چرا دست زیاد است؟

ایده‌ای به ذهنت می‌رسد، یا بهتر بگویم جرقه‌ای، گُر می‌گیری و دلت می‌خواهد ارشمیدس‌وار جار بزنی: یافتم! یافتم!

سریع توی ذهنت هزار تا خیال می‌بافی از آیندۀ ایده‌ات و سودها و رابطه‌ها و دستاوردهای عجیبی و غریبی که در پی دارد.

برای اینکه اولین قدم را برداشته باشی، می‌نشینی پای گوگل و شروع می‌کنی به سرچ کردن نام دامنه و دل‌دل می‌کنی که قبلاً نپریده باشد.

بعد به این نتیجه می‌رسی که سرچ کنی ببینی بقیه درباره ایدۀ تو کاری کرده‌اند یا نه، علیرغم تصورت می‌بینی خیلی کارها شده، صفحه پشت صفحه باز می‌کنی و گرم پرسه‌زدن می‌شوی.

مانند همیشه، دور نیست، یکی از آن بهانه‌ها که عبارت است از ناامیدی تو به خاطر اینکه چرا انقدر دست زیاد است.

البته تو انقدر به استعداد و توان خودت ایمان داری که فکر می‌کنی در اجرای ایده از همه سرتری و خوش‌ذوق‌تر، اما صدای آزاردهنده‌ای درون تو می‌گوید دست زیاد است؛ و تو اصلاً دوست نداری دستت را بخلی جایی که دست‌های زیادی خلیده. بعد هم هزار قصه می‌بافی، مثلاً این نقل‌قول نادر ابراهیمی را برای خودت زمزمه می‌کنی: احساس رقابت احساس حقارت است و الخ.

دوست داری بکر باشی و بی‌رقیب؛ اما ته دلت می‌دانی این هم یکی از بهانه‌های همیشگی از برای گریز از عمل.

نتیجه:

اگر می‌خواهی متمایز شوی، نگرانی از زیاد بودن دست‌ها در هر کاری می‌تواند مثل سم مهلک عمل کند و روزبه‌روز بین افکار و اعمال تو فاصله بیشتری بیندازد، به‌مرور تبدیل به آدم می‌شوی که دست دوخته به دستاوردهای دیگران و مدام امروز و فردا می‌کند و رو به تباهی می‌رود.

خیالت را راحت کنم، دست همیشه زیاد است، اصلاً تمام سعی تو باید این باشد که توی شلوغی دست‌ها متمایز بشوی و متمایز بمانی. تو سعی کن از تمام انگشت‌هایت بهرۀ بیشتری ببری!

دریافت کتاب قدرت نوشتنتنها راه نویسنده شدنکانال مهارت های نویسندگی در تلگرام

8 پاسخ

  1. سلام. وقتتون بخیر. این ایده دست زیاد بودن همیشه جلوی شروع من رو گرفته. و این که خوب چرا مخاطب باید مطالب کسی که ده سال است می نویسد و خبره شده را رها کند و مطالب من تازه کار را بخواند. به قول خودتان آب را باید از سرچشمه خورد….
    یه چیز دیگه که می خواستم بگم اینه که دیروز در دوره ی پرکاری و پول سازی ثبت نام کردم. از دوره عقبم اما دارم روزانه پیش میام. به نظر عالی میرسه.
    و یه سوال هم دارم. من اگر بخوان در زمینه ی خودشناسی و خودشکوفایی تولید محتوا بکنم شما چه کتاب هایی رو معرفی می کنید؟ هرچه بیشتر بهتر.
    ممنونم از راهنمایی هاتون.

    1. درود زهرا جان
      خوشحالم که در این دوره هستی.
      من حتماً تو اواخر دوره یه لیست کامل کتاب‌های خوب رو بهتون میدم.
      اینجا هم میتونی با کتاب‌های زیادی آشنا بشی:
      معرفی کتاب

  2. سلام شاهین جان
    باری دست زیاد است اما چرا از میان تمام کسانی که کار مثلا تولید محتوا انجام میدهند یک نفر میشود محمدرضا شعبانعلی یا یک نفر میشود شاهین کلانتری؟
    تصورم براین است که هر کسی اگر در ابتدا سعی کند خودش باشد حرفش بیشتر بر دلها مینشیند.
    و مورد بعدی اینکه هیچ وقت استراتژی اقیانوس آبی را نباید فراموش کرد از جاهایی که همه تجمع کرده اند باید دوری جست و بدنبال فضا های جدید رفت .
    امیدوارم بیشتر در این مورد صحبت کنی.

  3. شاهین هر وقت یکی از دوستام با یه ایده جدید میپره جلوم و شروع میکنه با آب و تاب مطرح کردن، با کمال لذت تا آخرش رو گوش میدم بعد با یه خنده رندانه ازش میپرسم همینی که میگی رو گوگل کردی؟(یَک حس کیفورِ باحالی بهم دست میده اون لحظه😍)
    بنده خدا سرچ که میکنه میبینه یه عده تو این ژانر بازنشست هم شدن!

    1. داداش گلم !
      ضدحال زدن و سرکار گذاشتن ملت خیلی حال میده !!
      منم ید طولائی در این باره دارم … رزوممو بگم کف میکنی 😂
      ولی گناه دارن دوستات
      انقدر خبیث نباش جانِ برادر …
      آقا باش
      آقااااا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *