بهترین لینک‌های هفته

بهترین لینک‌های هفته | آخرین قسمت

این لینک‌ها گزیده‌ای از مطالبی هستند که طی هفته در فضای محتوای فارسی مطالعه کرده‌ام.

اگر به توسعۀ فردی، یادگیری، مطالعه، نویسندگی و تولید محتوا علاقه‌مند باشید این مطالب برای شما مفید خواهند بود.

یادداشتی برای جمع‌بندی این ستون (97.8.11):

اکنون حدود یکسال است که از انتشار هفتگی و منظم بهترین لینک‌های هفته می‌گذرد. طی همین مدت کوتاه این ستون باعث شد تا بسیاری از دوستان ضمن آشنایی با یکدیگر شبکه‌ای از ارتباطات سازنده و خلاق را ایجاد کنند. نکتۀ مثبت این ستون برای من این بود که پس از آن دوستان دیگری نیز برای انتشار هفتگی لینک‌های منتخب ترغیب شدند و حس می‌کنم تا حدی به هدفم نزدیک شدم: ارتقای فرهنگ اشتراک‌گذاریِ محتوای خوب.

به گمانم این صفحه می‌تواند کماکان منشا ایجاد ارتباطات سازنده و آشنایی مخاطبان با بهترین‌های وب فارسی باشد. چون مطالب گلچین شده بدون تاریخ مصرف هستند و محتوای سبز محسوب می‌شوند.

به روز رسانی این صفحه به این علت متوقف می‌شود تا ذهنم را مجبور کنم تا به روش‌های تازه‌‌تری برای ارتقای فرهنگ اشتراک‌گذاری بیندیشد.

تا حرکت بعدی، صفحۀ بهترین کلمات قصار در روزهای پنجشنبه به عنوان ستون هفتگی سایت به روز خواهد شد.

هفته 41:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

میم مثل «موفقیت‌های کوچک»

 “هر چه اعضای کانال «موفقیت‌های کوچک» بیشتر شود به این معنی است است که وقتی یک موفقیت کوچک در کشور شکل می گیرد احتمال تبدیل آن به یک موفقیت بزرگ بیشتر خواهد بود. خیلی باید افسوس بخوریم که…”

یک پیشنهاد خطرناک؛ “خودت را بشناس!”

“مشکل این است که: اگر ما تغییر کنیم در حالی که تصویری که از خودمان داریم همانطور ثابت باقی بماند، آنوقت شکاف بسیار عمیقی بین آنچه که هستیم و آنچه که «فکر» می‌کنیم هستیم به وجود می‌آید؛ و این وضعیت منجر به ناسازگاری می‌شود…”

مهارتی که هر روز بیشتر، به اهمیت آن پی می‌برم: مهارتِ ندیدن و نشنیدن

“هر زمان که کار جدیدی را شروع می‌کنیم که به واسطه‌ی آن، قدم در سرزمین‌های جدیدی می‌گذاریم که ما را در معرض تجربه‌های جدیدی قرار می‌دهد…”

 

⇐خواندن و نوشتن |وبلاگ‌نویسی :

آنچه باید در مورد استعاره بدانید

 “استعاره‌ها سحر و جادوی نوشتن‌اند. به نویسنده اجازه می‌دهند تا یک رابطۀ خیال‌انگیز بین دو پدیده‌ای که شاید هیچ ربطی هم به هم نداشته باشند ایجاد کنند.”

بایدها و نبایدها در نوشتن یک کتاب/ توصیه‌های نویسندگان مشهور

 “نویسنده‌های زمان معاصر ابزاری کمکی برای جستجوی نوشته‌ها و افکار دیگران به نام اینترنت دارند که به عقیده بسیاری از نویسندگان مشهور زمان معاصر ابزاری است دشمن آنهاست.”

کتاب‌ها رو تموم نکن! و اصلن عذاب وجدان نداشته باش. این هم دلیلش:

 “بهت توصیه می‌کنم در مورد کتاب‌هایی که تموم نکردی یا کتاب‌هایی که خریدی و اصلن بهش نگاهی هم ننداختی، احساس گناه نداشته باشی.”

 

⇐استراتژی، تولید و بازاریابی محتوا |دیجیتال مارکتینگ و کپی رایتینگ:

دقیقا چند وبلاگ در دنیای پنهاور وب وجود دارد؟

 “دنیای وبلاگ‌ها واقعا دنیای بزرگی است. حالا اگر بخواهم به این فکر کنم که چطور می‌توان یک وبلاگ را از بین دیگر وبلاگ‌ها متمایز کرد و به مقام برتر رساند، به خودم یادآوری می‌کنم متمایز بودن در این دنیای غول‌‌آسا مسلما کار چندان راحتی هم نیست.”

۲۳ توصیه در کپی رایتینگ برای الگو برداری از کپی رایترهای مشهور دنیا

 “بهترین کپی رایترها، جستجو گرهای حرفه ای و عالی هستند .و John Caples به من توصیه کرد که باید ۷ برابر اطلاعاتی که حس میکنم در نهایت نیاز دارم و ممکن است از آنها استفاده کنم باید اطلاعات جمع آوری کنم.”

شیرجه در اقیانوس مفاهیم کپی رایتینگ از زبان یک تبلیغ نویس

 “برای عموم مردم کپی رایتینگ یا تبلیغ نویسی همیشه دنیای پر رمز و رازی بوده است که هیچوقت به طور واقعی مفاهیم آن را درک نکردند…”

هفته 40:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

دنبال استعداد و توانایی‌ات برو، نه دنبال اشتیاقت

 “اگر هنوز به دنبال شور و اشتیاقت هستی. باید بگویم راه را اشتباه می‌روی. بگذار راحت بگویم اگر هنوز به دنبال چیزی هستی که شوق داری اصلا شوق آتشین. یعنی به هیچی نرسیده‌ای.”

گاهی نگرانیم

“وقتی یک موضوع را انکار می کنیم باعث می شود تا نتوانیم دقیق به آن نگاه کنیم. متوجه نخواهیم شد تا از کجا قوت می گیرد و اجزای آن چیست و در نتیجه نمی توانیم برای چیزی که نمی بینیم و درست درکش نمی کنیم راه حلی پیدا کنیم.”

نه گفتن اصولی (یادگیری یکی از کاربردترین مهارت ها + تمرین)

“خیلی واضح است که نه گفتن به معنی این است که درخواست فرد دیگری را بنا به دلایلی رد می کنیم. این رد کردن یکی از حقوق هر کسی است و نباید راحت از آن بگذرد.”

 

⇐خواندن و نوشتن |وبلاگ‌نویسی :

کتابخوانی یا وبخوانی ؟ کدام بهتر است ؟

 “وقتی به‌راحتی آب خوردن و با فشار دادن یک دکمه، میلیون‌ها صفحه مرتبط با آنچه در نظر داریم، در مقابل ما ظاهر می‌شود، چه نیازی به هزینه کردن بیشتر و خرید انواع مختلف کتاب و مطالعه آن‌هاست؟”

اهمیت بازنویسی متن از زبان کارل پوپر

 “کارل پوپر تعریف می‌کند که به تشویق یکی از دوستانش، مشغول به نوشتن کتاب شد. چون کتاب نویسی را با راه و رویکرد خود، سازگار نمی‌دانست. همچنین مطمئن نبود آنچه که موردِعلاقه‌ی او است برای دیگران نیز خواستنی باشد.”

هدف استعاره چیست؟

 “استعاره می‌خواهد مفاهیم را ساده کند پس اگر در مکالمات روزمره از آن استفاده می‌کنیم باید طوری از آن بهره بگیریم که نیاز به توضیح بیشتر نباشد.”

 

⇐استراتژی، تولید و بازاریابی محتوا |دیجیتال مارکتینگ و کپی رایتینگ:

چرا فونت؟ چرا ایران یکان؟

 “هر فونتی برای خودش یک شخصیت منحصر به فرد دارد و دارای ویژگی‌هایی متمایز است. مزایای انتخاب یک فونت مناسب، به خصوص در وبلاگ‌ها جلوه پیدا می‌کند.”

♦ بازاریابی محتوایی؛1- تاریخچه

 “بازاریابی محتوایی تولید و توزیع محتوا در قالب های چندگانه است به منظور جذب و دستیابی به مشتریان.”

موتورهای جستجو چگونه کار می‌کنند؟

 “همۀ ما از موتورهای جستجو انتظار داریم که هنگام جستجوی یک عبارت خاص، بهترین و مرتبط‌ترین نتایج را به ما نمایش دهند.”

هفته 39:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

چگونه یک کار را برای ۱۰۰ روز متوالی انجام دهیم؟ (راهنمای تغییر در سه هزار و پنجاه کلمه)

 “خیلی چیزهایی که مطلوب می‌دونیم واقعا برامون مطلوب نیستن، صرفا یک تصویر ذهنی خوشگل و توهمی ازشون داریم و یا عاشق بخش کوچیکی از واقعیت اون کار هستیم.”

اعتیاد به شبکه‌های اجتماعی؟ چند راه حل من درآوردی برای مقابله با آن

“اینستاگرام ویژگی استوری (Story) را به مجموعه امکانات خود اضافه می‌کند تا ما هر روز به آن سر بزنیم.

چون محتوای استوری برخلاف پست ها بعد از چند ساعت حذف می‌شود و اگر ما یک روز به اینستاگرام سر نزنیم چند استوری را از دست دادیم.”

دچار توهم تخم مرغ و مرغداری نشویم! اغلب ناراحتی‌ها و حسرت‌های ما به همین توهم مربوط است!

“اگر آن تخم مرغ را ندزدیده بودی، تبدیل به مرغ می‌شد، آن مرغ ده‌ها تخم می‌گذاشت و همه آن تخم‌ها تبدیل به مرغ می‌شدند و من بعد از ۵ سال‌ باید هزاران مرغ می‌داشتم! باید پول آن هزاران مرغ را به من بدهکاری!”

 

⇐خواندن و نوشتن |وبلاگ‌نویسی :

بزرگ شدن در خانه پر از کتاب عامل عمده افزایش سواد و استعداد ریاضی در آینده است

 “بر اساس نتایج یک تحقیق جدید، بزرگ شدن در یک خانه پر از کتاب تاثیر عمده‌ای بر میزان سواد در آینده کودک خواهد داشت، اما این کتابخانه باید حداقل ۸۰ کتاب داشته باشد تا تاثیرگذار باشد.”

نویسندگان اخراجی

 “اما این حقیقت وجود دارد که شخصیت‌های ادبی برجسته‌ای هم هستند که به دلایلی مدرسه را نیمه کاره رها کرده‌اند یا بیرون انداخته شده‌اند. شاید در مورد بعضی از آن‌ها هم شنیده باشید: مارک تواین، جک لندن، ویلیام فاکنر، هارپر لی، اسکات فیتزجرالد و …”

اهمیت استعاره برای نویسنده ها

 “استعاره ها علاوه بر اینکه تصاویر آشنا می سازند به درک آنچه نویسنده می گوید هم کمک می کنند. استعاره ها به همین ترتیب به انتقال مفهوم متن و منظور نویسنده کمک می کنند. آن ها از تصاویر و پدیده هایی که قبلاً خوب درک شده و خواننده با آن آشناست کمک می گیرند و مفهومی جدید می سازند.”

 

⇐استراتژی، تولید و بازاریابی محتوا |دیجیتال مارکتینگ و کپی رایتینگ:

محتوای نوشتاری جذاب دیگر کافی نیست، محتوای گره‌گشا تولید کنیم!

 “مایه محتوا همان چیزی است که محتوا برای آن خلق شده است و آن چیزی نیست جز اطلاعات، آگاهی و دانش که محتوای نوشتاری کنونی از آن بی‌بهره است. همانطور که می‌دانید محتوای کپی، تکراری، بی‌مایه و بی‌ارزش دنیای دیجیتال را اشباع کرده است و آن چه کیمیا شده، محتوای ارزشمند و با مایه است.”

 لطفا ته سیگار خود را خاموش کنید

 “به افراد تیم خود آموزش دهید کار را درست انجام دهند. مهم نیست فرد در چه جایگاهی از یک تیم قرار دارد. نصف و نیمه انجام دادن کار یا انجام دادن کار به شکل غیر مسئولانه کارساز نیست. این فرهنگ را به افراد آموزش دهید که حتی اگر سیگار می‌کشند فرهنگ سیگار کشیدن داشته باشند.”

چرا تولید محتوای طولانی بهتر است ؟ + (۷ راهکار تولید محتوای طولانی جذاب)

 “شاید شما هم بارها و بارها در زمان تولید محتوای وبلاگ گول این موضوع را خورده باشید که به خاطر بی توجهی مخاطب و کم حوصله بودن آنها بهتر است محتوای کوتاه ۲۰۰-۳۰۰ کلمه تولید کنیم و منتشر کنیم تا شاید بتوانیم مخاطب را جذب کنیم و برای توجیه خودمان هم به سراغ سایت های موفقی می رویم که استراتژی محتوایی شان همین انتشار محتواهای کوتاه روزانه است و بسیار هم موفق و مشهور هستند. مثل ست گادین.”

هفته 38:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

تلۀ بهانه‌های منطقی

 “ما با رسیدن به احساس نامطلوب شروع به سؤال پرسیدن از خودمان می‌کنیم و خیلی وقت‌ها تنها راه نجات ما همین گفتگوهای درونی است.”

مقصد نهایی یا هدف واقعی‌مان از انجام کارها چیست؟

“خصلت عجیبی که ما آدم‌ها داریم و من هنوز اسم باکلاسش را بلد نیستم این است که می‌نشینیم پای صحبت کسی، کتابی می‌خوانیم، فیلمی می‌بینیم، وبلاگی می‌خوانیم و بیشتر از آنکه درگیر حرفهای گوینده و صاحب‌سخن باشیم غرق در افکار خودمان هستیم.”

ضرورت پرداختن به رشد و توسعه فردی در شرایط امروز کشور

“خیلی دور از ذهن است بار دیگر مردم، سازمان‌ها و کسب‌وکارها مثل قبل بریزوبپاش کنند و هر هزینه درست و نادرستی را بدون بررسی انجام دهند…”

 

⇐خواندن و نوشتن |وبلاگ‌نویسی :

چرا از نوشتن می‌ترسم؟

 “از نوشتن می‌ترسم، از انگشتان دستم، از وقتی که قلم به دست می‌گیرم یا زمانی که مثل الان روی صفحه کلید آن‌ها را به حرکت درمی‌آورم از اشتیاقی که از جایی پنهان به دستانم منتقل می‌شود و آنقدر قوی است که انگار می‌خواهد تا آخر دنیا بنویسد.”

چگونه با جزئیات بنویسیم؟

 “با نوشتن توصیف خوب و با جزئیات به خواننده اجازه می‌دهیم آن‌طور که می‌خواهد در ذهن خودش تصاویر زیبا بسازد.”

در نوشتن ” اثر دیدرو” جاریست

 “با نوشتن اول از همه ناهماهنگی‌ها رو متوجه می‌شوی…”

 

⇐استراتژی، تولید و بازاریابی محتوا |دیجیتال مارکتینگ و کپی رایتینگ:

نکات زیرپوستی دربارۀ اینستاگرام برای استفادۀ کاربران فارسی‌زبان

 “اینفلوئنسرمارکتینگ در اینستاگرام راهی فوق‌العاده تأثیرگذار برای رشد کسب‌و‌کارهاست؛ اما نه همۀ کسب‌و‌کارها. به کمک اینفلوئنسرمارکتینگ خود می‌توانید با استفاده از روشی خلاقانه، آگاهی از کسب‌و‌کار و دنبال‌کنندگان خود را به‌سرعت گسترش دهید؛ چون با اینفلوئنسرمارکتینگ در اینستاگرام به‌خوبی می‌توانید از قدرت بازاریابی دهان‌به‌دهان بهره ببرید.”

چگونه به کمک تقویم محتوا می توانیم محتوای بیشتر و با کیفیت تر تولید کنیم و بفروشیم؟ ( معرفی ۳ ابزار مشهور در ساخت تقویم محتوا )

 “خسته اید ؟ زندگی‌ تان دچار بی‌نظمی‌ شده است؟ شب‌ها مجبور هستید تا دیروقت بنویسید. از آن طرف، صبح‌ها هم باید زود بیدار بشوید چون کلی پروژه انجام‌نشده روی دست‌تان مانده است.”

شرایط سخت اقتصادی و دیجیتال مارکتینگ

 “در این ویدئو که در دبی برای شما تهیه کرده ام به ابزاری اشاره می کنم که می تواند در شرایط سخت اقتصادی که مشکل امروز اکثر شرکت ها می باشد، کارآمد باشد و در جهت افزایش فروش به ما کمک کند…”

هفته 37:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

انتظارها مشخص است؛ اما انتخاب با شماست

 “شما در برابر انتظارهای از پیش تعیین شده، سه گزینه بیشتر ندارید…”

هنر در دسترس نبودن

“به لطف ارتباطات دیجیتال و شبکه‌های اجتماعی و به قول جیسون سلک، هر یک از ما حداقل ۵ ساعت نسبت به ۱۰ سال پیش خود بیشتر در دسترس هستیم.”

قهرمان عصر چک‌لیست‌ها – نکته کوچکی که بدون آن چک‌لیست‌ها بیهوده هستند

“چک‌لیست‌ها به دلیل تصوری که از آن‌ها داریم، به نظر بسیار حوصله‌سر بر هستند و با تصور ما از قهرمان بودن هم در تضاد هستند. اما بر خلاف این تصورات، چک‌لیست‌ها نتایج را به شدت بهبود می‌بخشند.”

 

⇐خواندن و نوشتن |وبلاگ‌نویسی :

چطور جملات بی‌نقص بنویسیم؟

 “هر نویسنده‌ای در بازی جملات حضور دارد. جمله وجه مشترک نوشتن است، زمین مشترکی که همه نویسندگان بر آن راه می‌روند. یک شاعر جمله می‌نویسد و یک نویسنده گمنام هم همینطور. جمله یک ماده مرکزی است، عنصری که باید درست باشد، وگرنه هیچ چیز درست نخواهد بود.”

گزین‌گویه، کوتاه‌ترین فُرمِ جُستار

 “یک گزین‌گویه یک حقیقتِ قطعی نیست، بلکه نوعی آزمون است‌ (با همان معنایِ حقیقیِ جستار)ـ گزاره‌ای که شما به‌کارش می‌گیرید، تا با موضوعی مواجه شوید و تصمیم بگیرید که با آن موافق هستید یا نه.”

 در کتاب‌خوانی پایمان را توی کفش پاشنه‌بلند دیگران نکنیم!

 “عدم محدودیت و آزادی کامل،‌ مثل گیر کردن در وسط یک کویر بسیار بزرگ است. شما نمی‌توانید تمرکز کنید و روی یک مسیر قدم بگذارید،‌در عوض می‌توانید تا دلتان می‌خواهد مسیر عوض کنید! کسی هم کاری به کار شما ندارد.”

 

⇐استراتژی، تولید و بازاریابی محتوا |دیجیتال مارکتینگ و کپی رایتینگ:

چرا سایت باربری را برای تولید محتوا انتخاب کردم؟

 “اگر عشق باشه، عشق از سئو هم بالاتره. مطمئن باشید اگر با عشق و علاقه و تمام وجود یک محتوا تهیه کنید چنان رتبه‌ی در گوگل می‌گیره که هیچ سئوکاری با یک میلیون بک‌لینک هم نمی‌تونه جایگاه شما را تصاحب کنه…”

پادکست بازاریابی محتوا | مهرزاد خسروی

 ” …جایی که در آن سعی دارم با به اشتراک گذاشتن آموخته‌های خود درباره بازاریابی، به صاحبان کسب‌وکار و افراد علاقمند این حوزه کمک کنم، تا بتوانیم خود و کسب‌‌وکارمان را تبدیل به رسانه کنیم… ”

چگونه به « ترس از شکست » در تولید محتوا غلبه کنیم ؟ ( قدم به قدم برای تجربه یک شکست شیرین!)

 “برداشتن قدم اول و شروع تولید محتوا و نویسندگی هم اصلا کار آسانی نیست و خصوصا اگر ما بخواهیم کار ثابت مان را رها کنیم و به صورت فریلنسر کار تولید محتوا را انجام دهیم یا حتی اگر حرفه ای هستیم و می خواهیم پروژه ای بزرگ را قرارداد ببندیم که تا به حال در این سطح کار نکرده ایم قطعا در تصمیم گیری دچار فلج فکری « ترس از شکست » می شویم و ممکن است قهرمان شدن در دنیای تولید محتوا را برای همیشه از دست بدهیم.”

هفته 36:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

نقش کمیت در کنار کیفیت؛ درباره شکست استارت آپ ها و ناکامی‌های دیگر

 “مسیر پیشرفت و موفقیت، مسیر بی‌رحمی است. پاره‌وقت‌ها در آن، هر چقدر هم هوشمند یا نابغه باشند، زیر دست و پای آن‌ها که تمام وقت خود را روی هدف‌شان گذاشته‌اند، تکه تکه می‌شوند و از ادامه‌ی مسیر باز می‌مانند.”

چرا امیدوارم؟ / نگاهی کوتاه به تاریخ کوتاه توسعه ما و اینکه امروز کجا ایستاده‌ایم

“کتابی مانند Factfulness نشان می‌دهد که دنیا به‌طور کلی به ‌جای بهتری تبدیل ‌شده است و از ته دل بر این باورم که ایران‌ هم در طول صدسال اخیر به ‌جای بهتری برای زندگی تبدیل ‌شده است. هرگز نفهمیدم کسانی که نوستالژی روزهای گذشته را دارند دقیقا از کدام تکه خوش گذشته روایت می‌کنند.”

چگونه معلم های خوبی باشیم؟

“یکی از مهارت‌های دیگر معلم خوب این است که اقرار کند در بسیاری از مسائل زندگی ناآگاه است و اطلاعی ندارد. درست است که به نظر می‌آید، قدرتش به زیر کشیده ‌شده اما درواقع فضایی بر اساس حسن نیت و آسودگی ایجاد می‌کند که باعث آرامش آموزنده است.”

 

⇐خواندن و نوشتن |وبلاگ‌نویسی :

نوشتن کتاب با یادداشت‌های روزانه

 “نویسنده‌ای که می‌خواهد با استفاده از یادداشت‌های روزانه کتابی بنویسد، آگاه‌تر زندگی می‌کند و تلاش می‌کند وقایع مهم زندگی را به تصویر کلمات درآورد.”

چرا هر روز می‌نویسم ؟

 “اولین مزیت نوشتن روزانه این است که باعث تقویت مهارت نگارشی ما می‌شود. همین یک مهارت می‌تواند در موقعیت‌های مختلف یک مزیت رقابتی مهم برایمان محسوب شود.”

۶ نکته برای تقویت نوشته‌های شما

 “اغلب نویسنده‌ها برای نوشته‌ها خود، به‌خصوص اگر کتاب، داستان، رمان یا حتی پست وبلاگ باشد زمان صرف می‌کنند و نسخۀ دوم، سوم یا چهارم آن را در معرض دید قرار می‌دهند.”

 

⇐استراتژی، تولید و بازاریابی محتوا |دیجیتال مارکتینگ و کپی رایتینگ:

سئو کپی رایتینگ چیست و آیا برای سایت شما مهم است؟

 “خبر خوب این است که سئو کپی رایتینگ می تواند یک فرصت بزرگ برای شما باشد! خب بالاخره همانطور که Seth Godin گفته است: بهترین سئو، محتوای عالی است.

بازاریابی محتوا یا بازارنیابی بی محتوا؟

 ” قرار است ما به کمک محتوا زندگی دیگران را غنا بخشیم. اما اغلب با تولید محتوایی ضعیف و نا شایسته وقت آنها را می کشیم. ”

استراتژی محتوا، از آغاز تا انجام

 “عصارۀ وجودی فضای دیجیتال «محتوا» است. هر چیزی که در فضای دیجیتال دریافت می‌کنیم، می‌شنویم، می‌بینیم و لمس می‌کنیم و تقریبا هر چیزی که شاید اساسا به صورت داده‌های دیجیتال دریافتش نمی‌کنیم از جنس محتواست. حتی یک صفحۀ خالی و سفید در وب هم حاوی کدهای فراوانی است. محتوای دیجیتال سراسر زندگی ما را درنوریده است و طبیعتا فرصت‌های بسیار زیادی با خودش به همراه آورد‌ه‌است.”

 

هفته 35:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

«علاقه‌ات را پیدا کن» توصیۀ مزخرفی است!

 “احمقانه است اگر فکر کنید علایق چیزهایی‌اند که کاملاً شکل‌گرفته پیدا می‌شوند و کار شما این است که برای یافتنشان دور دنیا را بگردید”

معجزه سحرخیزی: بیداری در ساعت پنج صبح

“یکی از عادت‌هایی که زندگی من را تغییر داد و باعث شد عادت‌های مثبت زیادی به دست آورم این بود که:

صبح‌ها‌ ساعت پنج با اشتیاق از خواب بیدار می‌شدم و همین یک عادت به عنوان ستون فقرات تغییرات مثبت در زندگی من عمل کرد.”

توصیه مالکوم گلدول به کارآفرینان: تک بعدی نباشید

“هرچه پیرتر می شوم، بیشتر قدر زمان را می دانم. اگر برای تولید اثری خلاقانه عجله کنید، مطمئن باشید که نمی توانید تمام انتظارات را برآورده کنید. هرچه بیشتر فکر کنید، زندگی تان بهتر می شود و اثر بسیار بهتری را خلق خواهید کرد، بنابراین آن چیزی که روی آن کار می کنم، در این فرصت تعلل کردن از سوی من فرصت پیدا می کند تا قدری نفس بکشد و پخته تر شود.”

 

⇐خواندن و نوشتن |وبلاگ‌نویسی :

معرفی و تحلیل بهترین سایت‌های نویسندگی و تولید محتوا در دنیا

 “به‌عنوان یک روزنامه‌نگار، تعیین ضرب‌الاجل برای من نقشی حیاتی دارد. به تجربه می‌دانم اگر زمان پایان کار و محدوده‌ای برای کار کردن مشخص نکنم، هیچ‌وقت نمی‌توانم به بهترین شکل کار را انجام دهم.”

چطور جستار شخصی بنویسیم؟

 “یک جستار شخصی خوب اغلب زاده کنجکاوی نویسنده درباره چیزی است که درست نفهمیده یا نمی‌داند. جستار فرمی برای پویش در ایده‌هاست، برای جستجو و تلاش برای درک چیزی که از ما فرار می‌کند.”

کتاب چیز خطرناکی است!

 “کتاب خواندن فقط بازی و سرگرمی نیست که فقط در اوقات بیکاری به آن رجوع کنیم. کتاب تنها راه افزایش سطح زندگی ماست پس بنابراین نباید فقط برای اوقات فراغت باشد.”

 

⇐استراتژی، تولید و بازاریابی محتوا |دیجیتال مارکتینگ و کپی رایتینگ:

آیا هوش مصنوعی می تواند جایگزین کپی رایترها در دیجیتال مارکتینگ شود؟

 “زبان انسان ها پر از پیچیدگی، ظرافت و خصوصیات اخلاقی است. همین موارد است که باعث می شود زبان انسان ها زیبا و منحصر به فرد گردد. به طور خلاصه نویسندگان برتر را نمی توان با هوش منصوعی جایگزین کرد.”

چگونه تولید محتوا در کسب و کار شما تاثیر میگذارد؟

 “بیش از ۷۰ درصد مخاطبان شما حداکثر دو ساعت در روز برای خواندن و دیدن محتوا زمان دارند و شما باید بتوانید آن‌چنان چشم‌گیر و ارزشمند باشید که در رقابت با سایر محتواها انتخاب شوید و شانس دیده شدن داشته باشید.”

لینک سازی در ویکی پدیا

 “حال احساس مسئولیت در قبال ویکی پدیا یعنی چه؟

یعنی به هدف ویکی پدیا احترام بگذارید. ویکی پدیا یک دانشنامه آزاد است و هرکسی حق دخالت در مطالب و ویرایش آنها را دارد.”

 

هفته 34:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

دشواری‌های رابطه‌ی چهارلایه‌ای

 “اگر دستاوردهای رابطه بیشتر از دردسرهایش باشد، یا دشواری‌های ترک رابطه از دشواری‌های تحمل رابطه بیشتر باشد، ممکن است طرفین تصمیم بگیرند کمی به خواسته‌های یکدیگر نزدیک شوند.”

چرا باید با آدم‌های مختلف حرف بزنیم؟ معجزه‌ای به اسم «گفت‌وگو»

“حرف‌زدن خیلی سخت است. خیلی سخت‌تر از آن چیزی که بخواهید فکرش را بکنید. یکی از سخت‌ترین کارهای زندگی همین حرف‌زدن است. این‌قدر سخت است که من هم ترجیح می‌دهم به‌جای ضبط‌کردن صدا و تولید پادکست، بلاگ‌نویس باشم و بنویسم.”

تهدید بیکار شدن

“آیا میتوان کسب و کار را چنان ایمن کرد که چنین وضعی پیش نیاید؟ آیا میتوان کاری یافت که از این فراز و فرودها دور باشد؟ خلاصه آیا امنیت شغلی ۱۰۰ درصدی وجود دارد؟ به نظرم پاسخ اینها به روشنی منفی است. پس چه باید کرد؟”

 

⇐خواندن و نوشتن |وبلاگ‌نویسی :

نوشتن کتاب: چگونه شروع کنیم؟

 “اگر کتاب‌های غیرفارسی یک‌بار نیاز به ترجمه دارند، عموماً کتاب‌های ایرانی نیاز به چندین بار ترجمه دارند. سخت نویسی مد بیخودی است که جای فهم و شعور نویسنده را گرفته است”

از چاله‌ی «شلخته‌نویسی» تا چاه «وسواسی‌نویسی» در نثر فارسی

 “نقطه‌مقابل کسانی که نثر شلخته دارند و بی‌اعتنا به نقش دستوری هر واژه و، مهم‌تر از آن، مفهوم دقیق هر واژه متونی می‌نویسند اغلب کژوکوژ و تأویل‌بردار و گاه سوءتفاهم‌زا، کسانی‌ نشسته‌اند که از شدتِ دقت در انتخاب واژه‌ها و ساختن جمله‌ها و حتا، در برخی موارد، کاربرد علائم نگارشی، به ورطه‌ی وسواسی‌نویسی می‌افتند.”

چرا باید بنویسیم؟

 “زندگی یک جادۀ پرپیچ‌وخم و دست‌انداز است. گاهی برای عبور از آن پاهایمان آسیب می‌بیند یا چرخ ماشین پنچر می‌شود و سرعتمان کم. وقتی می‌نویسیم همۀ چیزی را که در این مسیر حس کردیم، تلاش‌هایمان، سختی‌ها، شادی‌ها، نقاط زیبا و دلنشین، گردنه‌ها و سنگلاخ‌ها را مثل یک نقشۀ راه در اختیار دیگران قرار می‌دهیم.”

 

⇐استراتژی، تولید و بازاریابی محتوا |دیجیتال مارکتینگ و کپی رایتینگ:

۸ نکته برای سوژه یابی تولید محتوا

 “پست های قدیمی وبلاگتان که بیشتر از بقیه مورد توجه قرار گرفته می تواند منبع فوق العاده ای از منابع سرفصل های محتوایی باشد.”

تحقیقات بازاریابی محتوا در مورد مخاطب ایرانی چه می‌گوید؟

 “بیش از ۷۰ درصد مخاطبان شما حداکثر دو ساعت در روز برای خواندن و دیدن محتوا زمان دارند و شما باید بتوانید آن‌چنان چشم‌گیر و ارزشمند باشید که در رقابت با سایر محتواها انتخاب شوید و شانس دیده شدن داشته باشید.”

تولید محتوا راهکار بزرگان است، از آن‌ها بیاموزید

 “شرکت‌های میلیارد دلاری الهام بخش ما هستند؛ آن‌ها به ما ثابت می‌کنند که سقفی برای آرزوهایمان وجود ندارد. محدودیت‌ها را از سر را بر می‌دارند و به ما کمک می‌کنند به مرحله بالاتری از عظمت در کسب و کار دست پیدا کنیم.”

 

هفته 33:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

 در تحسین کُندی

“به بهانۀ عقب نماندن از قافله از روی دست هم تقلب می‌کنیم و چون فرصت نداریم خودمان ارزشی ایجاد کنیم، به شکل جماعت مردم درمی‌آییم.”

مفهوم و معیارهای موفقیت از نظر جامعه

“بسیاری از این افراد بعداز کسب موفقیتی که بر اساس نظرات و قضاوت‌های دیگران برای خودشان تعریف کرده‌اند، متوجه می‌شوند که مسیری که طی کرده‌اند و زحماتی در این راه متحمل شده‌اند، بیهوده بوده…”

 هنر چگونه به توسعه فردی کمک می‌کند؟

“برخلاف آنچه در ذهن ما حک شده، وقتی از هنر به‌عنوان ابزاری برای توسعۀ فردی حرف می‌زنیم هیچ اهمیتی ندارد که به‌صورت حرفه‌ای کار هنری انجام می‌دهیم یا نه. می‌خواهیم کارمان را عرضه کنیم یا نه.”

 

⇐خواندن و نوشتن |وبلاگ‌نویسی :

چطور مانند یک نویسنده کتاب بخوانیم؟

 “در خواندن مانند یک نویسنده، چشمان شما باید چیزی بیشتر از کلمه‌ها و جملات را ببیند. باید تمام متن را به دقت اشعه ایکس اسکن کند و لایه‌های زیرین آن را بکاود تا منبع و سرچشمۀ قدرتِ یک نوشته را پیدا کند.”

در بحران اقتصادی مردم چه نوع کتابی می‌خوانند؟

 “مردم از گرفتاری‌های اقتصادی به داستان‌های تخیلی و فانتزی پناه می‌برند و به نوعی ترجیح می‌دهند در انزوای خودشان از دنیای واقعی فاصله بگیرند.”

انگلیسی نوشتن برای مخاطب فارسی زبان

 “انگلیسی نوشتن برای مخاطبی که فارسی را بهتر از انگلیسی می‌فهمد اگر نگویم کار مزخرفی است حداقل حرفه‌ای نیست. ”

 

⇐استراتژی، تولید و بازاریابی محتوا |دیجیتال مارکتینگ و کپی رایتینگ:

چرا تولید محتوا همیشه مهم خواهد بود؟

“یکی از بهترین روش ها برای جذب مخاطبان واقعی تولید محتوا است. کاری که من تمام وقتم را رویش می گذارم و نتیجه اش را روز به روز با چشمانم می بینم.”

هزینه‌های یک کسب‌و‌کارِ محتوامحور چیست؟

“هزینه‌های یک کسب و کار محتوامحور پنهان است و به همین خاطر این پست را نوشتم که برای خودم و کسانی که قصد راه‌اندازی کسب و کار جدید را دارند این هزینه شفاف شوند و از پس پرده بیرون بیایند.”

اقتصاد تأثیر یا «محتوا چگونه ارزش‌آفرین می‌شود؟»

“در میان منابع رایگان «تأثیر» مهم‌ترین و کمیاب‌ترین منبع روزگار ماست. از سوی دیگر تأثیر زمانی انگیخته می‌شود که ما حاضر شویم «زمان» و «توجه» خویش را به یک پدیده اختصاص دهیم. اگر هزینه‌های تولید و توزیع محتوا را کم و ناچیز در نظر بگیریم، هم‌چنان کیفیت محتوا و در واقع ارتباطات محتوایی است که باعث می‌شوند ما ضمن تأثیرپذیری از محتوا، «لذت» و «اعتماد» را هم تجربه کنیم. این مفهوم اصلی اقتصاد تأثیر است.”

 

هفته 32:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

سرنوشت همه‌ی دیوارهای جهان

“دیوارسازها، با نگاه به سرنوشت تمام دیوارها، از چین تا برلین، به سادگی خواهند فهمید که سرنوشت همه‌ی دیوارهای جهان، تبدیل شدن به یک جاذبه‌ی توریستی است.”

♦ فرق خواندن و خواندن

 “خواندن یک ایرانى از سر نگرانی است و خواندن یک ژاپنی یا آلمانی از سر نیاز به دانستن و یا وسیله‌ای برای پرکردن اوقات فراغت. اصولاٌ داشتن استرس و مشغله ذهنی فراوان اجازه تمرکز بر خواندن یک متن طولانی و با آن ماندن را نمی‌دهد. حواس، پرت هزاران موضوع و مشکل می‌شود.”

 بهترین سؤال برای برقراری ارتباط

“بهترین سؤالی که می‌توانی از فرد مورد تأییدت بپرسی این است که به کدام نویسنده، کتاب‌ها، فیلم‌ها، یا داستان‌ها علاقمند است؟ نفرات اول زندگی‌اش چه کسانی هستند؟”

 

⇐خواندن و نوشتن |وبلاگ‌نویسی :

تخیل کسب‌وکار من است

 “تخیل مهم‌ترین و ارزشمندترین وسیله‌ای است که نویسنده و خواننده می‌توانند از آن استفاده کنند چراکه پنجره‌ای به دنیایی تازه باز می‌کند که در زندگی ممکن است هیچ‌وقت با آن مواجه نشود.”

روشی قدرتمند و موثر برای پیدا کردن دوباره ی شور و اشتیاق برای نوشتن

 “برای اینکه شور و اشتیاق خود را از دست ندهیم، یکی از بهترین محرک ها داشتن مخاطب می باشد اما زمانی می توانیم مخاطب داشته باشیم که محتوای برای انتشار داشته باشیم و حداقل صد پست نوشته باشیم…”

میان تیتر و دلیل استفاده ازآن در متن + سخنرانی تد درمورد نامه نگاری

 “یکی از روش‌های و راهکارهای افزایش خوانایی متن و کمک به مخاطب جهت تسلط بیشتر بر ساختار، موضوعات و نکات مطرح شده در آن، استفاده از میان تیتر است. ”

 

⇐استراتژی، تولید و بازاریابی محتوا |دیجیتال مارکتینگ و کپی رایتینگ:

۵۹ ایده تولید محتوا برای سایت یا وبلاگ

“هر کدام از ما که در کسب و کاری هستیم، برای اینکه بتوانیم موفق شویم و در کسب و کار خودمان زنده بمانیم لازم است هر روز حداقل نیم تا یک ساعت وقت بگذاریم و در مورد کسب و کار و صنعت تخصصی خودمان تحقیق کنیم و بخوانیم.”

مصرف‌کننده‌یِ محتوا همان مشتری نهایی نیست

“آیا حدس می‌زدید کسانی که محتوای شما را می‌خوانند و کامنت می‌گذارند اصلاً آن‌هایی نیستند که قرار است به شما پول بدهند؟”

۵ اشتباه جبران ناپذیر هنگام تولید محصول که باعث شکست می شود

“جای هیچ شک و تردیدی باقی نیست که اگر محصول آموزش خوبی تولید کنی می توانی علاوه بر بدست آوردن فروش خوب، اعتبار و شهرت نیز بدست بیاوری…”

 

هفته 31:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

چرا می گوییم “من کمالگرا هستم” ؟

“برخی از افراد هستند از اینکه بیماری جسمی ای مانند دیابت، فشار خون بالا و یا میگرن دارند، خوشحال به نظر می رسند و با حالت خاصی می گویند من دیابت دارم، کلسترول خون من بالاست، سردردهای من میگرنی است. این افراد از داشتن این بیماری و گفتگو در مورد آن پاداش می گیرند، توجه می خرند.”

زندگی خوب: “بهتر بودن، دشمن وضعیت فعلی است.”

 “انتخاب یعنی از دست دادن شادی. پس گاهی باید برای قادر به انتخاب نبودن سپاسگزار باشیم. “زندگی خوب” ممکن است در قدردانی از آنچه که در همین لحظه و الان داریم باشد، تمرکز روی آنچه که داریم در مقابل آنچه که نداریم.”

پنج چرا – از تایچی اونو، تا اریک ریس، و اکنون ما

“اگر به هنگام بروز یک مشکل، ۵ بار سوالِ چرا را بپرسیم، می‌توانیم از علت‌های سطحی که در اولین نشانه‌ها به چشم می آیند فاصله بگیریم، علت‌هایی که ممکن است ما را گمراه کنند.”

 

⇐خواندن و نوشتن |وبلاگ‌نویسی :

توییتر رشد فردی، راهی نو و متفاوت برای نوشتن در توییتر

 “چند باری سعی کردم نکات انگیزشی و حرف‌های مفید در توییتر بنویسم. اما مشتری نداشت. حلقه‌ای از یارانِ همراه و همدل نبود که توییت‌ها را ببیند و بخوانند و لایک کنند و بازنشر کنند و بال پرواز بدهند که به دست خریدارانش برسد. تا اینکه…”

مقایسه خود با وبلاگ نویسان دیگر ممنوع! + سخنرانی تد در مورد خود واقعی

 “آیا واقعاً مقایسه خودمان با دیگر وبلاگ نویسان و نویسندگان کار درستی است؟ آثار و نتایج منفی این کار چیست؟ آیا این کار می‌تواند نتایج مفیدی به همراه داشته باشد؟”

چرا همۀ ما به استعاره نیاز داریم؟

 “وقتی می‌گوییم: «در قلبم را به رویش بستم» از همان استعاره‌ای استفاده کرده‌ایم که توی ذهن ما بوده است؛ یعنی قلب را خانه‌ای در نظر گرفته‌ایم که کسی می‌تواند در آن ساکن شود یا بیرونش کنیم و در را به رویش ببندیم.”

 

⇐استراتژی، تولید و بازاریابی محتوا |دیجیتال مارکتینگ و کپی رایتینگ:

شما چند فالوور دارید؟!

” اگر بلاگر هستید، نویسنده هستید، یا به هر نوعی تولیدکننده ی محتوا هستید، خیلی به “تعداد” فالوور های خود اهمیت ندهید. به کیفیت روابطتان با آن ها اهمیت بدهید.”

دیجیتال مارکتینگ داده‌محور چیست؟

“به استراتژی استفاده از داده‌های مشتریان برای بهینه‌سازی و هدفمند‌کردن پیام‌ها و خریدها از طریق کانال‌های ارتباطی با مشتریان، بازاریابی دیجیتال داده‌محور گفته می‌شود. این روند را می‌توان مهم‌ترین تحول اخیر در دنیای دیجیتال مارکتینگ دانست.”

استراتژی استفادۀ بهینه از شبکه‌های اجتماعی رایگان

“هزینه‌های بسیار پایین راه‌اندازی و مدیریت کمپین‌های تبلیغاتی و اطلاع‌رسانی و جامعۀ بزرگ کاربران آن را به ایده‌آل‌ترین نقطه برای انجام آزمایش‌های متعدد و یادگیری نحوۀ مؤثر تعامل با کاربران تبدیل می‌کند.”

 

هفته 30:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

درس‌های رشد و توسعه

“در هر کاری که هستی، آموز‌ش‌دادن افرادی که پس از تو آمده‌اند، باعث بزرگ‌تر شدن تو می‌شود. تنها زمانی بزرگ می‌شوی که به بزرگ‌کردن دیگران هم اهمیت داده‌باشی.”

معنای زندگی مهم‌تر است یا نتیجه‌ی آن؟

 “ما خالق زندگی خود هستیم. زندگی به‌خودی خود معنایی ندارد. این ما هستیم که برایش معنا می‌سازیم. مادامی که در جهت معنای شخصی زندگی خودمان گام برمی‌داریم، زندگی خود را زندگی کرده‌ایم.”

برای افزایش عزت‌نفس‌تان لطفا جوگیر نشوید!

“آیا به جای حرفهای روشن، کلماتتان مبهم شده و حس‌تان است که در آن زمان حرف اول را می‌زند؟ شاید برای بعضی از شما این حس و حال آشنا باشد.”

 

⇐خواندن و نوشتن |وبلاگ‌نویسی :

چرا مشکلات با مطالعه کردن حل نمی‌شوند؟

 “کتاب‌ها به ما یاد می‌دهند که دیگران در مواجهه با مشکل مشابه چه کرده‌اند و به چه نتایجی رسیده‌اند، منطق راه‌حل‌ها را می‌فهمیم، به احساسی که داریم بیشتر پی می‌بریم، افق دیدی بلندمدت‌تری پیدا می‌کنیم.”

چگونه استعاره‌های قدرتمند بنویسیم؟

 “استعاره نه‌تنها مفهوم و مضمون نوشته را به‌طور غیرمستقیم گم نمی‌کند بلکه به فهم موضوعات پیچیده هم کمک می‌کند به‌این‌ترتیب نوشته کوتاه‌تر می‌شود چراکه نویسنده به توضیحات اضافه نیاز ندارد.”

چرا باید زیاد بخوانیم و چرا باید بیشتر ازآنچه می‌خوانیم، بنویسیم؟

” این نوشتن است که ذهن را فعال و پویا نگه می‌دارد. بدون نوشتن حجم زیادی از مطالب خوانده‌شده به‌مرور از خاطرمان محو می‌شود.”

 

⇐استراتژی، تولید و بازاریابی محتوا |دیجیتال مارکتینگ و کپی رایتینگ:

جیگرِ کسب و کار شما چیست؟ پاسخ من: محتوا

“خوردن آب سالم در ظرف گلی یا سفالی یا آهنی قابل تحمل است ولی آب بی‌کیفیت در جام طلا هم قابل خوردن و آشامیدن نیست و هیچ انسان عاقلی آب گل‌آلود را حتی در گرانترین ظرف هم نمی‌نوشد.”

تولید محتوا ( کپی، ترجمه، پالایش و خلق )

“کپی کردن محتوا نیز از نظر من گونه‌ای از تولید محتواست. ممکن است شما یک سایت خبری باشید و تنها کاری که قرار است انجام دهید این باشد که بهترین اخبار را از خبرگزاری‌های مختلف با ذکر منبع (مگر زمانی که صریحاً قید شده باشد به هیچ وجه حق کپی وجود ندارد ) در سایت خود کپی کنید.”

۵ ویژگی یک کپی رایتینگ خوب + سخنرانی ست گادین در تد

“کپی رایتر حرفه‌ای هیچ‌وقت سعی نمی‌کند خود را در جایگاه یک متخصص حرفه‌ای قرار دهد و از آن موضع با مخاطب حرف بزند؛ بلکه تمام تلاشش بر این است که مخاطب هنگام مطالعه نوشته او احساس کند که نویسنده در مقابل او ایستاده و مانند یک دوست برایش توضیح می‌دهد.”

 

هفته 29:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

کمی هم درباره‌ی مسائل روز

“هر وقت با بحرانی مواجه شدی و بخش زیادی از آن از دستت خارج بود، اما نمی‌توانستی آن را از ذهنت بیرون کنی، کاغذی بردار متن مصاحبه‌ای را بنویس که ده سال بعد، در مصاحبه با یک رسانه نقل می‌کنی.”

متفاوت‌ترین تجربیات پدر تبلیغات دنیا

 “اکثر پدر و مادرها برای راهنمایی فرزندان خود به آنها توصیه می‌کنند که از «این شاخه به آن شاخه نپرند» و وقتی تصمیمی گرفته‌اند یا حرفه‌ای را برگزیده‌اند برای موفقیت تنها به همین یکی بسنده کنند.گاهی اوقات هم فکر می‌کنیم اگر تا سی و اندی سالگی هنوز آن «ایده درخشان» را نیافته‌ایم، پس دیگر کارمان تمام است و باید این رویای کارآفرین شدن یا موفقیت را از سرمان بیرون کنیم…”

قضاوت کنیم اما با احتیاط به زبان بیاوریم

“نگویید که شما دیگران را قضاوت نمی‌کنید. اصلا چنین چیزی امکان ندارد. هر کس بگوید این کار را انجام نمی‌دهد، یا دروغ می‌گوید و یا قادر است قضاوت‌های خودش را به زبان نیاورد.”

 

⇐خواندن و نوشتن |وبلاگ‌نویسی :

مردم جهنم‌اند

 “کسی که متفاوت فکر می‌کند و  تصمیم گرفته که راه خودش را از عوام جدا کند، باید بپذیرد که کم‌ترین هزینۀ پا گذاشتن به راه جدید، تنهایی است.”

تا به‌حال کلمات را نقاشی کرده‌اید؟

 “با استفاده از کلمه نقاشی محیط اطرافتان را با نگاه دقیق‌تری می‌بینید و به اطرافیان هم این امکان را می‌دهید که از محیطی که شما تجربه‌اش کرده‌اید تصویری داشته باشند.”

تخیل چیست و چه رابطه‌ای با خلاقیت دارد؟

“تصور کردن دنیایی متفاوت ازآنچه هست نیازی به نبوغ و استعداد و هوش خاصی ندارد. تمرینی است که همیشه خواسته و ناخواسته به آن می‌پردازیم.”

 

⇐استراتژی، تولید و بازاریابی محتوا |دیجیتال مارکتینگ:

چگونه استراتژی محتوا بنویسیم؟

“اهداف را طوری انتخاب کنید که قابل فهم، قابل اندازه‌گیری و زمان‌دار بوده و چیزهایی باشند که محتوای شما قادر به انجام دادن آنها باشد.”

تولید‌کننده محتوا‌، مترجم نیست…

“خیلی از کسب‌وکارها برای دادن هزینه پایین‌تر از مترجم به‌جای بازاریاب محتوا استفاده می‌کنند که خب نتیجه مثبتی هم در پی نخواهد داشت.”

رشد شدید دیجیتال مارکتینگ در سال ۹۷

“هیچ وقت برای یک موضوع غیرجذاب و بی‌اهمیت از این نوع کارهای فیک و قلابی انجام نمی‌شود. هر حوزه‌ی که سودآور باشد در آن تقلب زیاد است.”

 

هفته 28:

⇐توسعه فردی و کسب وکار:

۱۰ مهارت هوش هیجانی که زندگی ما را متحول می‌کند

“در محل کار، یک تخته سفید برای نوشتن احساسات خود داشته باشید و آن را برا

54 پاسخ

  1. سلام استاد گرامی
    به سایت من هم سر بزنید و نظرتون رو بفرمایید
    مرسی

  2. سلام
    فکر نمی کردم پست من در بهترین لینک های هفته باشد از حمایتتون متشکرم.
    واقعا انگیزه ام چند برابر شد.

    1. پانیذ عزیز تو از دوستان خوب و آینده دار من هستی.
      برات بهترین ها رو آرزو میکنم.

    1. سلام مهرناز عزیز و گرامی
      سایت زیبایی دارید.
      امیدوارم بیشتر و بیشتر بنویسید.
      مطالبتون انسجام خوبی دارن.
      شاد باشید و موفق.

  3. سلام و عرض ادب. ممنون از مطالب خوبتون در خصوص نوشتن و اسا تولید محتوا که برای بنده بسیار بسیار کاربردی هستش. با توجه به نوع کارم. خیلی تصادفا با سایت شما آشنا شدم ولی واقعا عالی عالی و عالی هستید.
    ممنون!

  4. سلام برجناب کلانتری عزیز، شاهین توانمند نویسندگان که بر قله های مرتفع بزرگترین رشته کوه جهان ، گوگل، پروازمیکند و با سخاوت تمام ماراهم دراین دستاوردها سهیم میکند.
    استاد عزیز من فقط عضو کوچکی از کانال تلگرامی شما بودم. تااینکه در وبینار شما شرکت کردم و شما بامهربانی و صبر و اصول استاندارد آموزه های نوشتن را به من آموختید و اکنون جور دیگری به دنیا مینگرم که این راهم مدیون شمایم.

    1. سلام رضا جان
      من واقعاً لذت میبرم از حضور شما در جمع دوستانم.
      خوشحالم که وبینارها باعث شدن که دوستی ما عمق بیشتری پیدا کنه.
      از محبتت بی نهایت سپاسگزارم.
      امیدوارم که بزودی ببینیم همدیگه رو.

  5. سلام شاهین جان
    می‌خواستم ازت تشکر کنم بخاطر معرفی مداد رنگی در کانال خوبت و می‌خوام بدونی که حمایتت از مداد رنگی برام بسيار ارزشمند و دلگرم کننده هست.
    امیدوارم در مسیری که در پيش گرفتی همیشه همینطور فعال، پرانرژي و پرانگيزه و موفق باشي.
    و با آرزروي موفقيت‌هاي بيشتر براي تو دوست خوبم.

    1. سلام به شهرزاد عزیز
      کار وزین مدادرنگی رو خیلی خوب پیش میبری. عشق و علاقه‌ت در جای جای کار مشخصه.
      امیدوارم روز به روز بیشتر و بیشتر بدرخشی.
      راستی خیلی خوشحالم که سایت منظم و مرتب به روز میشه.
      موفق باشی دوست خوبم.

    1. محمد عزیز
      خیلی خیلی خوشحالم کردی با متن زیبات.
      دوست دارم نوشته‌های خیلی بیشتری ازت بخونم.
      از این بعد حتماً به طور نظم به وبلاگ سر می‌زنم.

      1. سلام استاد عزیز
        وقتی ایمیلم رو چک کردم و دیدم پیامی از شما اومده مثه روز قبول شدنم در کارشناسی ارشد خوشحال شدم .

  6. جذاب ترین نکته ای که در افراد موفق میتوان یافت این است که قدم به قدم آنچه میکنند را مکتوب و با کاملترین آدرس و نشانی در اختیار دیگران میگذارند، دیگران که چه عرض کنم انتشار در سایت یعنی در گستره جهانی به نمایش گذاردن اما جذابیت این نکته زمانی جلوه میکند که دیگران بدون توجه به آنچه در اختیارشان گذاشته ای مدام با قرقر و بهانه به دنبال نشانی جدیدتری از موفقیتند و دائماً می نالند که او کجا و ما کجا…
    اینها نمی خواهند بپذیرند که تفاوت افراد موفق با آنها تنها یک هفته زمانی است اگر قدم به قدم با او همراه شوند. سخاوت بزرگی است که آنچه در یک هفته بدست آوردیم را در یک طبق زرین جلوی دیگران بگذاریم اما مطمئناً افراد قلیلی هستند که ریز به ریز و قدم به قدم آنچه در ظرف وجود دارد را با لذت بخورند و بنوشند. انگار باید بپذیریم بعضیها آمده اند تا فقط قر بزنند😊

  7. سلام جناب کلانتری
    دیدن لینک یکی از نوشته‌هایم در این پست، مایه خرسندی فراوان است.
    چقدر دل‌گرم کننده است که به سایتم سر می‌زنید.

    همیشه از این پست و لینک‌هایش بهره برده‌ام و بابتش از شما متشکرم.

    با شما هم لذتِ نوشتن برایم زنده شد و هم لذتِ خوانده شدن!
    سپاس‌گزارم.

    1. درود به خانم شفیعی نازنین
      من به داشتن دوست خوش ذوق و سلیقه‌ای چون شما افتخار میکنم.
      سایت واقعاً زیبایی دارید.

  8. شاهین عزیز
    شگفت زده شدم وقتی لینک یکی از مقالاتم رو توی لیستت دیدم
    اولین چیزی که به ذهنم رسید قدردانی بود.
    اول از تو بخاطر آموزش ها و راهنمایی های مفیدت و دوم از دوستان عزیزی که من رو تا الان تشویق و حمایت کردند و سوم از خودم که طبق معمول وقتی تصمیم به انجام کاری میگیرم قاطعانه انجامش میدم .

    پیروز بمانی

  9. سلام شاهین جان.
    من یکی از مقالاتم در هفته 20 آمده و این یعنی: یسسسسسسس!!!!!! خواستم از شما تشکر کنم و بگم که خیلی شادیم و خندان:).
    از اینکه سایت من توسط شما خوانده میشود بسی حس خوب هست برام، اما تو این مدتی که مینویسم فهمیدم که نوشتن اولین و بهترین نتیجش آموزش خودمه.
    از شما و حضور شما بسی سپاس.

    1. سمانه عزیز
      من خیلی خوشحالم که با هوشمندی و درایت هر روز مینویسی.

  10. سلام جناب کلانتری.
    واقعا خیلی خوشحالم که لینک یکی از مطالبم رو توی وبلاگ شما می بینم 🙂
    از لطف شما متشکرم.

    1. عباس عزیز
      خیلی لذت میبرم از عزم و اراده تو.
      و مطمئنم به نتایج درخشانی خواهی رسید.

  11. سلام استاد شاهین کلانتری عزیز.
    من مطالبتون از طریق کانالتون دنبال میکنم، ولی هر هفته میام برای بهترینهای وب.
    ممنون

    1. سلام الناز عزیز
      باعث خوشحالیه.
      شاد و موفق باشید.

  12. عالی و فوق العاده
    فقط اسمش مناسب نیست استاد!
    به نظرم باید اسمش بگذارید
    بی نظیر ترین محتواهای اینترنتی در فضای مجازی👌👌
    جذاب و چالش برانگیزتر از سال پیش
    کل محتویات آموزشی رو عرض میکنم
    مطالب، پادکست ها، گردالی های پرانرژی
    امیدوارم در دور همی بعدی محتواآفرینان افتخار حضور پیدا کنم!
    هر روزتون پاینده و پیروزتر از دیروزتون

    1. سلام بهار عزیز
      ممنونم از لطف و محبت.
      داشتن دوستانی چون شما بهترین اتفاق دنیاست.
      به امید دیدار

    1. سلام پوریا جان
      ممنونم از لطفت.
      به امید دیدار

    1. سلام به شما دوست عزیزم
      من سایت خوبتون رو دنبال میکنم.
      و جقدر خوب که سخاوتمندانه فایل های آموزنده و جذابی رو منتشر میکنید.

  13. سلام جناب کلانتری عزیز
    از طریق کانالتون مطالبتون رو دنبال میکنم
    خیلی خوشحال که این پست رو همیشه بروز نگه میدارید
    موفق باشید

  14. باید خدا را شاکر باشم برای زیستن در عصری که در آن هیچ وقت محتوا برای خواندن کم نمیاوری
    حتی اگر کتاب هم دلت را بزند! که نادرترین است، حداقل برای من، بازهم وبلاگ شاهین کلانتری را پیدا می‌کنی که در یک پست کلی محتوای بدیع و داغ آماده کرده است. خوب! چه چیزی بهتر از این که با یک پست ظرف محتوایت برای یک روز لب به لب پر شود و آن وقت بازهم بیتابانه منتظر فردا صبح شوی وقتی که تازه چشم هایت را باز کردی و دوباره دنیایی از محتوا آماده خوانده شدن باشند.

  15. سلام به شاهین کلانتری عزیز.
    حس بی نظیری بود زمانی که مقاله ام را معرفی کردی
    بسیار سپاسگزارم 🙂

    1. حسین بی نظیر
      تو جزو معدود افرادی هستی که با اطمینان به دیگران معرفی میکنم.
      مدل منحصر به فردت تو شکل دادن به پست های وبلاگی و ذوق و دقتت تو انتخاب عکس ها کلاس درس وبلاگ نویسیه.

  16. دانشی بود
    دانستنی بود

    تشنه ای بود
    مشکی دادید به دستم:)

    حس یک سالن بزرگ که هر هفته مثل یک غرفه! هر غرفه به قدر کافی آدم رو غرق می کرد:)

    صدپاس!

    1. سلام زینب عزیز
      چه تعبیر جالبی داشتید.
      لذت بردم.
      بیشتر بنویسید برام.

    1. محمدیوسف عزیز
      تو از بهترین‌ها هستی.
      ذوق تو منو سرِ حوصله میاره.

  17. سلام
    ممنون که این لینک ها رو با ما به اشتراک میذارید. و همچنین در مورد کتابهایی که مطالعه کردید یا در حال مطالعه هستید
    مطالب بسیار مفید و راهشایی دارید

  18. این پست بسیار کاربردی و آموزنده بود من با استفاده از لینک شما مطلب چگونه یک وبلاگ نویس حرفه ای شویم را در حاوی وب مطالعه کردم واقعا بسیار ساده و روان بود. به نظر من هم این روند ادامه داشته باشد بسیار عالی می شود.

  19. «بهترین لینک‌های هفته» از بهترین مطالبی است که وبلاگ نویس ها می توانند بین خود و با مخاطبین به اشتراک بگذارند.