوژی نبود، شاید الان رابطه من با زبان به همان پایین دادن غذا محدود می‌شد.

ممنون از شما برای وبینار. لحظه‌ها در کنار شما چقدر شیک و مجلسی می‌گذرد.

پاسخ
شاهین کلانتری
1401-09-16 9:35 ب.ظ

عزیز دلمی علیرضا جان.
خیلی خوب نوشتی.

پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

من عاشقِ انجیر خیس‌خورده و نوشتنم

پیشنهاد مطالعه

چگونه نوشتن را راحت‌تر شروع کنیم؟ نوشتن چیست؟
چگونه نوشتن کتاب را شروع کنیم

آخرین دیدگاه‌ها

  • شاهین کلانتری در یادگاری دوستان من در دورۀ نویسندگی خلاق
  • شاهین کلانتری در پرسش و پاسخ
  • شاهین کلانتری در یادگاری دوستان من در دورۀ نویسندگی خلاق
  • شاهین کلانتری در چالش ۱۰۰ روزه‌ی جمله‌‌ورزی
  • شاهین کلانتری در چگونه نوشتن را راحت‌تر شروع کنیم؟ این مهم‌ترین نکته‌ای است که در نویسندگی به آن نیاز دارید+ویدیو
  • شاهین کلانتری در گفت‌وگوهای دوره‌ی وبلاگ‌نویسی
  • شاهین کلانتری در پرسش و پاسخ
  • شاهین کلانتری در پرسش و پاسخ
  • شاهین کلانتری در پرسش و پاسخ
  • شاهین کلانتری در چگونه یک کتاب را معرفی کنیم؟ روش مرورنویسی برای کتاب‌ها+چک‌لیست معرفی کتاب

دریافت خبرنامه اختصاصی:

با عضویت در خبرنامه، هر هفته گزارشی از پست‌های سایت و مطالب مهمی که به تازگی خوانده‌ام، دریافت خواهید کرد.
loader

جدیدترین مطالب:

  • شیوه‌‌های شاخ‌‌ و برگ دادن به داستان | تکینک‌ها و تمرین‌هایی برای گسترش متن
  • کلمه‌یی برای تمام عمر
  • بی‌ درمانی
  • خائن یا خیانت؟
  • چگونه از روز خودمان مراقبت کنیم؟
  • خویش‌خوارشماری
  • مرور یادداشت‌های گذشته
  • معیاری برای تولید محتوای باکیفیت
  • چه کسی از مجتبی مینوی می‌ترسد؟
  • معلم انشا
  • بیت‌های محبوب من
  • گزینه‌ی پیش‌فرض نویسنده
  • ضد بدیهیات
  • چه فرقی می‌کند؟
  • وقت‌دزدی
  • هزارکاش
  • اینجوری هم بنویسیم
  • وردی برای وراجی‌های ذهن
  • خلاقانه‌ دیدن
  • هر ۱ روز را به ۳ روز تبدیل کنید
  • نوشتن واقعی
  • گورنوشت
  • تمرینی ساده برای طنزنویسی
  • فقط یک تشبیه
  • به چه می‌‌مانید؟
  • با هجوم ایده‌ها چه کنیم؟
  • این‌گونه می‌بینم نوشتن را 
  • کلمه‌برداری | روشی ساده برای افزایش دایره لغات و تسلط کلامی
  • آداب تکرار 
  • آزادنویسی چیست؟ چگونه آزادنویسی بهتری را تجربه کنیم؟

دانلود رایگان کتاب:

مجلۀ عشق نوشتن:

آموزش تولید محتوا:

تولید محتوا

ویدیوهایی دربارۀ نویسندگی:

نوشتن تی وی

جمله‌ورزی:

شاهین بلاگ

موضوعات:

  • 10 جمله (22)
  • 101 جمله (2)
  • آفوریسم (7)
  • آموزش دستور زبان فارسی (6)
  • آموزش ساخت محصول آموزشی (2)
  • آموزش نویسندگی (103)
  • آنافورا (5)
  • از تدریس (12)
  • از نوشتن (506)
  • استراتژی محتوا (74)
  • استعاره (2)
  • استعاره‌هایی که با آن‌ها زندگی می‌کنم (1)
  • اطلاع رسانی (12)
  • اون می‌گه (1)
  • این آدم‌های دوست‌داشتنی (4)
  • این شکسته‌ها (2)
  • با شما نبودم (32)
  • با هم بنویسیم (4)
  • با و بی حوصله (5)
  • باشگاه تولیدکنندگان محتوا (3)
  • باورهای من (6)
  • برای اعضای دورۀ آنلاین لذت نویسندگی (1)
  • برگزیده‌ها (17)
  • برند شخصی (2)
  • بهترین لینک‌های هفته (1)
  • بهره وری (34)
  • پادکست (28)
  • پادکست بهترین عادت (1)
  • پادکست شاهین کلانتری (3)
  • پادکست محتواتیم (5)
  • پادکست مهم (1)
  • پاره‌ها (2)
  • پرت و پلا (1)
  • پرسش و پاسخ (5)
  • پست‌های چندصدایی (1)
  • پیاده روی (14)
  • تبلیغ نویسی و کپی رایتینگ (7)
  • تجربه‌ی شرکت در کارگاه تمرین نوشتن (1)
  • تسلط کلامی (9)
  • تعریف‌های تازه (18)
  • تفکر نقادانه (1)
  • تکنولوژی (5)
  • تکنیک تبلیغ نویسی (5)
  • تکه‌های طلایی هفته (7)
  • تلگرام (7)
  • تلگرامات (7)
  • تمرین (24)
  • تمرین افزایش دایره لغات (12)
  • تمرین نویسندگی (36)
  • توسعه فردی (305)
  • تولید محتوا (114)
  • توییتر من (1)
  • تیتربازی (1)
  • جستار هفته (1)
  • جستارنویسی (2)
  • جملات کوتاه (58)
  • چالش جستارک (3)
  • چرا باید زیادتر حرف بزنیم؟ (1)
  • چگونه نویسنده شویم؟ (4)
  • حرف کتاب (2)
  • خرده‌گفته (1)
  • خلاقیت (82)
  • داستان (19)
  • داستان دوست (6)
  • دل نوشته ها (30)
  • دهه هشتادی ها (2)
  • دوست (5)
  • دیالوگ روز (1)
  • دیجیتال مارکتینگ (12)
  • رابطه (24)
  • رادیو کاماک (1)
  • رادیو نویسندگی (21)
  • رادیونوشته (1)
  • رسانه‌سازی (7)
  • رویاها (9)
  • ریزنوشته‌ها (1)
  • زندگی (11)
  • سبک زندگی (15)
  • سبک‌های نویسندگی (2)
  • سخنرانی (3)
  • سمپوزیوم توسعه فردی (16)
  • سمپوزیوم نویسندگی (21)
  • سوال (7)
  • شاعرانه‌ها (12)
  • شاهین کلانتری (1)
  • شاهین‌شو (3)
  • شبکه های اجتماعی (6)
  • شخصیت‌پردازی (1)
  • شعر (16)
  • شعر نوشتن (1)
  • شکسته‌نویسی (5)
  • شما و شاهین (1)
  • عشق (5)
  • فروش (1)
  • فکر و تفکر (9)
  • فهرست‌ها (34)
  • فیلم (3)
  • فیلم نامه نویسی (3)
  • فیلمسازی (6)
  • قدرت (1)
  • قصه گویی (3)
  • قلم‌انداز (17)
  • کارتون و کاریکاتور (17)
  • کارگاه تولید محتوا (7)
  • کارگاه کلمات (20)
  • کانال مهارت های نویسندگی در تلگرام (4)
  • کتاب الکترونیکی (8)
  • کتاب قدرت تکرار (18)
  • کتاب و کتابخوانی (138)
  • کسب و کار (16)
  • کشکول کلانتری (24)
  • کلاس کپی رایتینگ (5)
  • کلاس نویسندگی (7)
  • کلمات قصار (13)
  • کلمه (29)
  • کلمه‌برداری (8)
  • کلمه‌ی سال (1)
  • گروه‌سازی (1)
  • گزارش زندگی (1)
  • گفت‌وگوی روزانه درباره‌ی نوشتن (2)
  • لینک های خوب (20)
  • مجلۀ عشق نوشتن (2)
  • محتواتیم (1)
  • محتواگران (1)
  • مدرسه نویسندگی (6)
  • مدیریت پروژه (1)
  • مسترکلاس نویسندگی (7)
  • مصاحبه (8)
  • مصاحبه با علی اکبر قزوینی (3)
  • معرفی کتاب (12)
  • مقالات گروهی (1)
  • مقاله‌ی گروهی (1)
  • مقالۀ هفته (5)
  • مهارت های نویسندگی (188)
  • مواد خام برای تولید محتوا و جستارنویسی (1)
  • مواد خام تولید محتوا و جستارنویسی (1)
  • موفقیت (22)
  • مونولوگ‌های شکسته (5)
  • نامه (11)
  • نامه ها (4)
  • نامه‌های شاهین کلانتری (1)
  • نانومحتوا (1)
  • نثرهای یومیه (33)
  • نخستین سطرها (1)
  • نسیم نیکلاس طالب (3)
  • نظرت برگزیدۀ هفته (3)
  • نقل قول (170)
  • نکته‌ها و تکه‌ها (1)
  • نگرش (3)
  • نمایشنامه‌نویسی (3)
  • نوشتار پولساز (1)
  • نوشتن TV (6)
  • نوشتن کتاب (4)
  • نوشته‌های شما (1)
  • نویسندگی آنلاین (23)
  • نویسندگی استراتژیک (1)
  • نویسندگی خلاق (8)
  • نویسندگی کودک و نوجوان (1)
  • نویسندگی مثبت نگر (3)
  • هر روز یک دفتر شعر (4)
  • هزار و یک ایده (127)
  • همۀ کتاب‌های نویسندگی (2)
  • هوش کلامی (5)
  • وبلاگ نویسی (75)
  • وبینار اهل نوشتن (1)
  • وبینار زبان‌آور (26)
  • ولاگ (8)
  • ویدیو (20)
  • یادداشت روز (85)
  • یادگیری (45)
  • یک کار تازه (2)
  • یوتیوب آموزش نویسندگی (1)
© ۱۳۹۴-۱۴۰۲ | این وب‌سایت برای شاهین کلانتری است. | طراحی و پشتیبانی: سعید قائدی