به صدق کوش که خورشید زاید از نَفَست
Facebook
Twitter
Instagram
RSS
لوگوی شاهین کلانتری
  • وبلاگ
  • سمپوزیوم نویسندگی
  • درباره من
  • مدرسه نویسندگی
  • اصول نویسندگی
  • گزین‌گویه
  • نامه
  • رادیو
  • کلاس نویسندگی
  • لینک
    • دوستان من
    • نوشته‌های شما
  • پرسش‌و‌پاسخ
بهترین شهرزاد خودت باش

بهترین شهرزاد خودت باش

۱۳۹۸-۰۵-۲۷شاهین کلانتریتوسعه فردی, زندگی, قصه گویی17 دیدگاه

از بام تا شام برای خودمان قصه می‌‌بافیم.

بله، همان خودگویی‌هایی که گهگاه چنان آزاردهنده می‌شوند که برای ساکت کردن آن‌ها به هر هیاهویی پناه می‌بریم؛ اما هر تجربه‌ای بهانه‌ای‌ست برای ساختن قصه‌ای تازه‌تر و روایتی دیگر تا به‌واسطۀ آن به خواب برویم یا بیدار شویم.

اصلاً مگر می‌شود برای خود داستان‌سرایی نکرد و دوام آورد؟ چه چیزی جز مرگ می‌تواند ذهن قصه‌گوی بشر را خاموش کند؟

صاحب این کیبورد خیال می‌کند که هر کسی درون خودش یک شهرزاد قصه‌گو دارد. در هزار و یک‌شب، شهرزاد به شرطی زنده می‌ماند که قصه‌ای برای گفتن داشته باشد و مرگ و زندگی شهرزاد بسته است به مهارت قصه‌گویی او.

هزار و یک شب تمثیلی از زندگی درونی همۀ ماست؛ اما کُمیت شهرزاد درون ما می‌لنگد. شهرزاد درون ما اغلب غرغر و ناله می‌کند، به هزار خرافه و موهومات تخدیری متوسل می‌شود تا قدری از سنگینی تحمل‌ناپذیر هستی بکاهد؛ اما پادشاه بی‌رحم درون ما، برای تمام هزار و یک شب عمر به قصه‌های بهتری نیاز دارد. باب طبعش که قصه نگویی جانت به خطر می‌افتد. به خاطر همین است که افسرده می‌شویم، خودتخریبی می‌کنیم، معتاد می‌شویم، چوب لای چرخ دیگران می‌گذاریم و حتی خودکشی می‌کنیم. چون قصه‌گوی خوبی نیستیم. مراد از قصۀ خوب خیال‌بافی، محض تفریح و سرگرمی و پرت کردن حواس خودمان نیست که بین خیال‌بافی و قصه‌گویی تفاوت بسیار است.

ما تشنۀ روایت‌هایی هستیم که ما را پیش ببرند و به عمل وادارند، قصه‎هایی که به هزار و یک شب عمرمان ارزش و معنا بدهند. اصلاً موفقیت از رهگذر مرور و تکرار همین قصه‌های درونی حاصل می‌شود. برای بهتر زیستن فقط باید قصه‌های بهتری برای خودمان تعریف کنیم. آن‌وقت بقیه کارها خودشان پیش می‌روند. اگر قصه‌گوی درون ما نمی‌تواند ما را به‌سوی کمال انسانی‌مان ببرد، شاید باید روی مهارت قصه‌گویی‌اش بیشتر کار کند.

اگر قصه‌های خوبی برای خودمان تعریف نکنیم جانمان به خطر می‌افتد.

چند پیشنهاد برای مطالعۀ بیشتر: | مدرسه نویسندگی | نقشه راه نویسندگی | تولید محتوا | کپی رایتینگ | معرفی کتاب | شعر | ویرایش و ویراستاری | 
شاهین کلانتری در مدرسه نویسندگی | تلگرام | اینستاگرام | توییتر | ویرگول | لینکدین
برچسب ها: توسعه فردی, خودگویی, ذهن, روان, زندگی, شهرزاد قصه گو, موفقیت, هزار و یک شب
پست قبلی فهرست موضوعات تحریک‌آمیز! پست بعدی پادکست: انتخاب موضوع برای تولید محتوا، اطرافیان بی‌ذوق، اهمال‌کاری در نوشتن و چند چیز دیگر!

مطالب پیشنهادی

دفترچه راهنمای زندگی

۱۴۰۰-۰۱-۱۳شاهین کلانتری

ایده‌یابی و پرورش نوشته‌ها با خودگویی

۱۴۰۰-۰۱-۱۴شاهین کلانتری
برای دوستی که می‌خواهد سریع‌تر رشد کند

برای دوستی که می‌خواهد سریع‌تر رشد کند

۱۳۹۹-۱۲-۲۳شاهین کلانتری

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید

امیر معین
۱۳۹۸-۰۵-۳۱ ۷:۰۶ ق.ظ

طبق گفته های خودتان بهترین بستر ها برای تولید محتوا ، وب سایت و وبلاگ هستند . اما من در ویرگول فعالیت می کنم و مهم ترین دلیل انتخاب چنین شبکه اجتماعی برای من ، همین با کیفیت بودنش هست . اما پایگاه های با کیفیتی را تا بحال نتوانسته ام پیدا کنم برای وب سایت زدن . در حالی که کیفیت وب سایت شما فوق العاده هست . سوالی که برایم بودجود آمده این است که پایگاه وبلاگ و وب سایت شما کدام است ؟ ادرسی چیزی ؟ لینکی ؟ پیشاپیش از جوابتون متشکرم .

پاسخ
شاهین کلانتری
۱۳۹۸-۰۶-۰۱ ۴:۰۲ ق.ظ

امیرمعین عزیز
راه‌اندازی یه سایت وردپرسی خیلی خیلی ساده‌ست. فقط چند تا سرچ میخواد.
شاید این مطلب کمکت کنه:
اگر می‌خواهید سایت شخصی قدرتمندی داشته باشید حتماً این متن را بخوانید

پاسخ
ارزو
۱۳۹۸-۰۵-۳۰ ۱:۱۷ ب.ظ

سلام چه پست دلچسبی بود، ممنون
اینکه خودکشی در بین نویسندگان(سیلویا پلات، ارنست همینگوی و صادق هدایت و…) بیشتر از سایر شغل ها هست دلیلش چی میتونه باشه ؟ ایا بسته به دنیایی داره که خودمون واسه خودمون میسازیم چه واقعیت داشته باشه چه نداشته باشه؟

پاسخ
شاهین کلانتری
۱۳۹۸-۰۵-۳۰ ۲:۲۹ ب.ظ

تو هفتۀ اول این مطلب دربارۀ موضوع خودکشی نویسنده‌ها گفتم:
چگونه نویسنده شویم؟

اما یه نکته مهم: اینکه این قصه که من میگم ربطی به داستان‌نویس بودن نداره. اصولاٌ اون یه مفهوم جداست. من دارم از شکل روانشناختی روایت حرف میزنم.
این رو گفتم چون میبینم بعضی دوستان کلاً ماجرا رو اشتباه متوجه شدن و فکر میکنن که منظورم اینه مثل قصه‌های شبانه برای بچه‌ها بشینیم برای خودمون قصه تعریف کنیم و سرگرم بشیم.

پاسخ
ارزو
۱۳۹۸-۰۵-۳۱ ۲:۳۶ ق.ظ

جواب شما در رابطه با خودکشی نویسندگان به نظرم قانع کننده نبود و من ممطئن نیستم اما احساس میکنم که نویسندگی رابطه مستقیمی با خودکشی نویسنده ها داره البته من از این زاویه نگاه میکنم که چطور شخصی به نام ارنست همینگوی که همیشه جملاتش الهام بخش من بوده اما برای زندگی شخصی خودش هیچ فایده ای نداشته و من چطور بیام سیر فکری و نویسندگی این نویسنده هارو دنبال کنم( هر چند عقیده دارم که آثار این نویسنده ها را هم باید خواند اما کاملا روشنه وقتی درگیر یه نویسنده یا اثر بشیم ناخواسته روی روح و روان ما تاثیر میزاره) در هر صورت همین سیر فکری و نویسندگیشون هست که در نهایت به خودکشی منجر شده.
و چه اصلی هست که باید رعایتش کنیم تا به این سمت نریم؟
اما در رابطه با نکته مهمتون درست متوجه نشدم آیا منظورتون این هست که زندگی ای که دوست داریم در عالم واقعیت داشته باشیم رو واسه خودم تصویر کنیم و چه بسا با کلمات لحظه هارو هم بیان کنیم؟یه چیزی مثل جملات تاکیدی آیا؟ یا منظور دیگه ای دارین؟

پاسخ
شاهین کلانتری
۱۳۹۸-۰۵-۳۱ ۲:۵۴ ق.ظ

متاسفانه آرزو جان بدون اطلاعات کافی و استدلال، داری یه سری گزاره رو مطرح می‌کنی. این برای یه آدم اهل مطالعه و نوشتن فاجعه‌ست. چطوری می‌تونی انقدر بی‌پروا از واژۀ «مطمئنم» استفاده کنی؟
تو اصلا می‌دونی همینگوی اواخر عمرش چه وضعیتی داشت؟ برو یه مقدار سرچ کن بخون عزیزم.

دلیل نمیشه چون دو تا نویسنده رو می‌شناسیم و دقیقا هم یکی یا هر دو تاشون خودکشی کردن با اطمینان به این نتیجه برسیم که همه نویسنده‌ها خودکشی می‌کنن.
هزاران هزار نفر تو صنف‌های دیگه خودکشی میکنن، باید بگیم حرفه و هنرشون باعث خودکشیشون بوده؟
تو رو به مقدساتت وقت بذار و درباره خطاهای شناختی بخون، تا دیگه کامنت اینجوری ننویسی.

پاسخ
ارزو
۱۳۹۸-۰۵-۳۱ ۶:۴۰ ب.ظ

دقت کردی که گفتم مطمئن نیستم اما احساس میکنم قطعا به چیزی که مطمئن نباشم در کمال افتخار بهش اقرار میکنم با این حال فقط یه سوال بود و‌ تو برنامه ام هست که ویژه در این مورد تحقیق کنم و فکر میکنم که گذر زمان همه چیز روشن میشه. و قطعا پیشنهاد شمارو‌سرچ میکنم.

پاسخ
المیرا فرحی
۱۳۹۸-۰۵-۲۹ ۱:۳۳ ق.ظ

کاملا موافقم … خیلی تاثیرگذاره .. من هروقت برای خودم قصه میگم .. مثلا همین امروز صبح .. اصلا حااالم خوبه ^_^

پاسخ
عصمت خادمی
۱۳۹۸-۰۵-۲۸ ۹:۲۳ ق.ظ

انگیزه انجام هر کار از یک نیاز با منشأ درونی سرچشمه می گیره و نوشتن هم از این مقوله مستثنی نیست. نوشته های هر کس بهترین راه برای شناخت از او است. با خواندن آنها می توان فهمید که نویسنده چه نیازهایی دارد. آیا نیازهایش متعالی ست و چشم به آینده و هدف والاتری دارد یا در حد به قول شما غرغر یا فرونشاندن یک خشم آنی و یا دائم در حال زار زدن، دون و سطح پائین است؟ حتی برای خودشناسی هم می توان به نوشته هایمان رجوع کنیم. من نوشته های روزانه ی خودم رو که خب البته چندان منظم هم نبود رو بررسی کردم و به بسیاری از کمبودها و مشکلاتی که داشتم و باید حل می کردم یا کنار می ذاشتم پی بردم. بسیاری از آنها بهانه ای شد برای نوشتن یک پست جدید در وبلاگم.
نوشته ها روانشناسی ضمیر آگاه و ناآگاه انسان است. پس باید حداقل برای خودمان جدی گرفته شود. چون بهترین راه شناسایی دردهای درونی ما و پنهان در لایه های مخفی ذهن ما همین نگاشته هاست.
(با توجه به این پست و کامنت قبلی من در مورد صفحات صبحگاهی که نوشته بودم بیشترش غرغر های صبحگاهی هست، من دیگه باید با اسم مبدل شهرزاد غرغرو و قیافه شطرنجی اینجا کامنت بزارم.)

پاسخ
شاهین کلانتری
۱۳۹۸-۰۶-۰۱ ۵:۲۸ ق.ظ

سلام عصمت خوب و نازنین
چقدر خوب که به این جنبه از موضوع اشاره کردید.
واقعاً ممنونم.

پاسخ
پرویز
۱۳۹۸-۰۵-۲۸ ۳:۳۹ ق.ظ

سلام بر شاهین خان ، جان
روایت زندگی ، روایت آب روان است و راوی داستان زندگی ، ناظر گذر آن
به نظرم می آید ، روایت نویسی لذتی دارد به موازات زندگی دوباره و چند باره .
من با نوشتن موارد زیر ، برای خودم سرگرمی و بهانه روزانه نویسی جور کرده ام . شاید به کار دوستان هم بیاید :

۱ – روایت زندگی خودم را بازگو می کنم و می نویسم به مدلی که به نظر خودم ، بوده و به مدل هایی که دوست دارم می بود .
۲ – روایت آینده ام به گونه هایی که دوست دارم باشد .. ( سناریو نویسی برای آینده ام ) و ایکاش های زندگی ام . آرزوهایم ، خواسته هایم و …..
۳ – نوشتن و روایت کردن حس و حالی که در لحظه دارم . مثل در خیابانی روی سکویی می نشینم و حس و حال آن لحظه را می نویسم . یا در پارک در فصل های مختلف . روز های بارانی ، برفی ، گرم ، سرد. روی صندلی های مترو می نشینم و رسیدن و رفتن ترن های مترو و پیاده و سوار شدن مسافر ها را می نویسیم و داستانی که هر کدام می توانند داشته باشند . داخل مترو روی صندلی می نشینم و آنچه می بینم و می شنوم را می نویسم . اسمش را گذاشته ام لحظه نگاری یا زمان حال نگاری .
۴ – به همه کودک های درونم فکر می کنم و دنیا را از نگاه آنها می بینم و می نویسم . از آرزوهایشان . خواسته هایشان و رویا هایشان . پسر ها و دختر های درونم با سن و سال های مختلفی که دارند .

۵ – از نگاه همه آدم های درونم به دنیا نگاه می کنم و از منظر آنها به دنیا نگاه می کنم و می نویسم . گذشته هایشان . آینده هایشان . خواسته هایشان . امید ها و ترس ها و نگرانی هایشان . وسواس ها و تردید هایشان و ….
۶ – گاهی با بزرگان ادب فارسی و بزرگان نویسندگی مصاحبه های خیالی می کنم و در مورد خودشان ، کارهایشان و انگیزه هایشان می پرسم و جواب های احتمالی شان را می نویسم .
۷ – با سایر اندیشمندان ، فلاسفه ، پادشاهان ، رهبران ، هنرمندان مصاحبه های خیالی می کنم و جواب های آنها را برای خودم می نویسم .
۸ – گاهی از شما در باره نوشتن ، روزنامه نگاری ، کار های هنر کاریکاتور ، دیدگاه تان به زندگی و توسعه فردی سوال می کنم و جواب های احتمالی تان را برای خودم روایت می کنم و می نویسم .
با اینا نوشتن رو برای خودم راحت تر و لذت بخش تر و حیاتی تر می کنم .
برای شما و همه دوستان خوب تان آرزوهای خوب و خوب تر دارم .

پاسخ
شاهین کلانتری
۱۳۹۸-۰۶-۰۱ ۵:۲۹ ق.ظ

پرویز عزیز
کامنتت بسیار درخشان و مفید و الهام‌بخش بود.
سپاسگزارم از تو.

پاسخ
شوریده
۱۳۹۸-۰۵-۲۷ ۲:۲۴ ب.ظ

سلام نزدیک به یک سال است با شما آشنا شدم و همراه هستم ….
هر بار اینجا می آیم می ایستم ته صف یک پست داغ که تازه نوشته اید بر می دارم ،آرام می بندمش لای بقچه خاطرم که گرم بماند و در مناسبترین ساعت به سراغش می روم لقمه ، لقمه می خوانم لذت می برم و از ذوق نوشتن بال در می آورم .
پست های داغ شما برای من به مثابه سایه آن تک درخت دشت زندگی است که ساعتی از قیل و قال روزگار می گریزم و آنجا می آسایم .
بارها و بارها برایتان پیام سپاس و تشکر گذاشتم و هرگز درج نشد
نام و نشان عوض کرده به حضور حضرت استاد رسیدیم ، باشد که اینبار مراتب ارادت ما خدمتتان برسد.

پاسخ
شاهین کلانتری
۱۳۹۸-۰۵-۲۷ ۴:۰۲ ب.ظ

سلام به شما دوست نازنینم
از خوندن کامنت پر مهر شما بی‌نهایت لذت بردم.
وجود دوستان خوش ذوقی مثل شما مایه دلگرمیه.

اما دربارۀ ثبت کامنت‌ها: محاله کامنتی بیاد و تایید نشه. حتماً کامنتون ثبت نشده. یا چون بعدا با تاخیر جواب دادم نتونستید ببینید.

ارادتمندم.
راستی بیشتر برای من بنویسید از خودتون.

پاسخ
سمانه
۱۳۹۸-۰۵-۲۷ ۴:۰۹ ب.ظ

استاد کلانتری کاش می فرمودید مصادیق قصه های خوب چیه که شهرزاد درون باید تعریف کنه

پاسخ
شاهین کلانتری
۱۳۹۸-۰۵-۲۷ ۴:۳۳ ب.ظ

سلام سمانه جان
به قول معروف هر کسی داستان خودش رو داره!
باید ببینی که چه روایتی روی تو تاثیر میذاره و تو رو پیش میبره.
تو نسخه اول این یادداشت، در انتهای متن میخواستم بگم باید کتاب بخونیم تا قدرت قصه‌گویی خودمون رو بالاتر ببریم. اما به نظرم اضافه‌گویی بود.
در هر صورت من فکر می‌‌کنم خوندن کتاب‌های خوب، بیشتری کمک رو به شهرزاد درون ما می‌کنه.

پاسخ
سمانه
۱۳۹۸-۰۵-۲۷ ۴:۵۰ ب.ظ

واقعا سپاسگزارم
شما برای خودتون یک لیست درست کردید که دیدن اون کلیدواژها شما رو سر ذوق میاره تا بیشتر بخونید و بنویسید مثل بهمن فرسی، کتاب و کتابخوانی و…..راستش من تو لیستم نوشتم استاد کلانتری، مدرسه نویسندگی و…خیلی به ما کمک می کنید. امیدوارم همواره بدرخشید

پاسخ

من عاشقِ انجیر خیس‌خورده و نوشتنم!

دریافت خبرنامه اختصاصی:

با عضویت در خبرنامه، هر هفته گزارشی از پست‌های سایت و مطالب مهمی که به تازگی خوانده‌ام، دریافت خواهید کرد.
loader

جدیدترین مطالب:

  • به ‌قدر چهل نفر می‌نوشتم
  • اصول زندگی‌نامه‌نویسی و خاطره‌نگاری | چگونه داستان زندگی خودمان را بهتر و راحت‌تر بنویسیم؟
  • قصه‌هایی که باور می‌کنیم
  • نظر شاملو در باب نقطه‌گذاری
  • درس‌هایی از سوزان سانتاگ برای بهتر نوشتن
  • خوراک شنیداری روز: پادکست‌هایی دربارۀ نوشتن و توسعۀ فردی
  • از آزادنویسی‌هایم
  • حس درجا زدن
  • تنها من و این باهو | سرمشقی برای نوشتن نثر ادبی
  • نتایج فوق‌العادۀ یک تمرین ساده
  • دربارۀ پیوستگی
  • از عرق‌ریزان روح بنویس
  • نگاه جالبی به نوشتن
  • روشنی‌بخش جهان
  • چالش ۵ روزۀ نوشتن | مثل فرفره بنویسید!
  • عبارتی که روی در و دیوار دفتر کارم چسبانده‌ام
  • ایده‌یابی و پرورش نوشته‌ها با خودگویی
  • دفترچه راهنمای زندگی
  • آزمایشگاه ایده‌ها
  • سوزان سانتاگ برای چه می‌نوشت
  • با صد هزار مردم تنهایی
  • نکته‌ای مهم در مهارت‌آموزی
  • فردیت یگانۀ ما
  • از منوچهر انور بیشتر بیاموزیم
  • داستان خوب بخوانیم | کیفیت نیما
  • کپشن‌های خلاقانۀ سام گیوارد
  • ویدیوی تازۀ من در یوتیوب | معنایی که با نوشتن می‌سازیم
  • چرا قصه می‌گوییم؟ | یادداشتی از محمد قاضی
  • نوشتن ترسناک است
  • هر روز یک کلمه، یک جمله

دانلود رایگان کتاب:

مجلۀ عشق نوشتن:

آموزش تولید محتوا:

تولید محتوا

ویدیوهایی دربارۀ نویسندگی:

نوشتن تی وی

جمله‌ورزی:

شاهین بلاگ

بایگانی شمسی

  • فروردین ۱۴۰۰ (۳۲)
  • اسفند ۱۳۹۹ (۱۹)
  • بهمن ۱۳۹۹ (۱۰)
  • دی ۱۳۹۹ (۲۹)
  • آذر ۱۳۹۹ (۴)
  • آبان ۱۳۹۹ (۱۲)
  • مهر ۱۳۹۹ (۱۹)
  • شهریور ۱۳۹۹ (۱۵)
  • مرداد ۱۳۹۹ (۸)
  • تیر ۱۳۹۹ (۱۳)
  • خرداد ۱۳۹۹ (۴)
  • اردیبهشت ۱۳۹۹ (۷)
  • فروردین ۱۳۹۹ (۱۳)
  • اسفند ۱۳۹۸ (۱۸)
  • بهمن ۱۳۹۸ (۱۸)
  • دی ۱۳۹۸ (۱۸)
  • آذر ۱۳۹۸ (۲۵)
  • آبان ۱۳۹۸ (۳۰)
  • مهر ۱۳۹۸ (۳۰)
  • شهریور ۱۳۹۸ (۲۳)
  • مرداد ۱۳۹۸ (۲۳)
  • تیر ۱۳۹۸ (۲۸)
  • خرداد ۱۳۹۸ (۱۳)
  • اردیبهشت ۱۳۹۸ (۱۱)
  • فروردین ۱۳۹۸ (۲۶)
  • اسفند ۱۳۹۷ (۲۳)
  • بهمن ۱۳۹۷ (۲۰)
  • دی ۱۳۹۷ (۱۸)
  • آذر ۱۳۹۷ (۱۹)
  • آبان ۱۳۹۷ (۱۵)
  • مهر ۱۳۹۷ (۱۸)
  • شهریور ۱۳۹۷ (۱۳)
  • مرداد ۱۳۹۷ (۱۵)
  • تیر ۱۳۹۷ (۲۳)
  • خرداد ۱۳۹۷ (۲۲)
  • اردیبهشت ۱۳۹۷ (۲۵)
  • فروردین ۱۳۹۷ (۲۲)
  • اسفند ۱۳۹۶ (۲۲)
  • بهمن ۱۳۹۶ (۲۵)
  • دی ۱۳۹۶ (۲۸)
  • آذر ۱۳۹۶ (۲۴)
  • آبان ۱۳۹۶ (۲۹)
  • مهر ۱۳۹۶ (۲۶)
  • شهریور ۱۳۹۶ (۲۵)
  • مرداد ۱۳۹۶ (۳۱)
  • تیر ۱۳۹۶ (۲۹)
  • خرداد ۱۳۹۶ (۳۴)
  • اردیبهشت ۱۳۹۶ (۴۳)
  • فروردین ۱۳۹۶ (۳۱)
  • اسفند ۱۳۹۵ (۲۵)
  • بهمن ۱۳۹۵ (۲۴)
  • دی ۱۳۹۵ (۲۲)
  • آذر ۱۳۹۵ (۲۱)
  • آبان ۱۳۹۵ (۲۹)
  • مهر ۱۳۹۵ (۱۷)
  • شهریور ۱۳۹۵ (۲۱)
  • مرداد ۱۳۹۵ (۲۲)
  • تیر ۱۳۹۵ (۶)
  • خرداد ۱۳۹۵ (۱)
  • اردیبهشت ۱۳۹۵ (۲)
  • فروردین ۱۳۹۵ (۲)
  • اسفند ۱۳۹۴ (۶)
  • بهمن ۱۳۹۴ (۴)

موضوعات:

  • 10 جمله (22)
  • 101 جمله (2)
  • آفوریسم (3)
  • آموزش نویسندگی (21)
  • آنافورا (4)
  • از نوشتن (311)
  • استراتژی محتوا (68)
  • استعاره (2)
  • استعاره‌هایی که با آن‌ها زندگی می‌کنم (1)
  • اطلاع رسانی (7)
  • اون می‌گه (1)
  • این آدم‌های دوست‌داشتنی (4)
  • این شکسته‌ها (1)
  • با شما نبودم (27)
  • با هم بنویسیم (4)
  • با و بی حوصله (5)
  • باشگاه تولیدکنندگان محتوا (3)
  • باورهای من (4)
  • برای اعضای دورۀ آنلاین لذت نویسندگی (1)
  • برند شخصی (2)
  • بهترین لینک‌های هفته (1)
  • بهره وری (22)
  • پادکست (26)
  • پادکست شاهین کلانتری (3)
  • پادکست محتواتیم (5)
  • پادکست مهم (1)
  • پرسش و پاسخ (4)
  • پست‌های چندصدایی (1)
  • پیاده روی (14)
  • تبلیغ نویسی و کپی رایتینگ (6)
  • تسلط کلامی (7)
  • تعریف‌های تازه (18)
  • تکنولوژی (5)
  • تکنیک تبلیغ نویسی (5)
  • تکه‌های طلایی هفته (7)
  • تلگرام (7)
  • تلگرامات (7)
  • تمرین (22)
  • تمرین افزایش دایره لغات (11)
  • تمرین نویسندگی (24)
  • توسعه فردی (204)
  • تولید محتوا (93)
  • توییتر من (1)
  • تیتربازی (1)
  • جستار هفته (1)
  • جستارنویسی (2)
  • جملات کوتاه (53)
  • چرا باید زیادتر حرف بزنیم؟ (1)
  • چگونه نویسنده شویم؟ (4)
  • حرف کتاب (2)
  • خلاقیت (72)
  • داستان (13)
  • داستان دوست (3)
  • دل نوشته ها (30)
  • دهه هشتادی ها (2)
  • دوست (5)
  • دیجیتال مارکتینگ (11)
  • رابطه (20)
  • رادیو نویسندگی (21)
  • رویاها (9)
  • ریزنوشته‌ها (1)
  • زندگی (10)
  • سبک زندگی (15)
  • سخنرانی (2)
  • سوال (7)
  • شاعرانه‌ها (11)
  • شاهین‌شو (3)
  • شبکه های اجتماعی (6)
  • شعر (7)
  • شعر نوشتن (1)
  • شکسته‌نویسی (4)
  • شما و شاهین (1)
  • عشق (5)
  • فروش (1)
  • فکر و تفکر (5)
  • فیلم (3)
  • فیلمسازی (3)
  • قدرت (1)
  • قصه گویی (3)
  • قلم‌انداز (17)
  • کارتون و کاریکاتور (16)
  • کارگاه کلمات (18)
  • کانال مهارت های نویسندگی در تلگرام (4)
  • کتاب الکترونیکی (8)
  • کتاب قدرت تکرار (17)
  • کتاب و کتابخوانی (118)
  • کسب و کار (9)
  • کشکول کلانتری (11)
  • کلاس کپی رایتینگ (4)
  • کلاس نویسندگی (7)
  • کلمات قصار (12)
  • کلمه (22)
  • کلمه‌برداری (5)
  • گروه‌سازی (1)
  • گزارش زندگی (1)
  • لینک های خوب (19)
  • مجلۀ عشق نوشتن (2)
  • محتواگران (1)
  • مدرسه نویسندگی (6)
  • مصاحبه (8)
  • مصاحبه با علی اکبر قزوینی (3)
  • معرفی کتاب (7)
  • مقالات گروهی (1)
  • مهارت های نویسندگی (188)
  • مواد خام برای تولید محتوا و جستارنویسی (1)
  • مواد خام تولید محتوا و جستارنویسی (1)
  • موفقیت (21)
  • مونولوگ‌های شکسته (5)
  • نامه (9)
  • نامه ها (3)
  • نامه‌های شاهین کلانتری (1)
  • نانومحتوا (1)
  • نثرهای یومیه (25)
  • نسیم نیکلاس طالب (3)
  • نظرت برگزیدۀ هفته (3)
  • نقل قول (111)
  • نکته‌ها و تکه‌ها (1)
  • نوشتن TV (6)
  • نوشتن کتاب (4)
  • نوشته‌های شما (1)
  • نویسندگی آنلاین (23)
  • نویسندگی استراتژیک (1)
  • نویسندگی خلاق (8)
  • نویسندگی کودک و نوجوان (1)
  • نویسندگی مثبت نگر (3)
  • هر روز یک دفتر شعر (4)
  • هزار و یک ایده (110)
  • همۀ کتاب‌های نویسندگی (2)
  • هوش کلامی (4)
  • وبلاگ نویسی (60)
  • ولاگ (8)
  • ویدیو (18)
  • یادداشت روز (82)
  • یادگیری (41)
  • یک کار تازه (2)
  • یوتیوب آموزش نویسندگی (1)
© ۱۳۹۴-۱۴۰۰ | این وب‌سایت برای شاهین کلانتری است. | طراحی و پشتیبانی: سعید قائدی

به نظر می‌رسد به نوشته‌هایی دربارۀ خلاقیت و نویسندگی علاقه دارید.
آیا دوست دارید شما را در جریان ایده‌های تازه بگذارم؟

اگر مایل هستید ایمیل‌تان را در قاب زیر وارد کنید:

loader

×