شماره‌ی تماس مسئول دفتر: 09388101739
ایمیل: info@madresenevisandegi.com
Facebook
Twitter
Instagram
RSS
لوگوی شاهین کلانتری
  • وبلاگ
  • درباره‌ی من
  • کانال تلگرام من
  • نظرات جدید
  • مدرسه نویسندگی
  • آموزش نویسندگی
    • اصول نویسندگی
    • تولید محتوا
    • عادت نوشتن
    • رادیو
  • کلاس‌‌ها
    • کلاس آنلاین نویسندگی
    • نویسنده-کارآفرین
    • کارگاه آنلاین تولید محتوا
    • کلاس حضوری نویسندگی
    • آموزش کپی‌ رایتینگ
  • رسانه‌ها
    • مدرسه نویسندگی
    • اینستاگرام شاهین کلانتری
    • اینستاگرام مدرسه نویسندگی
    • کانال تلگرام
    • کالج پول
    • جمله‌ورزی
  • جملات کوتاه
  • نامه
  • لینک
  • پرسش‌و‌پاسخ

چگونه از تولید محتوا پول دربیاویم؟

۱۳۹۸-۰۴-۰۴شاهین کلانتریاستراتژی محتوا, تولید محتوا14 دیدگاه
محمدصادق سلام عرض میکنم خدمت شما نویسنده گرامی.از این جهت شما را نویسنده خطاب کردم چون خودم هم یک نویسنده هستم. البته نویسنده مبتدی.مطالب باارزش شما را تمام وکمال وبادقت مطالعه کردم.و به جرات می توانم بگویم که واقعا کاربردی برای من واقع شده است.
به تازگی تصمیم گرفتم در فضای مجازی تولید محتوا انجام بدم.چون آشنایی کاملی از طرز کار و کسب درامد ازاین. محیط را ندارم.از حضور شما درخواست می کنم راهنمایی هایی برای اینجانب از طریق ایمیلم ارسال کنید.من تحصیلات دارم بنا به شرایط خاصی که دارم مجبورم در خانه باشم و از روزمره گی و کارهای بیهوده خسته شدم. و دوست دارم بخصوص از نظر اقتصادی برای خانوادم مفید باشم.متشکر و ممنون از مطالب ارزنده تون.بنابه دلایل شخصی فقط با اسم مستعارم خودم را معرفی میکنم.

 

محمدصادق عزیز

از من خواستی که از طریق ایمیل جوابم رو برات بفرستم. ولی من به صورت یک پست عمومی می‌نویسم. اولاً چون وقت ایمیل فرستادن ندارم. ثانیاً چون سوال تو رو دوستان دیگه هم بارها و بارها از من پرسیدن و حس می‌کنم جواب عمومی می‌تونه مفیدتر باشه؛ ضمن اینکه من وقتی پست می‌نویسم دقیق‌تر و کاربردی‌تری حرف می‌زنم.

خب، بذار فهرست‌وار بنویسم. بعداً که تو کار محتوا حرفه‌ای‌تر شدی، متوجه میشی که فهرست‌ها تا چه حد می‌تونن برای نویسنده‌ها مفید، و برای خواننده‌ها جذاب باشن.
قبل از هر چیز: دوستانی که می‌خوان تعریفی از محتوا و بازاریابی محتوا داشته باشن این مطلب رو بخونن: تولید محتوا چیست؟

چند پیشنهاد برای تبدیل کار محتوا به یک شغل درآمدزا

۱

 اول از همه باید مشخص کنی که دوست داری چقدر و چجوری پول دربیاری؟
چرا؟ به خاطر اینکه جواب این سوال به رفتارهای بعدی تو شکل میده. مثلاً اگر دنبال یه درآمد حداقلی هستی یا مثلاً میخوای یه حقوق ثابت داشته باشی، ماجرا خیلی فرق می‌کنه با اینکه بخوای برای خودت تولید محتوا کنی و اصطلاحاً یه کارآفرین محتوایی بشی. اولی ممکنه زود بازده باشه و دردسر چندانی هم نداشته باشه. اما دومی قطعاً دیرتر به نتیجه می‌رسه و صبر و طاقت و سرمایه‌گذاری بیشتری هم می‌خواد. من رو می‌تونی جزو دستۀ دوم در نظر بگیری. اما خب، من لزوماً به کسی توصیه نمی‌کنم یک دستۀ خاص رو انتخاب بکنه. چون هر کسی با توجه به علایق و زندگی خودش باید تصمیم بگیره.

۲

 بعد از اینکه دربارۀ موضوع بالا تصمیم گرفتی باید شروع کنی به آموزش و تمرین جدی، این کار شامل هر دو گروه بالا میشه. ساده‌ترین تمرینی هم که باید بکنی اینه: باید روزی تا هزار کلمه آزاد‌نویسی داشته باشی. اونم نه روی کاغذ یا با موبایل. باید با کامپیوتر تایپ کنی. ما داریم دربارۀ تولید محتوای دیجیتال حرف می‌زنیم، نه سرودن شعر. در کنار این، باید خیلی جدی کتاب بخونی، و توی وب هم مقالات خوب رو تحلیل کنی و ازشون چیز یاد بگیری. کلاس و کارگاه هم احتمالا برات مفید باشن.

۳

خب، اگه این کارا رو انجام بدی، امید چندانی به موفقیتت نیست. بله نیست. بذار از تجربۀ شخصی خودم بگم:

من علاوه بر پروژه‌های خودمون، هر ماه آدمای زیادی رو برای تولید محتوا به کسب‌وکارهای مختلف معرفی می‌کنم. خیلی از این بچه‌ها کتاب می‌خونن، منظم می‌نویسم و تحصیلات بالایی دارن. اما معمولاً خیلی سریع کم میارن. به نظرت چرا؟ چرا افرادی که خیلی مدعی هستن و حس می‌کنن میتونن از پس کار محتوا بر بیاین، اول ماجرا کم میارن و بی‌خیال میشن. دلیش اینه: اونا هنوز فکر کردن رو یاد نگرفتن. خیالبافی و نشخوار ذهنی و اسهال قلمی به این معنی نیست که ما فکر کردن بلدیم. کار تولید محتوا به مهارت‌های بیشتری نیاز داره. مهم‌ترینش هم اینه: تو باید درست فکر کردن رو یاد بگیری. بذار بگم این گام چرا انقدر مهمه و چرا دقیقاً به خاطر این موضوع ما تو ایران تولیدکنندۀ حرفه‌ای محتوا خیلی خیلی کم داریم.
تولید محتوا بیش از اینکه به توانمندی در نوشتن متن‌های تخیلی و احساسی مربوط باشه، به قدرت نوشتن متن‌های غیرداستانی نیاز داره. یه غیرداستانی‌نویس خوب، باید تفکر نقادانه بلد باشه، با روش‌های استدلال آشنا باشه، باید پاراگراف‌نویسی رو بفهمه و بتونه مفاهیم رو درست و دقیق مکتوب کنه. بله، فقط با تسلط به این مرحله‌ست که بعدش می‌تونه با امکانات نویسندگی خلاق متن خودش را رنگین‌تر و جالب‌تر بکنه.
نتیجۀ نقص در این روند، باعث میشه تولیدکننده‌های محتوای ما، کپی‌کارهای باشن که متن‌های چل‌تیکه رو به زور سرهم می‌کنن و هیچ تاثیر مثبتی هم نداره نوشته‌هاشون.

۴

پس دیدی که ماجرا به این سادگیا نیست. ممکنه یکی بتونه یه متن پونصد کلمه‌ای خوب بنویسه و چند باری هم این کار رو تکرار کنه. اما وقتی واقعاً به محتوانویس خوب تبدیل می‌شی که بتونی هزاران کلمۀ ساختاریافته و مستدل دربارۀ موضوعات مختلف بنویسی. رسیدن به این توانایی مستلزم اینه که نویسندگی غیرداستانی رو خیلی جدی تمرین کنی و از دلنوشته‌نویسی فراتر بری و شخصیت خودت رو جوری تربیت کنی که از تحقیق فراری نباشه. ممکنه آدم با معلومات ابتدایی خودش یا یه مقدار سرچ بتونه یه مقالۀ پونصد کلمه‌ای بنویسه. اما نوشتن مدام و مدوام متن‌های بلند و تاثیرگذار روحیۀ تحقیق می‌خواد. باید جدی بخونی، تا بتونی جدی بنویسی. و نوشته‌هات رو از سطح انشا بالاتر ببری.

۵

حالا فرضاً اگر تو واقعاً جدی بودی و این میزان از انگیزه و علاقه رو برای یادگیری حرفه‌ای تولید محتوا داشتی، بعدش باید چکار کنی تا از این راه به پول برسی؟ به نظر من فرقی نمی‌کنه که میخوای برای جایی بنویسی یا برای خودت. تو باید برند شخصی بسازی. اولین و مهم‌ترین کار برای برندسازی شخصی یه تولیدکنندۀ محتوا هم اینه که یه سایت خوب با یه وبلاگ فعال داشته باشه. در این رابطه اینجا چیز بیشتری نمیگم، چون دو تا مطلب زیر رو قبلاً در همین رابطه نوشتم:

یادداشت‌نویسی روزانه به مثابه شکست شاخ غول!
اگر می‌خواهید سایت شخصی قدرتمندی داشته باشید حتماً این متن را بخوانید

مطمئن باش این کار رو هم هر کسی انجام نمیده. چون نگاه بلند میخواد و صبر و سرسختی. اما اگر این کار رو نکنی، توقع تو برای کسب درآمد از محتوا و موفقیت در این حوزه خنده‌دار به نظر میرسه. میشی شبیه صدها و شاید ده‌ها آدم مدعی محتوا توی ایران که خودشون هیچ محتوایی ندارن. اسمشون رو که تو گوگل بزنی، میبینی مثلا فقط یه عکس سه در چهار ازشون هست که اونم تو سایت دانشگاه سابقشون آپلود کرده بودن.
حالا ممکنه بگی خب، سایت شخصی من چطوری به پول میرسه؟
تو با وبلاگ‌نویسی منظم، اول از همه تولید محتوا رو یادمیگیری، ثانیاً برای خودت یه رزومۀ حرفه‌ای و قابل استناد میسازی. و ثالثاً با محتوای خودت، برند میسازی، دیگران تو رو میبینن و بدون اینکه خودت رو به دیگران تحمیل کنی، در اغلب مواقع اونا برای همکاری سراغت میان. یه روزی میرسه که میبینی مسئله تو انتخاب بین جاهای مختلفیه که مشتاق همکاری با تو هستن. یه حالت دیگه هم اینه بخوای برای خودت کار کنی، که خب، بسته به مدل درآمدی مد نظرت می‌تونه به جامعۀ هدفت محصول و خدمات ارائه کنی.

حالا اگه واقعاً آدم این کار هستی و می‌خوای رنج و سرمستی تولید محتوا رو در کنار هم تجربه کنی. همین الان شروع کن. همین الان. همین الان. همین الان الان.

برچسب ها: آموزش تولید محتوا, اثربخش نویسی, استراتژی محتوا, بازاریابی محتوا, تولید محتوا, درآمد تولید محتوا, کار تولید محتوا, محتوا, محتوانویسی
پست قبلی یادداشت‌نویسی روزانه به مثابه شکستن شاخ غول! پست بعدی تجویز راهبردی برای دور زدن دوراهی!

مطالب پیشنهادی

تولید محتوا دربارۀ چیزهای مفید یا مفیدتر؟

تولید محتوا دربارۀ چیزهای مفید یا مفیدتر؟

۱۳۹۷-۱۱-۱۷شاهین کلانتری

دوست دارم اینجوری ویدیو ضبط کنم

۱۳۹۸-۱۲-۱۵شاهین کلانتری
چگونه یک سایت شخصی بسازیم؟ | اگر می‌خواهید سایت شخصی قدرتمندی داشته باشید حتماً این متن را بخوانید

نکات کلیدی در طراحی سایت شخصی | اگر می‌خواهید سایت شخصی قدرتمندی داشته باشید حتماً این متن را بخوانید

۱۳۹۸-۱۲-۲۳شاهین کلانتری

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید

تولید محتوا در 101 جمله | آموزش بازاریابی محتوا در عمل+دانلود جزوه - شاهین کلانتری | نویسندگی و توسعه فردی
۱۳۹۸-۰۶-۱۸ ۱۰:۵۰ ق.ظ

[…] کسب در آمد از طریق تولید محتوا چیز بعید و دور از دسترسی نیست. اما به یک برنامه‌ریزی استراژیک و عملی و از همه مهم‌تر به اندکی صبر زیاد! نیاز دارد. (+) […]

پاسخ
شهاب سلامی
۱۳۹۸-۰۵-۲۷ ۲:۳۰ ب.ظ

دقیقا درسته

پاسخ
محمد سلیمانی
۱۳۹۸-۰۵-۲۷ ۸:۱۴ ق.ظ

سلام شاهین عزیز
به نظرت اگه بخوام در نوشتن روی یک موضوع خاص تمرکز نکنم و درباره هرچیزی که دوست دارم بنویسم می تونم نوشتن رو برای خودم به یک شغل تبدیل کنم یا بهترین حالت اینه که فقط در یک موضوع خاص بنویسم؟
اگه همزمان که از تاثیر یک نرم افزار فیلتر نورآبی بر خوابم می نویسم در یه مطلب دیگه درباره تفسیر خودم از یک واقعه ی تاریخی بنویسم اشتباهه؟

پاسخ
شاهین کلانتری
۱۳۹۸-۰۵-۲۷ ۱۰:۰۴ ق.ظ

سلام محمد عزیز
تنوع در نوشتن هیچ عیبی نداره. چون به هر حال به عنوان نویسنده مهارت رو تو رو بالا میبره.
حتی افراط در متنوع‌نویسی در ابتدای کار خیلی هم خوبه. چون شانس اینکه موضوع اصلی خودمون رو کشف کنیم بالاتر میبره.
اما برای اینکه در نهایت بتونی مطرح‌تر باشی، باید سعی کنی کنی که یک موضوع تخصصی هم داشته باشی و هفتاد هشتاد از نوشته‌هات رو متمرکز کنی روی همون موضوع.

پاسخ
آموزش برنامه نویسی
۱۳۹۸-۰۵-۱۹ ۱:۰۰ ق.ظ

خیلی خیلی عالی بود من با متد های شما برای سایتی وش کار میکنم محتوا های خیلی خوبی مینویسم ممنونم ازت شاهین جان

پاسخ
امیرحسین
۱۳۹۸-۰۴-۱۵ ۹:۵۹ ق.ظ

کسانی که همش می پرسن چطور میشه از تولید محتوا پول درآورد باید اینو بدونن که برای اینکه یه تولید کننده محتوای موفق بشی اولین هدفت نباید پول باشه. اولین هدفت باید اشتیاق به نوشتن و مطالعه باشه

پاسخ
شاهین کلانتری
۱۳۹۸-۰۴-۱۹ ۵:۲۸ ق.ظ

درود امیرحسین عزیز
من هم با تو موافقم.
اما یه نکته مهم هست.
بالاخره تولید محتوا، عجین شده با بازاریابی، و چندان قابل قیاس نیست یا داستان‌نویسی و شعر و این‌ها.
پس چندان هم توقع بیجایی نیست اگر کسی دید مالی پررنگی نسبت به کار محتوا داشته باشه.

پاسخ
محمد
۱۳۹۸-۰۴-۱۰ ۲:۳۰ ق.ظ

با سلام . ممنون از مطالب ارزشمند و راهنماييهاي دقيق شما . براتون آرزوي موفقيت روز افزون دارم

پاسخ
منتخبی از محتوای منتشرشده در فضای وب (50) | روزنوشته های حسین قربانی
۱۳۹۸-۰۴-۰۷ ۱۰:۰۶ ق.ظ

[…] چگونه از تولید محتوا پول دربیاویم؟ […]

پاسخ
علی طاعتی مرفه
۱۳۹۸-۰۴-۰۴ ۱۲:۵۴ ب.ظ

سلام
اگه در نوشتن محتوا طبق اصول سئو مهارت دارید، میتونید از طریق سایت “انجام میدم” پروژه تولید محتوا بگیرید.
همچنین از طریق سایت پونیشا هم میتونید این کار رو انجام بدید. اما من سیستم سایت انجام میدم رو ترجیح میدم.
کار با این سایتها راحته. و راحت میتونی پیشنهادهای کارفرماها رو دریافت کنی.
برای نمونه این کاره من در سایت انجام میدم هست. بررسی کن، در این مورد سوالی داشتید، همین جا مطرح کنید. پاسخ میدم.
https://www.anjammidam.com/kareh/taatimoraffah/محتوای-متنی-اوریجینال-سئو-شده-بنویسم-کاربردی-قابل-ارتقاء-صفحه-اول-گوگل/۸۵۸۲۴

پاسخ
المیرا
۱۳۹۸-۰۴-۰۴ ۱۲:۱۳ ب.ظ

سلام استاد
یه سوال ، خب چطور میشه تفکر نقادانه و پاراگراف نویسی و کلا غیرداستان نویسی رو یاد گرفت؟؟
همون مورد ۳ رو چطور میشه حرفه ای شد توش؟

پاسخ
شاهین کلانتری
۱۳۹۸-۰۴-۰۴ ۱۲:۳۱ ب.ظ

المیرا جان
در این زمینه کتاب‌های خوب فراوانی هست.
من قبلاً به بعضی از این کتاب‌ها اشاره کردم.
در همین رابطه چیزهای مختلف هم نوشتم. اما باز دوباره حتماً می‌نویسم.
کتاب جدید خانم عبدی هم فکر کنم در این زمینه خیلی مفید باشه:
کتاب نویسی برای مدیران

پاسخ
Amin IranPanah
۱۳۹۸-۰۴-۰۴ ۱۱:۳۲ ق.ظ

چند سوال داشتم:
اول اینکه بلندی یا کوتاهی متن اهمیت داره؟
دوم اینکه چه مدت باید محتوا تولید بکنیم تا بازدید کننده ای کسب کنیم و بتونیم بازخورد بگیریم(بازدید فعال)

پاسخ
شاهین کلانتری
۱۳۹۸-۰۴-۰۴ ۱:۰۲ ب.ظ

۱٫ بستگی به استراتزی محتوایی تو داره امین جان. مطلب بلند، اغلب اوقات در سئو میتونه موفق‌تر باشه. البته استثنا هم زیاده. من مطالب خیلی کوتاهی دارم که توی کلیدواژه‌های مهم تونستن رتبه اول بشن. اما جدا از استثنا، مطلب بلند اگر بتونم خیلی کامل باشه و نیاز مخاطب رو خیلی خوب پوشش بده در کل میتونه در رقابت با سایت‌های دیگه شانس بیشتری برای موفقیت داشته باشه. نیل پاتل در این رابطه چیزهای خوبی گفته.
۲٫ این هم به کیفیت کار تو بستگی داره. ولی حداقل یک سال کار منظم لازمه.

پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

من عاشقِ انجیر خیس‌خورده و نوشتنم

پیشنهاد مطالعه

چگونه نوشتن را راحت‌تر شروع کنیم؟ نوشتن چیست؟
چگونه نوشتن کتاب را شروع کنیم

آخرین دیدگاه‌ها

  • شاهین کلانتری در سن مناسب برای نویسندگی
  • شاهین کلانتری در فهرستی از عمیق‌ترین و بدترین اشتباهات دنیای نویسندگی
  • شاهین کلانتری در تمرین افزایش دایره لغات-۷
  • شاهین کلانتری در ماجرای نردبان نویسندگی چیست و چگونه هر روز از آن بالا برویم؟
  • شاهین کلانتری در گفت‌وگوهای دوره‌ی وبلاگ‌نویسی
  • شاهین کلانتری در گا‌ه‌شمار روزانه | چگونه با نوشتن زندگی کنیم؟
  • شاهین کلانتری در ماجرای نردبان نویسندگی چیست و چگونه هر روز از آن بالا برویم؟
  • شاهین کلانتری در آیا ما بیش از ۳ بار عاشق می‌شویم؟
  • شاهین کلانتری در پرسش و پاسخ
  • شاهین کلانتری در گا‌ه‌شمار روزانه | چگونه با نوشتن زندگی کنیم؟

دریافت خبرنامه اختصاصی:

با عضویت در خبرنامه، هر هفته گزارشی از پست‌های سایت و مطالب مهمی که به تازگی خوانده‌ام، دریافت خواهید کرد.
loader

جدیدترین مطالب:

  • و هفت‌سالگی | نویسندگی: اصول و مسائل
  • فهرستی از عمیق‌ترین و بدترین اشتباهات دنیای نویسندگی
  • آیا شما هم به تدریس علاقه دارید؟ | درباره‌ی نویسنده‌مدرس شدن
  • گا‌ه‌شمار روزانه | چگونه با نوشتن زندگی کنیم؟
  • ماجرای نردبان نویسندگی چیست و چگونه هر روز از آن بالا برویم؟
  • از مدرسه نویسندگی چه خبر؟ فراخوان کلاس‌های جدید
  • وبینار روزانه‌ی اهل نوشتن (حضور برای همه آزاد و رایگان است)
  • آفوریسم چیست؟ | درباره‌ی گزین‌گویه و گزین‌گویه‌نویسی
  • نوشته‌های شما | آدم‌ها، کارها، لینک‌ها
  • کریستین بوبن چرا و چگونه می‌نویسد؟ | دانلود ۲۵مین وبینار زبان‌آور
  • تبدیل یادداشت‌ روزانه به اثر ادبی | دانلود ۲۴مین وبینار زبان‌آور
  • پنج نامه‌ی متفاوت | دانلود ۲۳مین وبینار زبان‌آور
  • کتاب «زبان، گفتگو، حقیقت» | دانلود ۲۲مین وبینار زبان‌آور
  • ساده‌ترین تمرین نوشتن | دانلود ۲۱‌مین وبینار زبان‌آور
  • گفت‌وگوهای دوره‌ی وبلاگ‌نویسی
  • چگونه مانیفست بنویسیم؟ | دانلود بیستمین وبینار زبان‌آور
  • دیالوگ‌نویسی برای ایده‌یابی | دانلود نوزدهمین وبینار زبان‌آور
  • تاریخ جایگزین در داستان‌نویسی | دانلود هجدهمین وبینار زبان‌آور
  • نگرش‌های محدودکننده در نویسندگی | دانلود هفدهمین وبینار زبان‌آور
  • فصل تازه‌ی کانال مدرسه نویسندگی در تلگرام
  • از «می‌خوام»‌ به «دارم»
  • یک سؤال و صد جواب | دانلود شانزدهمین وبینار زبان‌آور
  • شروع برنامه‌‌ی گسترس دایره‌ی واژگان | دانلود پانزدهمین وبینار زبان‌آور
  • ده سال، رایگان انجامش بده | دانلود چهاردهمین وبینار زبان‌آور
  • کتاب «شفاف بیندیش» | دانلود سیزدهمین وبینار زبان‌آور
  • از کانت تا کامنت | دانلود دوازدهمین وبینار زبان‌آور
  • با چه امیدی بنویسیم؟
  • وقتی نوشتن می‌ترساندت
  • آموزش مقاله‌نویسی خلاق | کلاس مقاله‌نویسی | راه و روش تولید محتوای متنی (نوشتن مقاله برای سایت)+ویدیو
  • تو را می‌جویم | دانلود یازدهمین وبینار زبان‌آور

دانلود رایگان کتاب:

مجلۀ عشق نوشتن:

آموزش تولید محتوا:

تولید محتوا

ویدیوهایی دربارۀ نویسندگی:

نوشتن تی وی

جمله‌ورزی:

شاهین بلاگ

بایگانی شمسی

  • بهمن ۱۴۰۱ (۱)
  • دی ۱۴۰۱ (۷)
  • آذر ۱۴۰۱ (۲۵)
  • آبان ۱۴۰۱ (۲۸)
  • مهر ۱۴۰۱ (۱۷)
  • شهریور ۱۴۰۱ (۱)
  • مرداد ۱۴۰۱ (۴)
  • تیر ۱۴۰۱ (۱۳)
  • خرداد ۱۴۰۱ (۱۲)
  • اردیبهشت ۱۴۰۱ (۴)
  • فروردین ۱۴۰۱ (۱۲)
  • اسفند ۱۴۰۰ (۸)
  • بهمن ۱۴۰۰ (۱۵)
  • دی ۱۴۰۰ (۲۴)
  • آذر ۱۴۰۰ (۲۹)
  • آبان ۱۴۰۰ (۱۶)
  • مهر ۱۴۰۰ (۲۵)
  • شهریور ۱۴۰۰ (۲۸)
  • مرداد ۱۴۰۰ (۲۹)
  • تیر ۱۴۰۰ (۲۸)
  • خرداد ۱۴۰۰ (۳۰)
  • اردیبهشت ۱۴۰۰ (۲۹)
  • فروردین ۱۴۰۰ (۲۹)
  • اسفند ۱۳۹۹ (۱۷)
  • بهمن ۱۳۹۹ (۹)
  • دی ۱۳۹۹ (۲۵)
  • آذر ۱۳۹۹ (۴)
  • آبان ۱۳۹۹ (۱۰)
  • مهر ۱۳۹۹ (۱۷)
  • شهریور ۱۳۹۹ (۱۳)
  • مرداد ۱۳۹۹ (۷)
  • تیر ۱۳۹۹ (۱۳)
  • خرداد ۱۳۹۹ (۳)
  • اردیبهشت ۱۳۹۹ (۵)
  • فروردین ۱۳۹۹ (۱۲)
  • اسفند ۱۳۹۸ (۱۷)
  • بهمن ۱۳۹۸ (۱۴)
  • دی ۱۳۹۸ (۱۷)
  • آذر ۱۳۹۸ (۲۴)
  • آبان ۱۳۹۸ (۲۷)
  • مهر ۱۳۹۸ (۲۹)
  • شهریور ۱۳۹۸ (۱۹)
  • مرداد ۱۳۹۸ (۲۲)
  • تیر ۱۳۹۸ (۲۵)
  • خرداد ۱۳۹۸ (۱۱)
  • اردیبهشت ۱۳۹۸ (۱۰)
  • فروردین ۱۳۹۸ (۲۶)
  • اسفند ۱۳۹۷ (۲۳)
  • بهمن ۱۳۹۷ (۲۰)
  • دی ۱۳۹۷ (۱۸)
  • آذر ۱۳۹۷ (۱۸)
  • آبان ۱۳۹۷ (۱۵)
  • مهر ۱۳۹۷ (۱۸)
  • شهریور ۱۳۹۷ (۱۳)
  • مرداد ۱۳۹۷ (۱۵)
  • تیر ۱۳۹۷ (۲۳)
  • خرداد ۱۳۹۷ (۲۲)
  • اردیبهشت ۱۳۹۷ (۲۵)
  • فروردین ۱۳۹۷ (۲۲)
  • اسفند ۱۳۹۶ (۲۲)
  • بهمن ۱۳۹۶ (۲۵)
  • دی ۱۳۹۶ (۲۸)
  • آذر ۱۳۹۶ (۲۴)
  • آبان ۱۳۹۶ (۲۹)
  • مهر ۱۳۹۶ (۲۶)
  • شهریور ۱۳۹۶ (۲۵)
  • مرداد ۱۳۹۶ (۳۱)
  • تیر ۱۳۹۶ (۲۹)
  • خرداد ۱۳۹۶ (۳۴)
  • اردیبهشت ۱۳۹۶ (۴۲)
  • فروردین ۱۳۹۶ (۳۱)
  • اسفند ۱۳۹۵ (۲۵)
  • بهمن ۱۳۹۵ (۲۳)
  • دی ۱۳۹۵ (۲۲)
  • آذر ۱۳۹۵ (۲۰)
  • آبان ۱۳۹۵ (۲۹)
  • مهر ۱۳۹۵ (۱۷)
  • شهریور ۱۳۹۵ (۲۱)
  • مرداد ۱۳۹۵ (۲۱)
  • تیر ۱۳۹۵ (۶)
  • خرداد ۱۳۹۵ (۱)
  • اردیبهشت ۱۳۹۵ (۲)
  • فروردین ۱۳۹۵ (۲)
  • اسفند ۱۳۹۴ (۶)
  • بهمن ۱۳۹۴ (۴)

موضوعات:

  • 10 جمله (22)
  • 101 جمله (2)
  • آفوریسم (5)
  • آموزش دستور زبان فارسی (6)
  • آموزش ساخت محصول آموزشی (2)
  • آموزش نویسندگی (71)
  • آنافورا (4)
  • از تدریس (8)
  • از نوشتن (428)
  • استراتژی محتوا (74)
  • استعاره (2)
  • استعاره‌هایی که با آن‌ها زندگی می‌کنم (1)
  • اطلاع رسانی (12)
  • اون می‌گه (1)
  • این آدم‌های دوست‌داشتنی (4)
  • این شکسته‌ها (2)
  • با شما نبودم (29)
  • با هم بنویسیم (4)
  • با و بی حوصله (5)
  • باشگاه تولیدکنندگان محتوا (3)
  • باورهای من (6)
  • برای اعضای دورۀ آنلاین لذت نویسندگی (1)
  • برگزیده‌ها (17)
  • برند شخصی (2)
  • بهترین لینک‌های هفته (1)
  • بهره وری (26)
  • پادکست (28)
  • پادکست بهترین عادت (1)
  • پادکست شاهین کلانتری (3)
  • پادکست محتواتیم (5)
  • پادکست مهم (1)
  • پاره‌ها (2)
  • پرت و پلا (1)
  • پرسش و پاسخ (5)
  • پست‌های چندصدایی (1)
  • پیاده روی (14)
  • تبلیغ نویسی و کپی رایتینگ (6)
  • تجربه‌ی شرکت در کارگاه تمرین نوشتن (1)
  • تسلط کلامی (9)
  • تعریف‌های تازه (18)
  • تفکر نقادانه (1)
  • تکنولوژی (5)
  • تکنیک تبلیغ نویسی (5)
  • تکه‌های طلایی هفته (7)
  • تلگرام (7)
  • تلگرامات (7)
  • تمرین (23)
  • تمرین افزایش دایره لغات (12)
  • تمرین نویسندگی (36)
  • توسعه فردی (273)
  • تولید محتوا (111)
  • توییتر من (1)
  • تیتربازی (1)
  • جستار هفته (1)
  • جستارنویسی (2)
  • جملات کوتاه (57)
  • چالش جستارک (3)
  • چرا باید زیادتر حرف بزنیم؟ (1)
  • چگونه نویسنده شویم؟ (4)
  • حرف کتاب (2)
  • خرده‌گفته (1)
  • خلاقیت (79)
  • داستان (17)
  • داستان دوست (6)
  • دل نوشته ها (30)
  • دهه هشتادی ها (2)
  • دوست (5)
  • دیالوگ روز (1)
  • دیجیتال مارکتینگ (12)
  • رابطه (23)
  • رادیو کاماک (1)
  • رادیو نویسندگی (21)
  • رادیونوشته (1)
  • رسانه‌سازی (7)
  • رویاها (9)
  • ریزنوشته‌ها (1)
  • زندگی (11)
  • سبک زندگی (15)
  • سبک‌های نویسندگی (2)
  • سخنرانی (3)
  • سمپوزیوم توسعه فردی (16)
  • سمپوزیوم نویسندگی (21)
  • سوال (7)
  • شاعرانه‌ها (12)
  • شاهین کلانتری (1)
  • شاهین‌شو (3)
  • شبکه های اجتماعی (6)
  • شعر (10)
  • شعر نوشتن (1)
  • شکسته‌نویسی (5)
  • شما و شاهین (1)
  • عشق (5)
  • فروش (1)
  • فکر و تفکر (9)
  • فهرست‌ها (3)
  • فیلم (3)
  • فیلم نامه نویسی (3)
  • فیلمسازی (6)
  • قدرت (1)
  • قصه گویی (3)
  • قلم‌انداز (17)
  • کارتون و کاریکاتور (17)
  • کارگاه تولید محتوا (7)
  • کارگاه کلمات (20)
  • کانال مهارت های نویسندگی در تلگرام (4)
  • کتاب الکترونیکی (8)
  • کتاب قدرت تکرار (17)
  • کتاب و کتابخوانی (134)
  • کسب و کار (15)
  • کشکول کلانتری (24)
  • کلاس کپی رایتینگ (4)
  • کلاس نویسندگی (7)
  • کلمات قصار (13)
  • کلمه (26)
  • کلمه‌برداری (8)
  • گروه‌سازی (1)
  • گزارش زندگی (1)
  • گفت‌وگوی روزانه درباره‌ی نوشتن (2)
  • لینک های خوب (20)
  • مجلۀ عشق نوشتن (2)
  • محتواتیم (1)
  • محتواگران (1)
  • مدرسه نویسندگی (6)
  • مدیریت پروژه (1)
  • مسترکلاس نویسندگی (7)
  • مصاحبه (8)
  • مصاحبه با علی اکبر قزوینی (3)
  • معرفی کتاب (12)
  • مقالات گروهی (1)
  • مقالۀ هفته (5)
  • مهارت های نویسندگی (188)
  • مواد خام برای تولید محتوا و جستارنویسی (1)
  • مواد خام تولید محتوا و جستارنویسی (1)
  • موفقیت (22)
  • مونولوگ‌های شکسته (5)
  • نامه (10)
  • نامه ها (3)
  • نامه‌های شاهین کلانتری (1)
  • نانومحتوا (1)
  • نثرهای یومیه (31)
  • نخستین سطرها (1)
  • نسیم نیکلاس طالب (3)
  • نظرت برگزیدۀ هفته (3)
  • نقل قول (156)
  • نکته‌ها و تکه‌ها (1)
  • نگرش (3)
  • نمایشنامه‌نویسی (3)
  • نوشتار پولساز (1)
  • نوشتن TV (6)
  • نوشتن کتاب (4)
  • نوشته‌های شما (1)
  • نویسندگی آنلاین (23)
  • نویسندگی استراتژیک (1)
  • نویسندگی خلاق (8)
  • نویسندگی کودک و نوجوان (1)
  • نویسندگی مثبت نگر (3)
  • هر روز یک دفتر شعر (4)
  • هزار و یک ایده (124)
  • همۀ کتاب‌های نویسندگی (2)
  • هوش کلامی (5)
  • وبلاگ نویسی (75)
  • وبینار اهل نوشتن (1)
  • وبینار زبان‌آور (26)
  • ولاگ (8)
  • ویدیو (20)
  • یادداشت روز (85)
  • یادگیری (43)
  • یک کار تازه (2)
  • یوتیوب آموزش نویسندگی (1)
© ۱۳۹۴-۱۴۰۱ | این وب‌سایت برای شاهین کلانتری است. | طراحی و پشتیبانی: سعید قائدی