چرا نویسندگان آثار ادبی باید تولید محتوا را جدی بگیرند؟

چون بخشی از کار خلاقانه،‌ ارائۀ خلاقانۀ کار است.

توضیح ضروری: منظورم از تولید محتوا،‌ تولید چیزهایی به قصد انتشار در فضای آنلاین است، پس در این اصطلاح علاوه بر تولید، انتشار را هم باید دید.

و چند نکتۀ مهم:

1

رسانۀ خوب یک روزه ساخته نمی‌شود. این کار یک سرمایه‌گذاری بلند مدت است. سایت، پیج و کانال خودتان را بسازید. برای به‌روزرسانی رسانه‌هایتان راهبرد و تقویم طراحی کنید. و نگذارید شهوت زود دیده‌شدن ذوقتان را کور کند. روند حلزونی پیشرفت را به عنوان یک واقعیت بپذیرید.

2

نه فقط رسانه‌های فعال در حوزۀ خودتان، که رسانه‌های مطرح حرفه‌ای سایر حوزه‌ها در سراسر جهان را بررسی کنید و بگذارید منبع الهام شما باشند.

همیشه از اینکه رسانۀ شما آماتوری به نظر برسد وحشت داشته باشید (صد البته که در ابتدای این کار نباید این موضوع باعث ترس و در نتیجه توقف شما بشود.)

3

شما نویسنده‌اید، اما نباید به تولید محتوای متنی اکتفا کنید. صوت و تصویر هم محتواست. با ضبط پادکست و ویدیو رسانه‌تان را زنده‌تر و متنوع‌تر می‌کنید.

خود خودتان باشید. قرار نیست در ضبط صوت و تصویر شبیه مجری‌های رادیو تلویزیون باشید یا ادای محتواگران پرمخاطب شبکه‌های اجتماعی را دربیاورید. وقتی که خودتان هستید طبیعی‌تر و دلپسندتر جلوه می‌کنید.

 

 در همین رابطه:

تولید و بازاریابی محتوا برای داستان‌نویس‌ها

 

2 پاسخ

  1. سلام
    یک سؤالی داشتم. بعد از حدود یک سالی که تقریباً بی‌هدف وبلاگ نویسی کردم حالا به این نتیجه رسیده‌ام که بهتره تمرکزم رو روی توسعۀ فردی بذارم. دارم سعی می‌کنم به کارم سمت و سو بدم تا نوشته‌هام منسجم‌تر بشن. و حالا سؤال: یه مدتی داستان کوتاه هم می‌نوشتم و منتشر می‌کردم، چند وقتیه که دیگه چندان طرف این کار نرفتم. آیا دیگه نروم؟ منظورم بابت انتشاره. بعد اینکه مثلاً دسته بندی ها رو چی؟ اونارم باید سامون بدم؟
    نمیشه همچنان متمرکز نباشم رو یه موضوع؟:(
    از یه طرف دوست دارم تخصصی‌تر کار کنم تا ذهنم خودشو جمع و جور کنه از طرفی می‌ترسم نتونم:/
    میگم مشکلم نداشتن هدف مشخصه بعد که هدف مشخص میکنم ترس برم میداره. میدونم که مبتدیم و حالا حالاها باید کار کنم و بنویسم و یاد بگیرم و کلی بخونم و اینا ولی از طرفی هم ذهنم خیلی دور خودش میچرخه. همش میترسم چیزی که منتشر می‌کنم ربطی نداشته باشه به هدف اصلی.

    1. درود زهرا جان
      فعلن تا می‌تونی فقط آزمایش کن. هر کاری دوست داری بکن. فقط جریان رو قطع نکن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *