خوراک شنیداری روز: پادکست‌هایی دربارۀ نوشتن و توسعۀ فردی

ساعت دو سی دقیقۀ نیمه‌شب است. همین چند لحظۀ قبل پادکست تازه‌ام را ضبط و منتشر کردم. این تعهد خوشایندی‌ست. همیشه طرفدار سرسخت انتشار روزانۀ محتوا بوده‌ام. الان که این سطرها را می‌نویسم کبریت لای پلک‌هایم گذاشته‌ام تا صفحۀ مانیتور را ببینم. از صبح تا حالا چهار تا کلاس داشتم. البته که طرفدار شکنجه با بی‌خوابی نیستم. اغلب اوقات خوب و به‌موقع می‌خوابم. اما گاه پیش می‌آید که برای حفظ برنامۀ مطلوبم قدری شکنجه را به جان می‌خرم.

پادکست‌های روزانۀ من هر روز اول در کانال تلگرام مدرسه نویسندگی منتشر می‌شود، سپس در کست‌باکس نیز آپلود می‌شود.

لینک کست باکس را این زیر برایتان می‌گذارم:

عضویت در کسب‌باکس

12 پاسخ

  1. استاد چقدر شنیدن این پادکست برام جذاب بود. مصاحبتون با هم‌شهری بزرگوارم آقای پایدار.
    من گاهی به این فکر می‌کنم که زندگی‌نامه‌ی پدرم رو بنویسم. ماجراهایی رو که تعریف می‌کنند جدن جالب و شنیدنی و خیلی خاص هستند. کلن پدرم شخصیت خاص و پر از انگیزه‌‌ای هستند که با دغدغه‌، مشکل و چالش‌های خییلی زیادی روبرو بودن؛ ولی خودشون رو به بهترین سطح ممکن توی حرفه‌شون_کار ساختمانی و تولید تیرچه و بلوک_ رسوندن و من همیشه از پشتکار ایشون لذت میبرم و منبع الهام و انگیزه‌ی من هستند. گاهی فکر می‌کنم اگر اراده‌ی ایشون رو توی نویسندگی به‌کار ببرم آتیه‌ی خوبی برای علاقم و عشقم یعنی نوشتن رقم خواهم زد. پدرم سخاوت خیلی عجیبی در بخشش دستاوردشون بعد از این‌همه سختی و چالش دارن. بی مهابا اموالشون رو میبخشن و احساس می‌کنم این خصلت افراد قدرتمند هست که وقتی به سختی دستاورد عظیمی حاصل می‌کنن اتفاقن سخاوت بیش‌تری برای بخشش اون دارن_مثل شما در سخاوتتون برای بخشش علمتون_
    خلاصه که با شتیدن این پادکست بیش‌تر انگیزه پیدا کردم برای این‌که واقعن این ایده رو بگذارم جز یکی از برنامه‌های اصلیم.
    باز هم ممنون استاد
    سایتتون فوق‌العاده‌س استاد
    من سیری ناپذیرم از زیرو رو کردن مطالب سایت.
    راستی استاد من هم چند روزیه با جدیت سایتم رو دارم پیش می‌برم و حالا با وجود مشغله‌های زیادم اما هرروز یک مقاله منتشر می‌کنم.
    افتخار میدید اگر یک نگاهی به سایتم بندازید.
    samirakhadivi.ir

    1. سلام سمیرا جان
      خدا به پدر بزرگوار و نازنین شما سلامتی بده.
      چقدر خوشحال شدم از خوندن کامنتتون.
      وبلاگتون رو باز کردم که بخونم.

      1. ممنونم استاد عزیزم.
        لطف کردین.
        افتخار دادین.🙏🏻🌹
        استادعزیزم، خیلی خوشحال میشم اگر نظرتون رو بدونم در مورد مطالبم. می‌دونم خیلی مبتدی و آماتور هستم. اما اگر لطف کنید بهم یه بازخورد کوچیک بدین یک دنیا سپاس‌گزارتون میشم. البته نباید دنبال بازخورد باشم اما بازخورد شما برام بی‌نهایت ارزشمندو مهمه. علی‌الخصوص که کار جدی توی سایت رو تازه شروع کردم.
        جدن دارم تلاش می‌کنم که به یه انسجامی برسونم خودم رو.
        برنامه‌هام و مطالعاتم رو رو به تخصصی‌تر شدن دارم پیش می‌برم. کتاب‌هایی که شروع به مطالعشون کردم کمی جدی‌تر هستن و بقول شما ذهن‌فرساترن.
        دارم تلاش می‌کنم واقعن اندازه‌ی یک کارمند برا سایتم وقت بگذارم. و واقعن به سختی این کار دارم پی می‌برم. همین‌که بدونیم دقیقن چی می‌خوایم از این دنیای عجیب نوشتن خیلی شگفت‌آور و سخت هست، در عین حال عرق ریختن برای یه همچین هدفی شکوه و جبروت و البته زیبائی خاصی داره. بقول خودتون توی کتاب خیلی زیاد باارزشتون، “باید عرق بریزیم تا بفهمیم برای چه می‌خواهیم عرق بریزیم”؛
        و نیل به همچین هدفی بدون داشتن سایت امکان‌پذیر نبود.
        امید زیادی دارم می‌تونم به جاهای خوبی برسونمش با همراهی خدا و شما استاد عزیزم.
        استاد راستی من دنبال یک دوره‌ای از نثرنویسی توی سایتتون گشتم، اما چیزی پیدا نکردم. خیلی دوست داشتم با شما نثرم رو قوی‌تر کنم. میشه لطفن راهنماییم کنید؟
        ممنونم که وقت گران‌بهاتون رو برام می‌گذارید.
        🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹

        1. سلام سمیرا جان
          چشم. سایتت رو با دقت می‌بینم.
          کارگاه نثر هم فعلن برگزار نمی‌شه، اما بزودی فراخوان جدید اعلام می‌کنیم.

          1. مرسی استاد عزیزم. امشب حسابی خوشحالم کردید با جواب‌های عالی‌تون، ممنوووونم که برام وقت گذاشتین.
            چشمتون پرفروغ استادجان. لطف می‌کنید برای سایتم وقت می‌گذارید. ان‌شاالله زودتر و روزه به روز پربارتر و مطالب منسجم‌تر، دسته‌بندی شده و روان‌تر و بهتر میشن.
            منتظر کارگاه نثر می‌مونم استاد.
            باز هم سپاس‌گزار تموم خوبی‌هاتونم استاد بزرگوارم.
            🌹🌹🌹🌹🌹

  2. سلام/ روشی را پیشنهاد می کنم جناب کلانتری: یک سوال که دغدغه ماست، ابتدای صفحه ای بنویسیم و یک هفته در موردش بخوانیم، مصاحبه کنیم و فکر کنیم و کم کم بنویسیم و انتهای هفته همه را جمع بندی کنیم/ اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم/

    1. سلام آقای حسینی عزیزم
      این روش عالیه.
      اگر همین رو به یک مقاله یا پادکست هم تبدیل کنید خیلی خوب میشه.

  3. سلام شاهین 🙂
    یک خبر و یک سوال
    اول کدومو بگم؟
    از دومی شروع میکنم

    خبر: ماه رمضون که اومده دیگه کلاسای نظم شخصی رو آنلاین نمیتونم باشم و آفلاین گوش میدم

    سوال: برای قرار دادن پست های اینستاگرام و این اپیزود های پادکست توی مطلب های وبلاگ، از افزونه های خاصی استفاده میکنی؟ اگر آری خوشحال میشم بگی چی و چطوری 🙂

    ببخشید که از اولی شروع کردم و بعد دومی رو گفتم :/

    پنج میلیون و صد و سیزده هزار و هفتصد و نود و هشت سپاس

    1. سلام علی جان
      نه، افزونۀ خاصی نمی‌خواد. مثلاً توی همین کست باکس، وقتی روی دکمه اشتراک‌گذاری میزنی، یکی از گزینه‌ها کدِ اِمبده. کد امبد رو که کپی کنی و بیاری تو پستت پیست کنی، اتوماتیک همین اتفاقی میفته که تو این پست افتاده.
      توی اینستا هم همینطور.

      1. بار اول که توضیحتو خوندم نفمیدم، کلی گشتم ندیدم همچین بخشی، اما برای بار دوم یکم دقیقتر بررسی کردم گفتم شاید منظورت از توی سایت اینستاگرامه و نه اپش. و خب حل شد. مرسی 🙂

  4. سلام، خسته نباشید آقای کلانتری! وب سایتتون عالیه! راستش می خواستم یه لطفی در حق من بکنید! تازگی ها یه کتاب رایگان درباره نوشتن منتشر کردم به اسم نوشتن ممنوع که یه جورایی طنز هم هست! خوشحال می شم اگه یه نگاهی بهش بندازید ^_^ با تشکر و سپاس فراوان از مطالب آموزنذه ای که با ما به اشتراک می گذارید!

    1. سلام سلام
      چه جالب و خوب.
      کمی از کتاب خوندم و خیلی لذت بردم. با سلیقه و جذاب.
      از خودتون بیشتر بنویسید برام.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *