ارتباط با مدرسه نویسندگی: 09388101739
ایمیل: info@madresenevisandegi.com
Facebook
Twitter
Instagram
RSS
لوگوی شاهین کلانتری
  • وبلاگ
  • درباره‌ی من
  • کانال تلگرام من
  • نظرات جدید
  • مدرسه نویسندگی
  • آموزش نویسندگی
    • اصول نویسندگی
    • تولید محتوا
    • عادت نوشتن
    • رادیو
  • کلاس‌‌ها
    • کلاس آنلاین نویسندگی
    • نویسنده-کارآفرین
    • کارگاه آنلاین تولید محتوا
    • کلاس حضوری نویسندگی
    • آموزش کپی‌ رایتینگ
  • رسانه‌ها
    • مدرسه نویسندگی
    • اینستاگرام شاهین کلانتری
    • اینستاگرام مدرسه نویسندگی
    • کانال تلگرام
    • کالج پول
    • جمله‌ورزی
  • جملات کوتاه
  • نامه
  • لینک
  • پرسش‌و‌پاسخ

در کارگاه تولید محتوا چه گذشت

۱۴۰۰-۰۷-۲۷شاهین کلانتریتولید محتوا, کارگاه تولید محتوا20 دیدگاه

تجربۀ خودتان از شرکت در اولین دورۀ کارگاه تولید محتوا را بنویسید.

 

 

لینک شرکت در دومین کارگاه تولید محتوا

پست قبلی بیهوده‌ترین چیزی که می‌توان در ابتدای یک کتاب نوشت پست بعدی دن کندی دربارۀ نوشتن چه می‌گوید؟

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید

سمیه محمدی
۱۴۰۰-۰۹-۲۱ ۱۱:۲۰ ق.ظ

سلامو درود
با هر تمرین این کارگاه ها میل به نوشتنم بیشتر شد . با هربار حضور در کارگاه در هرجلسه و با انجام تمرین ها ایده ای برای نوشتن و تولید محتوا پیدا کردم و بیشتر از قبل از تولید محتوا لذت بردم . و از همه مهم تر اینکه حس جذاب همزمان نویشتن چندین نفر باهم رو تجربه کردم و می کنم . همه ی این ها در کنارهم فوق العاده ست .
ممنون استاد
امیدوارم برقرار باشید🌻🌿

پاسخ
شاهین کلانتری
۱۴۰۰-۰۹-۲۹ ۱۰:۴۰ ب.ظ

ذوق و همت شما جای تحسین داره سمیه نازنین.

پاسخ
توران محمودی
۱۴۰۰-۰۸-۰۶ ۱۲:۲۲ ق.ظ

کارگاه تولید محتوا به من کمک کرد که بتوانم جنبه های مختلف نوشتن را یاد بگیرم. گاهی ایده هایی به ذهنم می رسید که شگفت زده می شدم. هر چند به علت تداخل ساعت کارگاه با کلاس های مدرسه، چند تا جلسه را نتوانستم حاضر بشم. ولی فیلم ها را دیدم و تمرین ها را انجام دادم. هر تمرینی ارزش بازنویسی دارد. که باید در فرصت های مناسب آنها را بازنویسی کنم. ایده های جالبی برای مقاله نویسی به ذهنم رسید. که مصمم هستم همه را انجام دهم. تشکر می کنم از شما استاد عزیز که ما را در این راه ثابت قدم نگه می دارید.

پاسخ
زهرا بیت سیاح
۱۴۰۰-۰۸-۰۳ ۶:۴۶ ب.ظ

راستش چند وقتی بود که چندان دل و دماغ نوشتن نداشتم و این حسابی مرا می‌ترساند. احساس می‌کردم.چیزی را گم کرده‌ام. وقتی که متوجه شدم در کارگاه قرار است باهم‌نویسی در جریان باشد خیال کردم که شاید دوای دردم کمی جو همراهی با یک گروه باشد. و خب جواب هم داد. این یک ماه بهتر و بیشتر نوشتم. حالا کیفیت نوشته‌هایم را که مدنظر قرار ندهیم دست کم روان‌تر پیش رفتم و کمی بلندتر نوشتم. مکث‌هایم حین نوشتن زیاد شده بود و در این یک ماه یادم آمد که قرار بود بدون تعلل بنویسیم.
هرچند با تمام شدن کارگاه باز از نو باتری‌ام خوابید اما دو سه روز است سعی می‌کنم دست به دامن مرور تمرین‌ها شوم و ذهن و دستم را گرم نگه دارم.

پاسخ
بنیامین نوری
۱۴۰۰-۰۸-۰۲ ۱:۰۸ ب.ظ

سلام
خیلی کوتاه خدمتتان عرض کنم که:
من قبل از کارگاه تولید محتوا، بیشتر یک مصرف‌کننده‌ی محتوا بودم که گاهی در اینستاگرام و سایتش چیزی را منتشر می‌کرد. (آن هم بدون رغبت و علاقه.)
ولی الان دارم با شوق خیلی خاصی تولید محتوا را دنبال می‌کنم.
ایده‌های زیادی برای تولید محتوا به ذهنم می‌آید و هر بار که سایتم را چک می‌کنم انگار کل دنیا را به من هدیه داده‌اند.‌‌‌

پاسخ
سپیده عابدی
۱۴۰۰-۰۸-۰۱ ۹:۰۶ ق.ظ

چیز دلچسبی که این کارگاه داشت این بود که سریع نوشتن رو در من نهادینه کرد. قبلاً برای تولید محتوا بیشتر از اون زمانی که لازم بود وقت می‌گذاشتم و در آخر هم نتیجه کاملاً دلخواه نبود اما این سرعت و آزادنویسی در مورد موضوعات برخلاف تصورم از سطحی شدن نوشته‌ها جنبه‌های خلاقانه‌ای به کار اضافه کرد. علاوه بر این دسته‌بندی از الگوهای نوشتن یک ابزار مهم برای بازاریاب محتواست که در این کارگاه به هر کدام پرداخت می‌شد و در ده دقیقه‌ی بعد از آموزش آن را امتحان می‌کردیم و تجربه‌ای از امکان‌هایش در ذهن ثبت می‌شد تا در زمان نیاز به آن رجوع کنیم. این اثر بخشی قسمت یادگیری رو چند برابر افزایش می‌دهد چون با تجربه همراه است.

پاسخ
مهدیه خورشید
۱۴۰۰-۰۷-۳۰ ۹:۲۷ ب.ظ

درود و عرض ادب
روزهای پیش از کارگاه، روزهایی بود پر از شک و تردید درخصوص انتخاب پلتفرم مناسب، حوزه محتوا و….، سوالاتی که هر روز در ذهنم تکرار می‌شد اما جواب قطعی وجود نداشت. دوره با تمرین‌های منحصر به فردش شروع شد. هر جلسه از انتخاب‌هایم مطمئن‌تر می‌شدم. و تاثیر دوره برای من فوق‌العاده بود. شروع مجدد تولید محتوا را زودتر از زمانی که انتظار داشتم و قوی‌تر شروع کردم. و در حال برنامه‌ریزی محتوایی برای پلتفرم‌های مختلف هستم. این کارگاه صرفا کارگاه تولید محتوا نیست و بخش قابل ملاحظه‌ای از آن به توسعه فردی اختصاص دارد. فرآیند کلی و دستاوردهای دوره اول مشوق شرکت در دوره دوم کارگاه شد. بسیار سپاسگزارم

پاسخ
مرضیه حیدرپور
۱۴۰۰-۰۷-۳۰ ۱۰:۲۷ ق.ظ

سلام استاد کلانتری عزیز
کلاس تولید محتوا خیلی خوب و عالی بود. با موضوعات متنوعی اشنا شدم که می تونم در نوشته هام ازشون استفاده کنم و تحت کنترل بود با اینکه مطالب رو نمی دیدید ولی توضیحات تون خیلی در بهتر شدن نوشته ها کمک می کرد. و الان هم دارم دوره ای که گذشت مرور میکنم. خیلی به من انگیزه نوشتن و خوب نوشتن رو می ده. ممنون بابت زحمت هایی که می کشید که ما بتونیم در نوشتن جلو بریم.

پاسخ
هادی فراهانی
۱۴۰۰-۰۷-۲۹ ۵:۲۲ ب.ظ

در این کارگاه که گرچه قرارش بر این بود که تمرین باشد اما برای من و امثال من کلاس درس هم بود به تجربه های زیسته ام ارزشی بی سابقه داد .از هرآنچه یاد گرفتم که بسیار است فقط یک نمونه می گویم.
ایجاد یک سایت مهم و جدی ،داشتن یک رسانه شخصی که تا نیمه آبان در دسترس است .
سپاس بی پایان . این آشنایی پایان ندارد درآغاز راهیم …
http://Www.hadifarahani.com

پاسخ
مرضیه عطار
۱۴۰۰-۰۷-۲۹ ۹:۵۳ ق.ظ

سلام آقای کلانتری من فراموش کردم در متنی که نوشتم از شما تشکر کنم ممنون بابت آموزشهای خوبتان که من را با محتوای درست و ارزشمند آشنا کرد.

پاسخ
مرضیه عطار
۱۴۰۰-۰۷-۲۹ ۹:۳۵ ق.ظ

کلاس تولید محتوا هر بار با جمله‌ای زیبا دربارهٔ نوشتن آغاز می‌شد، که در همان ابتدای کلاس شوق نوشتن را در من بیشتر می‌کرد. اینکه موضوع نوشتن هر بار جدید و تازه بود و من می‌توانستم ده دقیقه آزادانه هر چه در ذهنم است را بر روی کاغذ بیاورم برایم خوشایند بود.
آزاد‌نویسی دربارهٔ کلماتی که گاهی محتوایم می‌شدند و من می‌توانستم آزادانه آنها را به هم وصل کنم و یا حتی آنها را پس و پیش کنم برایم شیرین بود. گاهی محتوایم کلمه‌های محبوبم بودند که آنها را با دقت در آلبوم نویسندگی می‌چسباندم. گاهی هم محتوایم را از صندوقچهٔ خاطراتم بیرون می‌آوردم‌، و برایش با کلمات لباسی از جنس داستان می‌دوختم. گاهی محتوایم داخل کابینتی بود و من باید آن را از میان شیشه‌هایی از نقل‌قول‌ها، حکایتهای شیرین، جملات قصار و فهرست‌های الهام‌بخش انتخاب می‌کردم.
یادش بخیر، عصرهای روزهای شنبه و سه‌شنبه مهرماه، من در گوشۀ خاصی از نوشتن می‌نشستم و می‌اندیشیدم که چگونه می‌توانم محتوایم را با الگوهای باز اندیشی از دل تجربه‌های زندگی‌ام بیرون آورم و با کمی تغییر، آن را به محتوای دلخواهِ خود تبدیل کنم.
برایم جالب بود نوشتن از جملاتی که دوست دارم از زبان دیگران بشنوم، یا انسانهایی که در زندگی‌ام الهام بخش هستند و یا اینکه می‌توانم نامه‌ای به خودم بنویسم و در آن فاش کنم چیز خاصی را که هیچ کس دربارۀ من نمی‌داند.
در خاطرم می‌ماند تجربۀ مصاحبه با یک فرد متخصص، برای مقاله‌ای که در هر جلسه آن را کامل‌تر می‌کردم، و یا تجربۀ نوشتن کتابی که شرط نوشتنش غیر داستانی بودنش بود. یادم می‌آید کتابم رنگ کودکی گرفته بود آن جلسه‌ای که دربارۀ یک بازی می‌نوشتم، و یا چقدر ژست این کتابهای معتبر و درست حسابی را به خودش گرفت وقتی برایش لغتنامه نوشتم.
فراموش نمی‌کنم عصرهای پاییزی را که در کلاس تولید محتوا، نوشتم از حرفی که دیروز به کسی گفتم، و امروز یادش رفت، قصه نوشتم از زبان پدرِ مهربانی برای دختر کنجکاو و بازیگوشش. نوشتم از خاطرات خوش پشت بامی که بدون آن نمی‌توان خوشبختی را احساس کرد. نوشتم از بازی بچه‌ها، و مانند آنها به دنبال محتوایم ‌دویدم و وارد بازی نوشتن شدم، ترکه‌بازی، توپ‌بازی یا بادبادک‌بازی، مهم بازی نبود مهم‌ این بودم که مثل بچه‌ها این بازیها برایم جدی بودند.
و در آخرین تمرین همیشه باید محتوایم را در طرح الگوهای کهن داستانی جستجو می‌کردم ، با کشف عشق خودم را نجات می‌دادم و در نوشتن رقیب خودم می‌شدم و در پایان تازه می‌فهمیدم که خیلی چیزها هست که نمی‌توانم تغییرشان دهم. و خیلی چیزها هست که قدرشان را نمی‌دانم، مثل همین هشت جلسهٔ کلاس تولید محتوا که خیلی زود گذشت.
و در پایان خواستم از دلتنگی بنویسم که خوشبختانه کلاسهای جدیدِ تولید محتوا به زودی برگزار می‌شوند و مجالی برای دلتنگی نمی‌ماند، پس به امید نوشتن محتوایی تازه.
راستی امیدوارم در کلاسهای جدید جای این شعر حافظ خالی نباشد.
«آری به اتفاق جهان می‌توان گرفت.»

پاسخ
امیرحسین کامیابی
۱۴۰۰-۰۷-۲۸ ۹:۲۵ ب.ظ

کارگاه تولید محتوا تجربه بی‌نظیری برای من بود.

ما معمولا از اینکه نمی‌دانیم از چه بنویسیم، گلایه می‌کنیم.
و در چنین شرایطی به یک مربی نیاز داریم تا ایده‌‌ها و فرم‌های متنوعی را برای نوشتن در اختیار ما قرار دهد. آن وقت است که متوجه می‌شویم نوشتن چقدر ساده‌تر و لذت‌بخش‌تر می‌شود.

این اتفاق در کارگاه تولید محتوا به کمک مربی عزیزم،شاهین کلانتری، برای من رخ داد.
به طوریکه به کمک ایده‌ها و فرم‌های نوشتاری ارائه شده در کارگاه، فقط در ده دقیقه می‌توانستم پیش نویس اولیه یک محتوای وبلاگی یا اینستاگرامی را بنویسم.

این را هم بگویم که بعضی ایده ها را باید سریعا به مرحله عمل و اجرا رساند وگرنه لطفشان را از دست می‌دهند.
از مزایای بزرگ کارگاه محتوا این بود که ایده ها و آموخته‌هایمان را بلافاصله در کلاس اجرا می‌کردیم.

خیلی خوشحالم که در دومین کارگاه محتوا هم در کنار این تیم عزیز و دوست داشتنی هستم.

پاسخ
الناز محمدی
۱۴۰۰-۰۷-۲۸ ۱۱:۴۰ ق.ظ

سلام. وقت به‌خیر
همیشه اعتقاد دارم، ذهن ما نویسنده‌ها گاهی اون‌قدر به‌هم ریخته می‌شن که مرتب کردن‌شون بسیار سخته! راه‌های تکراری و کلیشه، یک‌جایی ما رو به ملال می‌اندازه. شرکت در کارگاه تولید محتوا بسیار بیشتر از چیزی که تصورم بود، ذهن به‌هم‌ریخته‌ام رو سروسامان داد. به‌اندازه‌ی چهل تمرینی که سرکلاس و بین هزاران مشغله انجام دادم، راه‌وروش مرتب‌سازی و تولید و ارائه‌ی درست محتوا رو یادگرفتم؛ حتی خیلی بیشتر. از استاد عزیز، آقای کلانتری خیلی ممنونم که با تدریس فوق‌العاده‌شون، راهنما بودند. با افتخار در دوره‌های بعدی هم شرکت خواهم کرد.🌹🌹🌹

پاسخ
فاطمه خلقتی
۱۴۰۰-۰۷-۲۸ ۴:۴۲ ق.ظ

در کارگاه تولید محتوا برخی درها با هدایت رهبری خلاق باز شد.
حسی که واقعا دارم اینه که اون قفل های مغزم که گاهی کلافه ام می‌کنه اما باز نمیشه ، کنار استاد راحتر به جریان باز شدن می افته، یا اون بی حسی ها و کم کاری هایی که مانع از وقت گذاشتن برای تولید محتوا میشه کنار میرن
در کارگاه دیر ثبت نام کردم. ولی از همون جلسه دوم هم بدلیل حادثه ای که برام پیش اومد و ضربه به سرم وارد شد و بعد هم مجبور شدم عمل دست راست انجام بدم میتونم بگم نفهمیدم دوره چطور گذشت.
کمرنگ بودم ولی بازهم خرد عادتها مجبورم کرد که باشم.
و قطع به یقین دیدم در سطح خرد هم که در این کارگاه حضور داشتم ، قفل هایی از مغزم باز شد.
مطالبی نوشتم که الان که اوضاع دستم بهتر شده قابلیت این رو دارن که کم کم تبدیل به محتوای قابل انتشار بشن.
سپاس از وجود شاهین کلانتری عزیز🌹

پاسخ
لیدا بیات
۱۴۰۰-۰۷-۲۷ ۵:۱۷ ب.ظ

سلام ،واقعا عالی بود .من خیلی وقت بود دنبال همچنین جایی بودم و چون عاشق نوشتن هستم واقعا خیلی مثمر ثمر بود .و چقدر این نوشتن مداوم معجزه میکنه ،سپاس از استاد گرامی آقای شاهین کلانتری
🙇🏼‍♀️🙇🏼‍♀️🙇🏼‍♀️🌸🍃

پاسخ
مرضیه مومنی
۱۴۰۰-۰۷-۲۷ ۴:۲۰ ب.ظ

سلام و ادب به استاد بزرگوارم من قبل از کارگاه تولید محتوا و لایو های شبانه که بحث ۵تا ۵ دقیقه نوشتن تثبیت بشه بعد کلاس هام با شما و انجام تمرین هام به این فکر می کردم که الان استاد چیکار میکنن چه وقتی می نویسن ای کاش اون لحظه هایی مه می نوشتن منم مشغول همین کار باشم یه رویای جالب و شیرین که ایده ش گذاشتن این کلاس ها شد از طرف استاد این اولین دفعه نبود که افکار من در مورد نویسندگی بازتاب واقعی در کلاس های استاد پیدا می کرد و من در درونم به خاطر عشق به نوشتن و شرکت در این کلاس شکرگذاری کردم وقتی کلاس شروع شد زیباتر از تصور من بود توی ده دقیقه بدون طفره رفتن مجبور بودی بنویسی با شروع یه مقدمه ی عالی که حتی بعد از کلاس هم کلی حرف و باز نویسی برات به جا می گذاشت عالی بود امیدوارم این دوره ماه ها ادامه پیدا کنه و انرژی و محبت شاهین کلانتری که با وجود فضای مجازی بهترین شکل ارتباط در این کارگاه شکل گرفت خدا قوت استاد🌹🌹🙏🙏

پاسخ
حامد بیات
۱۴۰۰-۰۷-۲۷ ۳:۴۹ ب.ظ

آغاز نوشتن معمولا سخته، مثل شروع کردن هر کار دیگه‌ای، چه بسا سخت تر.
لازمه که برای نوشتن مترجم داخل ذهنت را فعال کنی تا تفکر شعاعیت و به خطی ترجمه کنه. معمولا این پروسه چند کلمه‌ای به سختی به سر انجام می‌رسه.
ولی با شرکت در این دوره تونستم کمی بیشتر از این مترجم کار بکشم و بتونم کار کردن و تعامل باهاش و به شکل مستمر و هدفمند تمرین کنم.
دلم برای حال و هوای مصاحبت با استاد شاهین عزیز و دوست داشتنی تنگ شده بود.
خدا را شاکرم که این فرصت پیش اومد و تونستم مجدد همراه مدرسه نویسندگی مشغول نوشتن بشم.
مرسی که هستین

پاسخ
حامد بیات
۱۴۰۰-۰۷-۲۷ ۳:۴۷ ب.ظ

آغاز نوشتن معمولا سخته، مثل شروع کردن هر کار دیگه‌ای، چه بسا سخت تر.
لازمه که برای نوشتن مترجم داخل ذهنت را فعال کنی تا تفکر شعاعیت و به خطی ترجمه کنه. معمولا این پروسه چند کلمه‌ای به سختی به سر انجام می‌رسه.
ولی با شرکت در این دوره تونستم کمی بیشتر از این مترجم کار بکشم و بتونم کار کردن و تعامل باهاش و به شکل مستمر و هدفمند تمرین کنم.
اولین تجربه من با استاد کلانتری بر می‌گرده به روزهای آغازین دوران قرنطینه کرونا و اولین دوره دور کاری و پرکاری. تا سطح دوم و محتوا گران حرفه‌ای هم پیش اومدم و از قافله جا موندم.
دلم برای حال و هوای مصاحبت با استاد شاهین عزیز و دوست داشتنی تنگ شده بود.
خدا را شاکرم که این فرصت پیش اومد و تونستم مجدد همراه مدرسه نویسندگی مشغول نوشتن بشم.
مرسی که هستین

پاسخ
مریم شید پیله‌ور
۱۴۰۰-۰۷-۲۷ ۳:۴۵ ب.ظ

من در نوشتن کاهل بودم و کمال‌طلب.
کارگاه محتوا دقیقاً مصادف شد با اتمام کارگاه داستان‌نویسی‌ام و یادگیری تکنیک‌های مختلف نویسندگی. حالا باید کسی می‌بود که بالای سرم باشد و به نوشتن مجبورم کند! کارگاه محتوا در عین آنلاین‌بودن توانست مرا از شر چک‌کردن‌های بی‌وقفه در هنگام نوشتن و ویرایش‌های نابهنگام و سدکردن چشمهٔ جوشان ذهنم نجات دهد.
کارگاه مرا در مسیر تازه‌ای از محتوا قرار داد؛ به‌طوری که الان برای ایجاد سایت شخصی و ادامهٔ فعالیت به‌صورت حرفه‌ای مصمم شدم و دارم کارهایش را انجام می‌دهم. کانال تلگرامم را راه انداختم و خواستم که جلوی انتشار افکار و نظریات و خوانده‌هایم را نگیرم و دیگران را هم در آن‌ها شریک کنم.
کمال‌طلبی منفی‌ام به‌شدت در این یک‌ماه بی‌محلی گرفت و یک گوشه نشست!
ممنون از آغاز این تجربه و حس خوبی که به ما منتقل کردید. ممنون از نظم و جدیتی که در کلاس‌های حضوری‌ هم آن‌چنان پررنگ نیست.
الحمدلله رب العالمین که ما را با دنیای نوشتن و مدرسهٔ نویسندگی و شاهین کلانتری آشنا کرد.
آری به اتفاق، جهان می‌توان گرفت…

پاسخ
شهربانو زین الدینی
۱۴۰۰-۰۷-۲۷ ۲:۴۶ ب.ظ

شرکت در این کارگاه خیلی خوب بود برایم خودم بودم و خودم چقدر زیبا می نوشتم این منم ک اینقدر زیبا مینویسم نویسنده ای در حال تولد است ب دنیای نویسندگی خوش آمدی.

آری نتیجه کارگاه اول تولد است.
و نتیجه کارگاه دوم قد کشیدن و بارور شدن است
ب امید روزهای پربار در کنار هم.

پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

من عاشقِ انجیر خیس‌خورده و نوشتنم

پیشنهاد مطالعه

چگونه نوشتن را راحت‌تر شروع کنیم؟ نوشتن چیست؟
چگونه نوشتن کتاب را شروع کنیم

آخرین دیدگاه‌ها

  • شاهین کلانتری در رسانه‌سازی: چالش ۷ روزه‌ی راه‌اندازی و توسعه‌ی‌ سایت آموزشی-۱
  • شاهین کلانتری در کلمه‌ی سال ما
  • شاهین کلانتری در چگونه همیشه به موضوعات مهم فکر کنیم؟+نمونه‌ی چک‌لیست
  • شاهین کلانتری در کلمه‌ی سال ما
  • وحید رضوی نسب در کلمه‌ی سال ما
  • شاهین کلانتری در ۱۰۰ جمله در روز دسته‌ به دسته با نظم ترتیب اینجا نشسته
  • شاهین کلانتری در کلمه‌ی سال ما
  • مرضیه صادقیان در کلمه‌ی سال ما
  • علیرضا انواری در ۱۰۰ جمله در روز دسته‌ به دسته با نظم ترتیب اینجا نشسته
  • شیما در کلمه‌ی سال ما

دریافت خبرنامه اختصاصی:

با عضویت در خبرنامه، هر هفته گزارشی از پست‌های سایت و مطالب مهمی که به تازگی خوانده‌ام، دریافت خواهید کرد.
loader

جدیدترین مطالب:

  • ۱۰۰ جمله در روز دسته‌ به دسته با نظم ترتیب اینجا نشسته
  • کلمه‌ی سال ما
  • فهرست عجیب‌وغریب
  • فهرست فهرست‌ها
  • فهرست عملکرد من
  • از مدرسه نویسندگی چه خبر؟ فراخوان کلاس‌های جدید
  • چگونه همیشه به موضوعات مهم فکر کنیم؟+نمونه‌ی چک‌لیست
  • منوی رستوران نویسندگی
  • جملات کوتاهی درباره‌ی نوشتن و نویسندگی
  • موضوع برای نوشتن | ۳+۴۰ سوژه و ایده برای نوشتن متن‌های داستانی و غیرداستانی
  • فهرستی از عمیق‌ترین و بدترین اشتباهات دنیای نویسندگی
  • نکات کوچکی درباره‌ی نگارش
  • فهرست مصاحبه‌های الهام‌بخش
  • اسم این کتاب‌ها را دوست دارم
  • فهرستی درباره‌ی اهمیت فهرست‌ها
  • فهرست کلمات تازه
  • شعرهایی که می‌خوانم
  • پیشنهادی برای آغاز سال نو | کلمه‌ی سال من
  • نقطه‌ی شروع تولید محتوا به عنوان یک متخصص
  • چرا نوشتن سخت‌تر می‌شود؟
  • قصه‌های روزانه‌ی من
  • فهرست مهم‌ها
  • درباره‌ی شرکت در مسابقات نویسندگی | نظر جعفر مدرس صادقی
  • عشق و نفرت
  • درس‌هایی از مقایسه‌ی ترجمه‌ها
  • از علی باباچاهی چه می‌آموزیم؟
  • استمرار یعنی چی؟
  • چگونه از تمرین نوشتن لذت بیشتری ببریم؟ | پاسخ ۵ نویسنده
  • تکرار و ترغیب
  • پیشنهادی ظریف و شفاف

دانلود رایگان کتاب:

مجلۀ عشق نوشتن:

آموزش تولید محتوا:

تولید محتوا

ویدیوهایی دربارۀ نویسندگی:

نوشتن تی وی

جمله‌ورزی:

شاهین بلاگ

بایگانی شمسی

  • فروردین ۱۴۰۲ (۲)
  • اسفند ۱۴۰۱ (۳۰)
  • بهمن ۱۴۰۱ (۸)
  • دی ۱۴۰۱ (۵)
  • آذر ۱۴۰۱ (۲۵)
  • آبان ۱۴۰۱ (۲۸)
  • مهر ۱۴۰۱ (۱۶)
  • شهریور ۱۴۰۱ (۱)
  • مرداد ۱۴۰۱ (۴)
  • تیر ۱۴۰۱ (۱۳)
  • خرداد ۱۴۰۱ (۱۲)
  • اردیبهشت ۱۴۰۱ (۴)
  • فروردین ۱۴۰۱ (۱۱)
  • اسفند ۱۴۰۰ (۸)
  • بهمن ۱۴۰۰ (۱۵)
  • دی ۱۴۰۰ (۲۴)
  • آذر ۱۴۰۰ (۲۹)
  • آبان ۱۴۰۰ (۱۶)
  • مهر ۱۴۰۰ (۲۵)
  • شهریور ۱۴۰۰ (۲۷)
  • مرداد ۱۴۰۰ (۲۸)
  • تیر ۱۴۰۰ (۲۸)
  • خرداد ۱۴۰۰ (۳۰)
  • اردیبهشت ۱۴۰۰ (۲۹)
  • فروردین ۱۴۰۰ (۲۹)
  • اسفند ۱۳۹۹ (۱۷)
  • بهمن ۱۳۹۹ (۹)
  • دی ۱۳۹۹ (۲۵)
  • آذر ۱۳۹۹ (۴)
  • آبان ۱۳۹۹ (۱۰)
  • مهر ۱۳۹۹ (۱۷)
  • شهریور ۱۳۹۹ (۱۳)
  • مرداد ۱۳۹۹ (۷)
  • تیر ۱۳۹۹ (۱۳)
  • خرداد ۱۳۹۹ (۳)
  • اردیبهشت ۱۳۹۹ (۵)
  • فروردین ۱۳۹۹ (۱۲)
  • اسفند ۱۳۹۸ (۱۷)
  • بهمن ۱۳۹۸ (۱۴)
  • دی ۱۳۹۸ (۱۷)
  • آذر ۱۳۹۸ (۲۳)
  • آبان ۱۳۹۸ (۲۷)
  • مهر ۱۳۹۸ (۲۹)
  • شهریور ۱۳۹۸ (۱۹)
  • مرداد ۱۳۹۸ (۲۲)
  • تیر ۱۳۹۸ (۲۵)
  • خرداد ۱۳۹۸ (۱۱)
  • اردیبهشت ۱۳۹۸ (۱۰)
  • فروردین ۱۳۹۸ (۲۶)
  • اسفند ۱۳۹۷ (۲۳)
  • بهمن ۱۳۹۷ (۲۰)
  • دی ۱۳۹۷ (۱۸)
  • آذر ۱۳۹۷ (۱۸)
  • آبان ۱۳۹۷ (۱۵)
  • مهر ۱۳۹۷ (۱۸)
  • شهریور ۱۳۹۷ (۱۳)
  • مرداد ۱۳۹۷ (۱۵)
  • تیر ۱۳۹۷ (۲۳)
  • خرداد ۱۳۹۷ (۲۲)
  • اردیبهشت ۱۳۹۷ (۲۵)
  • فروردین ۱۳۹۷ (۲۲)
  • اسفند ۱۳۹۶ (۲۲)
  • بهمن ۱۳۹۶ (۲۴)
  • دی ۱۳۹۶ (۲۸)
  • آذر ۱۳۹۶ (۲۴)
  • آبان ۱۳۹۶ (۲۹)
  • مهر ۱۳۹۶ (۲۶)
  • شهریور ۱۳۹۶ (۲۵)
  • مرداد ۱۳۹۶ (۳۱)
  • تیر ۱۳۹۶ (۲۹)
  • خرداد ۱۳۹۶ (۳۴)
  • اردیبهشت ۱۳۹۶ (۴۲)
  • فروردین ۱۳۹۶ (۳۱)
  • اسفند ۱۳۹۵ (۲۵)
  • بهمن ۱۳۹۵ (۲۳)
  • دی ۱۳۹۵ (۲۲)
  • آذر ۱۳۹۵ (۲۰)
  • آبان ۱۳۹۵ (۲۹)
  • مهر ۱۳۹۵ (۱۷)
  • شهریور ۱۳۹۵ (۲۱)
  • مرداد ۱۳۹۵ (۲۱)
  • تیر ۱۳۹۵ (۶)
  • خرداد ۱۳۹۵ (۱)
  • اردیبهشت ۱۳۹۵ (۲)
  • فروردین ۱۳۹۵ (۲)
  • اسفند ۱۳۹۴ (۶)
  • بهمن ۱۳۹۴ (۴)

موضوعات:

  • 10 جمله (22)
  • 101 جمله (2)
  • آفوریسم (5)
  • آموزش دستور زبان فارسی (6)
  • آموزش ساخت محصول آموزشی (2)
  • آموزش نویسندگی (75)
  • آنافورا (4)
  • از تدریس (9)
  • از نوشتن (438)
  • استراتژی محتوا (74)
  • استعاره (2)
  • استعاره‌هایی که با آن‌ها زندگی می‌کنم (1)
  • اطلاع رسانی (12)
  • اون می‌گه (1)
  • این آدم‌های دوست‌داشتنی (4)
  • این شکسته‌ها (2)
  • با شما نبودم (29)
  • با هم بنویسیم (4)
  • با و بی حوصله (5)
  • باشگاه تولیدکنندگان محتوا (3)
  • باورهای من (6)
  • برای اعضای دورۀ آنلاین لذت نویسندگی (1)
  • برگزیده‌ها (17)
  • برند شخصی (2)
  • بهترین لینک‌های هفته (1)
  • بهره وری (28)
  • پادکست (28)
  • پادکست بهترین عادت (1)
  • پادکست شاهین کلانتری (3)
  • پادکست محتواتیم (5)
  • پادکست مهم (1)
  • پاره‌ها (2)
  • پرت و پلا (1)
  • پرسش و پاسخ (5)
  • پست‌های چندصدایی (1)
  • پیاده روی (14)
  • تبلیغ نویسی و کپی رایتینگ (6)
  • تجربه‌ی شرکت در کارگاه تمرین نوشتن (1)
  • تسلط کلامی (9)
  • تعریف‌های تازه (18)
  • تفکر نقادانه (1)
  • تکنولوژی (5)
  • تکنیک تبلیغ نویسی (5)
  • تکه‌های طلایی هفته (7)
  • تلگرام (7)
  • تلگرامات (7)
  • تمرین (23)
  • تمرین افزایش دایره لغات (12)
  • تمرین نویسندگی (36)
  • توسعه فردی (279)
  • تولید محتوا (111)
  • توییتر من (1)
  • تیتربازی (1)
  • جستار هفته (1)
  • جستارنویسی (2)
  • جملات کوتاه (57)
  • چالش جستارک (3)
  • چرا باید زیادتر حرف بزنیم؟ (1)
  • چگونه نویسنده شویم؟ (4)
  • حرف کتاب (2)
  • خرده‌گفته (1)
  • خلاقیت (79)
  • داستان (17)
  • داستان دوست (6)
  • دل نوشته ها (30)
  • دهه هشتادی ها (2)
  • دوست (5)
  • دیالوگ روز (1)
  • دیجیتال مارکتینگ (12)
  • رابطه (23)
  • رادیو کاماک (1)
  • رادیو نویسندگی (21)
  • رادیونوشته (1)
  • رسانه‌سازی (7)
  • رویاها (9)
  • ریزنوشته‌ها (1)
  • زندگی (11)
  • سبک زندگی (15)
  • سبک‌های نویسندگی (2)
  • سخنرانی (3)
  • سمپوزیوم توسعه فردی (16)
  • سمپوزیوم نویسندگی (21)
  • سوال (7)
  • شاعرانه‌ها (12)
  • شاهین کلانتری (1)
  • شاهین‌شو (3)
  • شبکه های اجتماعی (6)
  • شعر (14)
  • شعر نوشتن (1)
  • شکسته‌نویسی (5)
  • شما و شاهین (1)
  • عشق (5)
  • فروش (1)
  • فکر و تفکر (9)
  • فهرست‌ها (33)
  • فیلم (3)
  • فیلم نامه نویسی (3)
  • فیلمسازی (6)
  • قدرت (1)
  • قصه گویی (3)
  • قلم‌انداز (17)
  • کارتون و کاریکاتور (17)
  • کارگاه تولید محتوا (7)
  • کارگاه کلمات (20)
  • کانال مهارت های نویسندگی در تلگرام (4)
  • کتاب الکترونیکی (8)
  • کتاب قدرت تکرار (17)
  • کتاب و کتابخوانی (136)
  • کسب و کار (16)
  • کشکول کلانتری (24)
  • کلاس کپی رایتینگ (4)
  • کلاس نویسندگی (7)
  • کلمات قصار (13)
  • کلمه (27)
  • کلمه‌برداری (8)
  • کلمه‌ی سال (1)
  • گروه‌سازی (1)
  • گزارش زندگی (1)
  • گفت‌وگوی روزانه درباره‌ی نوشتن (2)
  • لینک های خوب (20)
  • مجلۀ عشق نوشتن (2)
  • محتواتیم (1)
  • محتواگران (1)
  • مدرسه نویسندگی (6)
  • مدیریت پروژه (1)
  • مسترکلاس نویسندگی (7)
  • مصاحبه (8)
  • مصاحبه با علی اکبر قزوینی (3)
  • معرفی کتاب (12)
  • مقالات گروهی (1)
  • مقاله‌ی گروهی (1)
  • مقالۀ هفته (5)
  • مهارت های نویسندگی (188)
  • مواد خام برای تولید محتوا و جستارنویسی (1)
  • مواد خام تولید محتوا و جستارنویسی (1)
  • موفقیت (22)
  • مونولوگ‌های شکسته (5)
  • نامه (10)
  • نامه ها (3)
  • نامه‌های شاهین کلانتری (1)
  • نانومحتوا (1)
  • نثرهای یومیه (33)
  • نخستین سطرها (1)
  • نسیم نیکلاس طالب (3)
  • نظرت برگزیدۀ هفته (3)
  • نقل قول (156)
  • نکته‌ها و تکه‌ها (1)
  • نگرش (3)
  • نمایشنامه‌نویسی (3)
  • نوشتار پولساز (1)
  • نوشتن TV (6)
  • نوشتن کتاب (4)
  • نوشته‌های شما (1)
  • نویسندگی آنلاین (23)
  • نویسندگی استراتژیک (1)
  • نویسندگی خلاق (8)
  • نویسندگی کودک و نوجوان (1)
  • نویسندگی مثبت نگر (3)
  • هر روز یک دفتر شعر (4)
  • هزار و یک ایده (124)
  • همۀ کتاب‌های نویسندگی (2)
  • هوش کلامی (5)
  • وبلاگ نویسی (75)
  • وبینار اهل نوشتن (1)
  • وبینار زبان‌آور (26)
  • ولاگ (8)
  • ویدیو (20)
  • یادداشت روز (85)
  • یادگیری (43)
  • یک کار تازه (2)
  • یوتیوب آموزش نویسندگی (1)
© ۱۳۹۴-۱۴۰۱ | این وب‌سایت برای شاهین کلانتری است. | طراحی و پشتیبانی: سعید قائدی